Biz neleri atlattık be bu haftayı mı atlatamayacağızbu hafta hepsi iyi gelmiş o yüzden @MasacRE- ye bir veda töreni hazırlayalım şimdiden ağaçkakan gidici gibi
oylarımı yolladım hogatha hayrını gör veya görme nedersen et işte
Biz neleri atlattık be bu haftayı mı atlatamayacağızbu hafta hepsi iyi gelmiş o yüzden @MasacRE- ye bir veda töreni hazırlayalım şimdiden ağaçkakan gidici gibi
oylarımı yolladım hogatha hayrını gör veya görme nedersen et işte
ama hep sınırda dolaşıyordun ayağın kaysa uçurumun dibindesin şimdi uçuruma tutunmak için çevrende bir dal bile yok bence aşağı düşene kadar paraşütsüz atlamanın keyfini yaşaBiz neleri atlattık be bu haftayı mı atlatamayacağız
Tam düşerken kılçığı atarım belki aşağı kurtarırım kendimi olamaz mıama hep sınırda dolaşıyordun ayağın kaysa uçurumun dibindesin şimdi uçuruma tutunmak için çevrende bir dal bile yok bence aşağı düşene kadar paraşütsüz atlamanın keyfini yaşa
yok kılçığa tutunacak dal uzatanlar çok jüri arasında o yüzden bence dalsız kalacak tek vatandaş ağaçkakan olacak gibi yalnız @turkuazz ı da rafet romanla birlikte aşağı gönderme ihtimalinde varTam düşerken kılçığı atarım belki aşağı kurtarırım kendimi olamaz mı
Yok bu hafta Rafet'e ben el uzattım son 2 lide olmayacak 😛yok kılçığa tutunacak dal uzatanlar çok jüri arasında o yüzden bence dalsız kalacak tek vatandaş ağaçkakan olacak gibi yalnız @turkuazz ı da rafet romanla birlikte aşağı gönderme ihtimalinde var
Benden güzel bi puan aldın umarım aynı karşılığı alırızBiz neleri atlattık be bu haftayı mı atlatamayacağız
Alamasan da öncekilere sayarsın artıkBenden güzel bi puan aldın umarım aynı karşılığı alırız
Alamazsam öncekilere saymam sonraki haftalara sayarım benAlamasan da öncekilere sayarsın artık
Yalnız ben de senin gibi hesap kitap yapsam sana her hafta 1 versem anca kurtarır yani hiç girme o hesaplara şarkına göre alacaksın puanını işteAlamazsam öncekilere saymam sonraki haftalara sayarım ben
Hee daha vermedin yani ama ben iyi verdim bil istedimYalnız ben de senin gibi hesap kitap yapsam sana her hafta 1 versem anca kurtarır yani hiç girme o hesaplara şarkına göre alacaksın puanını işte
ona göre kimse puan değerlendirmesi yapmazkı cnm bazıları hiç paylaşmadan koyuyor mesala racaba çoğu zaman @Tolstoyevski yapıyordu mr at falan .F@Çiğdem- sırf şarkıyı paylaşmadım diye şarkıyı inşallah düşük oylamazsın umarım
bilmiyorum bazı haftalar o şekilde oluyordu öbür sezonlardaki yarışmalardaona göre kimse puan değerlendirmesi yapmazkı cnm bazıları hiç paylaşmadan koyuyor mesala racaba çoğu zaman @Tolstoyevski yapıyordu mr at falan .F
@Tolstoyevski geçmiş olsun eleniyormuşsun Ne hayallerin vardı halbuki yazık olacak
Rafet bu haftada zıplayabilecekmi bakalımbilmiyorum bazı haftalar o şekilde oluyordu öbür sezonlardaki yarışmalarda
hahah aa isim vermedim bee kuru kafa şimdi zehirli bir zıkkım içeceği hazırlamaya baslar basımıza bela aldırma @Tolstoyevski@Tolstoyevski geçmiş olsun eleniyormuşsun Ne hayallerin vardı halbuki yazık olacak
tabiki zıplayacakRafet bu haftada zıplayabilecekmi bakalım
hahah aa isim vermedim bee kuru kafa şimdi zehirli bir zıkkım içeceği hazırlamaya baslar basımıza bela aldırma @Tolstoyevski