ilk 2 haftada elenenleri kabul ediyorum şu kalan sezonlarda sende gelmişken oy yollayabilirsin@Çiğdem- kız eski yarışmacının ne işi var![]()
hahha aman o cinsin ne düşündüğüne akıl eriyormu cnmrecepte hata var @Çiğdem-mehmet erdem şarkısını neresiyle söylüyor belli değil hanı şarkı nerde tıngır mıngır boş bir müzik
@sokak sanati nasıl jüri başkanısın hogathayı uyarmamışsın hata yapmış
![]()
illa @destere yi giresuna getirtip fındık kırıcıanız yani iyice sapıttın senilk 2 haftada elenenleri kabul ediyorum şu kalan sezonlarda sende gelmişken oy yollayabilirsin![]()
![]()
hahha aman o cinsin ne düşündüğüne akıl eriyormu cnm@batuhankaralar
bu yaz bizim köye gelip balkonun önünde sazınıda alıp şu türküyü söylersen belki şansın olabilir ayoll![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
hahha sanane bee hem bu avatar ne yineilla @destere yi giresuna getirtip fındık kırıcıanız yani iyice sapıttın sen![]()
Hep buralardayım izliyorum![]()
senin leonun gerçek yüzühahha sanane bee hem bu avatar ne yine![]()
Ben de çok iyi bir puan verdim, hiç beklemiyordum sürpriz oldu. Betül hanımı kim yönetiyor bu arada?Betül Demir harika bir isimmiş ya Irem'den daha çok sevdim diyebilirim.@denizz19
Ben de çok iyi bir puan verdim, hiç beklemiyordum sürpriz oldu. Betül hanımı kim yönetiyor bu arada?![]()
Bu hafta puanım seni bayağı mutlu edecek o zaman.Ben yonetiyorum kanaldas, eski sarkilari cok muazzam yenileri simdi kullanip eskileri sona saklamayi dusunuyorum cidden Gulsen degerinde bir kadin![]()
Bu hafta puanım seni bayağı mutlu edecek o zaman.
Cidden 17 tane şarkıcı var birkaçı dışında kim kimin bilmiyorum valla.![]()
Pek tanıdığım bir şarkıcı değil açıkcası ama güzel şarkıları oldukça iyi puan veririm. Tarzını beğendim çünkü.Ben yarin kullanicam oylari
Betul Demiri genel anlamda sever misin?![]()
Betül'ü yeni keşfetmen senin ayıbınBetül Demir harika bir isimmiş ya Irem'den daha çok sevdim diyebilirim.@denizz19
@Çiğdem- kız eski yarışmacının ne işi var![]()
sen jolene i söylersen bende aşık veysel in bu türküyü söylerim senin içinilk 2 haftada elenenleri kabul ediyorum şu kalan sezonlarda sende gelmişken oy yollayabilirsin![]()
![]()
hahha aman o cinsin ne düşündüğüne akıl eriyormu cnm@batuhankaralar
bu yaz bizim köye gelip balkonun önünde sazınıda alıp şu türküyü söylersen belki şansın olabilir ayoll![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
anlamını bilmeden söyleyemem cnmsen jolene i söylersen bende aşık veysel in bu türküyü söylerim senin için
bana aşık olan kızları benden uzak tutmak için söyleyeceğin bir şarkı buanlamını bilmeden söyleyemem cnm![]()