Leo seninle özdeşleşti artık işin zor melun Dedikodular alır başını yürür artıkSöyleyiş biçimi değişik
Millet yanlış anlayacak la
Hhahah kemal doğulu @destere , kerimcan durmaz @xemrexxx ve nurella @Tolstoyevski cuk torumuslar cnm
Söyleyiş biçimi değişik
Millet yanlış anlayacak la
sen onun hayranı değilmisin oda senin herifin oluyor işte enim anlayış biçimim böyle yanıLeo seninle özdeşleşti artık işin zor melun Dedikodular alır başını yürür artık
Leo seninle özdeşleşti artık işin zor melun Dedikodular alır başını yürür artık
Neyse zaten foruma fazla uğramiyorum Özlediniz mi beniHhahah kemal doğulu @destere , kerimcan durmaz @xemrexxx ve nurella @Tolstoyevski cuk torumuslar cnm
sen onun hayranı değilmisin oda senin herifin oluyor işte enim anlayış biçimim böyle yanı
Yoo o nerden çıktıNeyse zaten foruma fazla uğramiyorum Özlediniz mi beni
şimdi böyle diyip @turkuazz ı umutlandırıyorsun yarın elenirse şok olacak oysa bugünden alıştırmak lazım gidici olduğunaYok bu hafta Rafet'e ben el uzattım son 2 lide olmayacak 😛
Yoo o nerden çıktı
Oyunu yollada özlediğimize değsinNeyse zaten foruma fazla uğramiyorum Özlediniz mi beni
her hafta aynı şeyi söylüyon hogatha ama hiç şok olamadık bir türlü yarın @Bully veya @denizz19 haricinde birini elersen yine şok olmayız şok olmamız için onlardan birini şutlaman şart
Bir nefes alsaydı çocuk be hemen üşüştün başınaOyunu yollada özlediğimize değsin
Yoo o nerden çıktı
Çıkarcıılar .ssOyunu yollada özlediğimize değsin
yanlış sanıya varmışsınBenim elenmemi mi istiyorsun yani üzdün, halbuki beni desteklediğini sanıyordum
owww leo da burdaymışÇıkarcıılar .ss
yinede elimizden geleni yapalımda yarın öbürgün öteki tarafta sorguya çekildiğimizde dünyayı kötülerden kurtarıp daha iyi bir duruma getirmek için ne halt karıştırdın diye sorarlarsa en azından söyleyecek bişeyimiz olsun )Senin dualarınla yaşamadık Ki bedduanla ölelim