MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

İlk haftaya göre çok iyi bir seçim olmuş.

Yarışmaya Mirkelam'ın unutulmaz klasiklerinden biri olan "Hatıralar" ile başlıyoruz. Anlam dolu şarkının klibi de pek şahane. Mirkelam'ın atamızı da hatırladığı bu özgün klibi baştan sona izlemenizi öneririm.

Oylayıcılar arasında Mirkelam'ı pek tanımayan, şarkılarını bilmeyen pek çok kişi olduğuna eminim. Bu yarışmada inşallah onlardan bir kısmını tanıtacağım. 1-2 kişiyi bile Mirkelam'ı sevdirebilirsem ne mutlu bana. Böyle şarkıcılar her zaman gelmiyor ve daha çok değer görmeyi hak ediyor.

Recap: 2.52-3.58

@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @RüzgarGülü

İddialı şarkılarını ilerilere saklaman daha doğru olur bence. Genelde öyle yapılıyor çünkü. Şimdi bunu kullanırsan ileride sıkıntı yaşarsın.

Doğru diyorum değil mi müzik adamı @Bully

Aslında ilk önce Ella Ella ile katılsam mı diye düşündüm. Sonra dedim eleniriz belki. En azından bir hafta duralım yarışmada

Aslında ilk önce Ella Ella ile katılsam mı diye düşündüm. Sonra dedim eleniriz belki. En azından bir hafta duralım yarışmada
İşte onun dengesini iyi ayarlamak gerekiyor. Orta halli bir şarkıyla başlanabilir herhalde. Gidiyorum tam finallik şarkı çünkü Kazım Koyuncu'nun en bilinen şarkısıdır ilk hafta için çok fazla iddialı olur

Sırf strateji yapmak istemeyenler yüzünden haketmeyen isimler ilerleyecek bu çok sinir bozucu.

Kesinlikle
İşte millet böyle kozlarını harcıyor, biz sabırlı davranıp strateji yapıyoruz, sonra Bully niye hep finallerde diye laf çıkıyor

Ben daha yarışma başlamadan 15 şarkımı hafta hafta belirliyorum, strateji yapmazsam ben de elenirim yani er ya da geç

Tabii sanatçıyı da iyi seçmek gerekiyor, 15 tane yarışmayı götürecek şarkısı olması gerekiyor, yoksa strateji de fayda etmez

Arkadaş yeni ama, bir tek onda gördüm ben bu kadar iddialı şarkıyı başta seçmeyi. Diğerleri böyle yapmıyor ki kötüden iyiye gidiyor işte herkes belki arada ufak tefek hatalar oluyordur o kadar yani bu kadar da etkilememesi lazım onun da

aaa @mesmeso61 işte gidiyorumu seçmiş bana özelden payalstığı şarkı daha ölçülüydü konuda batırmış ayoll 😱 @Bully

@mesmeso61'i uyaralım biz o zaman, yine de kullanmak isterse saygı duyarız, uzun vadede bir rakipten kurtulmuş oluruz

aaa @mesmeso61 işte gidiyorumu seçmiş bana özelden payalstığı şarkı daha ölçülüydü konuda batırmış ayoll 😱 @Bully
Neyse ben de paylaşayım bari zamanı geldi artık

bune bee 😱😱😱

Yeşilçam şarkılarıyla götürürsün bu sezonu keksinlikle cnm dengeli bir sezon ama gizli favorilerden denilebilirsin yaşı küçüklerde duymustur bu şarkıları herhalde

Yarışmanın ilk haftasında, Emre Altuğ'un çıkış şarkısı İbret-i Alem ile karşınızdayız. 90'lı yılları seven üyelerin desteklerini özellikle bekliyoruz.
Herkese başarılar.

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü

güzel seçim @Harunnn60 emre fanı olarak bu şarkısınıda ayrı seviyor bu yarışmada seni destekleyebilir aranızdakı buzlar erir belki ayoll

@Harunnn60

Jüri başkanı @Harunnn60 Emre fanı demek iyiymiş aynen aramızdaki buzları eritmesi lazım
sıcakıda çok seviyordu sanırım @Harunnn60

racap sürenide hemen bildir cnm diğerleri yollamayınca ben ayarlıyorum ama sen kendin ayarlamayı sevdiğinden yollada bu egce yapmaya baslıyayım

sıcakıda çok seviyordu sanırım @Harunnn60

racap sürenide hemen bildir cnm diğerleri yollamayınca ben ayarlıyorum ama sen kendin ayarlamayı sevdiğinden yollada bu egce yapmaya baslıyayım
Sıcak'ın klibini izlerken sana bir inme iniyormuş sanırım

Yolluyorum birazdan