MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

bu hafta hepsi iyi gelmiş o yüzden @MasacRE- ye bir veda töreni hazırlayalım şimdiden ağaçkakan gidici gibi :)

oylarımı yolladım hogatha:) hayrını gör veya görme nedersen et işte :)
Biz neleri atlattık be bu haftayı mı atlatamayacağız :A

Biz neleri atlattık be bu haftayı mı atlatamayacağız :A
ama hep sınırda dolaşıyordun ayağın kaysa uçurumun dibindesin :) şimdi uçuruma tutunmak için çevrende bir dal bile yok :) bence aşağı düşene kadar paraşütsüz atlamanın keyfini yaşa :)

ama hep sınırda dolaşıyordun ayağın kaysa uçurumun dibindesin :) şimdi uçuruma tutunmak için çevrende bir dal bile yok :) bence aşağı düşene kadar paraşütsüz atlamanın keyfini yaşa :)
Tam düşerken kılçığı atarım belki aşağı kurtarırım kendimi olamaz mı :A

yok kılçığa tutunacak dal uzatanlar çok jüri arasında o yüzden bence dalsız kalacak tek vatandaş ağaçkakan olacak gibi :) yalnız @turkuazz ı da rafet romanla birlikte aşağı gönderme ihtimalinde var :)
Yok bu hafta Rafet'e ben el uzattım :A son 2 lide olmayacak 😛

Oylarım hazır :A
1 kişi hariç diğer herkesin siralamasi bir önceki listeme göre değişti :)
1 ve 2 puan verdiğim sarkicilar arasinda cok kararsiz kaldim hangisi hangisini alsin diye :)
4ve 5 arasindada ayni kararsizlik oldu.

birisi çok sert düştü. biriside hissedilir derecede düştü :A

iki kişi birer basamak atladi :)
Yarin oylarimi yollarim :D kararsiz kaldiklarim belki yer degisir :)

oylarımı kullandım tüm yarışmacılara başarılar:) bu hafta bazı şarkılarda çok iyi tercihler olmuş öbür şarkılar onlara oranla daha düştü:)

Başkanlığı bırakınca mülayim bir insana dönüştü, güzel güzel anlaşıyoruz :A Mevki onu bozuyormuş gerçekten, keşke daha önceden bıraksaymış :A
ayyy yani inanılmaz bir oylama oluyor tabi daha çok sular akar bu köprüden ama spoide vermiyeyim ama bu sözümü destekleyecek bir sonuç çıkabilir :A :A :A @mrt-06 @destere

Rafet bu haftada zıplayabilecekmi bakalım :A :A :A

hahah aa isim vermedim bee kuru kafa şimdi zehirli bir zıkkım içeceği hazırlamaya baslar basımıza bela aldırma :A :A :A @Tolstoyevski
tabiki zıplayacak :Z
sende sunuculuğunu iyi yap. senin puanin ne final puani alani kaybedeni, nede eleneni belirlesin :A
Çok iyi bir analiz yöntemim var.
Daha benim oylar yarın gelecek ve bu hafta çok çekişmeli olacak biliyorum :A