hemen peşinde alturp kurbağa gibi soyunmasa hayalimin içine etmese bende hayali tamamlardım ama o fırsatı bize vermemişOrasını da senin hayal gücüne bırakmış işte koca yürekli adminimiz @Bully![]()
hemen peşinde alturp kurbağa gibi soyunmasa hayalimin içine etmese bende hayali tamamlardım ama o fırsatı bize vermemişOrasını da senin hayal gücüne bırakmış işte koca yürekli adminimiz @Bully![]()
Şarkımızı ve "Sıcak" klibimizi nasıl buldun canımOylarımı kullandım hayırlısı olsun![]()
Çok kritik bir haftaya daha iyi gelmen gerekirdi ama listede iyi yer edindin puandan tatmin olacaksın canımŞarkımızı ve "Sıcak" klibimizi nasıl buldun canım![]()
Çok kritik bir haftaya daha iyi gelmen gerekirdi ama listede iyi yer edindin puandan tatmin olacaksın canım![]()
Çok değişik bir oylama oluyor yaaaŞarkımızı ve "Sıcak" klibimizi nasıl buldun canım![]()
5 puan da fena sayılmaz kardeşim teşekkürlerÇok kritik bir haftaya daha iyi gelmen gerekirdi ama listede iyi yer edindin puandan tatmin olacaksın canım![]()
Çok sevdiğim şarkısıyla harika gelmişsin bu hafta iyi puanı kaptınFerhat?![]()
Sen öyle diyorsan öyledir canım, boşa konuşmadığını anladımÇok değişik bir oylama oluyor yaaa![]()
![]()
![]()
Böyle deyipte kötü verdiysen elimden çekeceğin var aksi halde sağ ol beğenmen güzelÇok sevdiğim şarkısıyla harika gelmişsin bu hafta iyi puanı kaptın![]()
Zeki dedene iyi puan vermişsindir umarım.Oylarımı kullandım hayırlısı olsun![]()
Bana güven ben seni trollemem cidden çok beğendimBöyle deyipte kötü verdiysen elimden çekeceğin var aksi halde sağ ol beğenmen güzel![]()
Geçen haftaya göre düşüş var ama yinede puandan tatmin olursunZeki dedene iyi puan vermişsindir umarım.![]()
Dağıttı mavi boncukları bakalım inşallah sonuçlarda lince uğramaz
Yalan borcum mu var be size tatmin olursun diyoruz![]()
Dağıttı mavi boncukları bakalım inşallah sonuçlarda lince uğramaz![]()
@MasacRE- ye tam puan demişti sonuclarda 1 çıktı ayoll çok dürüst birisiHepimizin ağzına baş çaldın.@EFE UYSAL
Trollüyüm ben onun çoğu zaman
@EFE UYSAL gıcık olduklarını troller, harika da yapmış helal olsun