MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Forumda bir moda yarışması yapalım diyorum Kerimcan Durmaz @xemrexxx olsun, Kemal Doğulu @destere, İvana Sert @Çiğdem, Öykü Serter de @denizz19 olsun. Uğurkan Erez'i de @Maskeli Fedai yapalım. @Tolstoyevski de Nurella olur. Nasıl kadro? Bütün çatlakları bir araya topladım. :A

Forumda bir moda yarışması yapalım diyorum Kerimcan Durmaz @xemrexxx olsun, Kemal Doğulu @destere, İvana Sert @Çiğdem, Öykü Serter de @denizz19 olsun. Uğurkan Erez'i de @Maskeli Fedai yapalım. @Tolstoyevski de Nurella olur. Nasıl kadro? Bütün çatlakları bir araya topladım. :A
Hhahah kemal doğulu @destere , kerimcan durmaz @xemrexxx ve nurella @Tolstoyevski cuk torumuslar cnm :A

Söyleyiş biçimi değişik :A

Millet yanlış anlayacak la :A
Leo seninle özdeşleşti artık işin zor melun :A Dedikodular alır başını yürür artık :A
sen onun hayranı değilmisin oda senin herifin oluyor işte enim anlayış biçimim böyle yanı
:A :A :A

ayyy yani inanılmaz bir oylama oluyor tabi daha çok sular akar bu köprüden ama spoide vermiyeyim ama bu sözümü destekleyecek bir sonuç çıkabilir :A :A :A @mrt-06 @destere
her hafta aynı şeyi söylüyon hogatha ama hiç şok olamadık bir türlü :) yarın @Bully veya @denizz19 haricinde birini elersen yine şok olmayız:) şok olmamız için onlardan birini şutlaman şart :)

Temennilerimiz o doğrultuda, umarım gerçekleşir :A

hqdefault.jpg