hahah ne anlatıyor mesalabana aşık olan kızları benden uzak tutmak için söyleyeceğin bir şarkı bu
hahah ne anlatıyor mesalabana aşık olan kızları benden uzak tutmak için söyleyeceğin bir şarkı bu
Feridun abinin bu şarkısının ben de çok güzel bir anısı var, o yüzden yeri bende ayrıdır. Buradan da Özdemir Asaf'a selam olsun!Eskilerden başlayalım. İlk hafta parçam "Lavinia". Herkese bol şans
Recap: 2.14 - 3.16
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
Ben Leyla&Mecnun seven üyelerimize güveniyorumilk 2 haftada elenenleri kabul ediyorum şu kalan sezonlarda sende gelmişken oy yollayabilirsin
hahha aman o cinsin ne düşündüğüne akıl eriyormu cnm@batuhankaralar
bu yaz bizim köye gelip balkonun önünde sazınıda alıp şu türküyü söylersen belki şansın olabilir ayoll@xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
Şarkımı beğenmiştin ama
Çünkü bu şarkı LM tema müziği de ondanŞarkıyı beğendim.Mehmet Erdem'i severim tarzı hoşuma gider BUNUN LM ile ilgisi ne
Çünkü bu şarkı LM tema müziği de ondanVe sevenlerinin destekleyeceğini düşünüyorum
Çünkü bu şarkı LM tema müziği de ondanVe sevenlerinin destekleyeceğini düşünüyorum
sen kendini kurtar önce ayoll gerçi birbirinize sahip çıkmalısınız galibaO iş bizde rahat ol sen, bu müzikle elettirmeyiz seni
Bak onu doğru dedin @batuhankaralar sana yüksek puan vereceğim diyorum karşılığını verirsin umarım geçen sezonki gibi olmasın yinesen kendini kurtar önce ayoll gerçi birbirinize sahip çıkmalısınız galiba
ayy inş @batuhankaralar a verdiğin oyla seni eler ayollBak onu doğru dedin @batuhankaralar sana yüksek puan vereceğim diyorum karşılığını verirsin umarım geçen sezonki gibi olmasın yineBu sefer Cem Karaca gibi kıyamayıp yüksek puan vereceğim bir şarkıcıyla da yarışmıyorsun zaten LM'den şarkı olmadığı anda hiç acımam
Bak onu doğru dedin @batuhankaralar sana yüksek puan vereceğim diyorum karşılığını verirsin umarım geçen sezonki gibi olmasın yineBu sefer Cem Karaca gibi kıyamayıp yüksek puan vereceğim bir şarkıcıyla da yarışmıyorsun zaten LM'den şarkı olmadığı anda hiç acımam
Herkes senin gibi zevksiz değildir bu şarkıyla eleneceğimi düşünmüyorumSen niye ilk haftadan elenmek istedin.
Herkes senin gibi zevksiz değildir bu şarkıyla eleneceğimi düşünmüyorum
yönetim kadrosunamı alacam diye kandırdın milleti ayoll@Çiğdem-'in yüklediği 17 video içinde en çok izlenen Arım Balım Peteğim olmuş.Büyük müteşekkürlerimizi iletiriz efendim sevgiyle sağlıcakla kalınız.
Şarkım efsane bence baksana elem keder bile düşük verememiş.yönetim kadrosunamı alacam diye kandırdın milleti ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?