ilk 2 haftada elenenleri kabul ediyorum şu kalan sezonlarda sende gelmişken oy yollayabilirsin@Çiğdem- kız eski yarışmacının ne işi var
hahha aman o cinsin ne düşündüğüne akıl eriyormu cnm @batuhankaralarrecepte hata var @Çiğdem- mehmet erdem şarkısını neresiyle söylüyor belli değil hanı şarkı nerde tıngır mıngır boş bir müzik @sokak sanati nasıl jüri başkanısın hogathayı uyarmamışsın hata yapmış
illa @destere yi giresuna getirtip fındık kırıcıanız yani iyice sapıttın senilk 2 haftada elenenleri kabul ediyorum şu kalan sezonlarda sende gelmişken oy yollayabilirsin
hahha aman o cinsin ne düşündüğüne akıl eriyormu cnm @batuhankaralar
bu yaz bizim köye gelip balkonun önünde sazınıda alıp şu türküyü söylersen belki şansın olabilir ayoll @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
hahha sanane bee hem bu avatar ne yineilla @destere yi giresuna getirtip fındık kırıcıanız yani iyice sapıttın sen
Hep buralardayım izliyorum
senin leonun gerçek yüzühahha sanane bee hem bu avatar ne yine
Ben de çok iyi bir puan verdim, hiç beklemiyordum sürpriz oldu. Betül hanımı kim yönetiyor bu arada?Betül Demir harika bir isimmiş ya Irem'den daha çok sevdim diyebilirim. @denizz19
Ben de çok iyi bir puan verdim, hiç beklemiyordum sürpriz oldu. Betül hanımı kim yönetiyor bu arada?
Bu hafta puanım seni bayağı mutlu edecek o zaman.Ben yonetiyorum kanaldas, eski sarkilari cok muazzam yenileri simdi kullanip eskileri sona saklamayi dusunuyorum cidden Gulsen degerinde bir kadin
Bu hafta puanım seni bayağı mutlu edecek o zaman.
Cidden 17 tane şarkıcı var birkaçı dışında kim kimin bilmiyorum valla.
Pek tanıdığım bir şarkıcı değil açıkcası ama güzel şarkıları oldukça iyi puan veririm. Tarzını beğendim çünkü.Ben yarin kullanicam oylari
Betul Demiri genel anlamda sever misin?
Betül'ü yeni keşfetmen senin ayıbın Mıknatıs şarkısını çok severimBetül Demir harika bir isimmiş ya Irem'den daha çok sevdim diyebilirim. @denizz19
@Çiğdem- kız eski yarışmacının ne işi var
sen jolene i söylersen bende aşık veysel in bu türküyü söylerim senin içinilk 2 haftada elenenleri kabul ediyorum şu kalan sezonlarda sende gelmişken oy yollayabilirsin
hahha aman o cinsin ne düşündüğüne akıl eriyormu cnm @batuhankaralar
bu yaz bizim köye gelip balkonun önünde sazınıda alıp şu türküyü söylersen belki şansın olabilir ayoll @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
anlamını bilmeden söyleyemem cnmsen jolene i söylersen bende aşık veysel in bu türküyü söylerim senin için
bana aşık olan kızları benden uzak tutmak için söyleyeceğin bir şarkı buanlamını bilmeden söyleyemem cnm