hemen peşinde alturp kurbağa gibi soyunmasa hayalimin içine etmese bende hayali tamamlardım ama o fırsatı bize vermemişOrasını da senin hayal gücüne bırakmış işte koca yürekli adminimiz @Bully
hemen peşinde alturp kurbağa gibi soyunmasa hayalimin içine etmese bende hayali tamamlardım ama o fırsatı bize vermemişOrasını da senin hayal gücüne bırakmış işte koca yürekli adminimiz @Bully
Şarkımızı ve "Sıcak" klibimizi nasıl buldun canımOylarımı kullandım hayırlısı olsun
Çok kritik bir haftaya daha iyi gelmen gerekirdi ama listede iyi yer edindin puandan tatmin olacaksın canımŞarkımızı ve "Sıcak" klibimizi nasıl buldun canım
Çok kritik bir haftaya daha iyi gelmen gerekirdi ama listede iyi yer edindin puandan tatmin olacaksın canım
Çok değişik bir oylama oluyor yaaaŞarkımızı ve "Sıcak" klibimizi nasıl buldun canım
5 puan da fena sayılmaz kardeşim teşekkürler İddialı şarkılarımız mevcut tatmin ederiz seni önümüzdeki haftadan itibarenÇok kritik bir haftaya daha iyi gelmen gerekirdi ama listede iyi yer edindin puandan tatmin olacaksın canım
Çok sevdiğim şarkısıyla harika gelmişsin bu hafta iyi puanı kaptınFerhat?
Sen öyle diyorsan öyledir canım, boşa konuşmadığını anladımÇok değişik bir oylama oluyor yaaa
Böyle deyipte kötü verdiysen elimden çekeceğin var aksi halde sağ ol beğenmen güzelÇok sevdiğim şarkısıyla harika gelmişsin bu hafta iyi puanı kaptın
Zeki dedene iyi puan vermişsindir umarım.Oylarımı kullandım hayırlısı olsun
Bana güven ben seni trollemem cidden çok beğendimBöyle deyipte kötü verdiysen elimden çekeceğin var aksi halde sağ ol beğenmen güzel
Geçen haftaya göre düşüş var ama yinede puandan tatmin olursunZeki dedene iyi puan vermişsindir umarım.
Dağıttı mavi boncukları bakalım inşallah sonuçlarda lince uğramaz
Yalan borcum mu var be size tatmin olursun diyoruz
Dağıttı mavi boncukları bakalım inşallah sonuçlarda lince uğramaz
@MasacRE- ye tam puan demişti sonuclarda 1 çıktı ayoll çok dürüst birisiHepimizin ağzına baş çaldın. @EFE UYSAL
Trollüyüm ben onun çoğu zaman@MasacRE- ye tam puan demişti sonuclarda 1 çıktı ayoll çok dürüst birisi
@EFE UYSAL gıcık olduklarını troller, harika da yapmış helal olsun@MasacRE- ye tam puan demişti sonuclarda 1 çıktı ayoll çok dürüst birisi