MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

@batuhankaralar açıklasın nasıl ruh haliyle seçtiğini ayoll söz olmaması bence baya riskli :A

evet ben kaçıyorum İlk göreviniz hayırlı olsun başkanlar @Harunnn60 @sokak sanati
:Z:Z:Z

üstadınız @destere den herzaman tecrübe nebilirsiniz emekliye ayrıldı diye bir halta yaramıyor sanmayın ayoll 1 yıllık tecrübe var :A :A :A
Forumumuzdaki L&M izleyici sayısını düşünürsek sürpriz yapabilirim :F

@denizz19 bu @batuhankaralar hangi kafayla seçmiş la bu şarkıyı Mehmet Erdem tek kelam etmiyor, bu şarkının ona ait olduğuna emin miyiz? :D @Çiğdem-
Mesela @Tolstoyevski Beethoven ile yarışmıştı onda söz var mıydı :F İlk 3 hafta full Leyla ile Mecnun gideceğim sonra ağır toplara başlarım :)

Oylarımı verdim haftanın en kötüleri Ferhat Göçer ve Feridun Düzağaç çıktı. Yorumladiklari şarkıyı Tarkan söylese yine kar etmez. Özellikle Ferhat'ın şarkı faciaydı. Feridun'un şarkıdan bir şey anlamadım. Ne söylüyor ne hissettirmek istiyor hiç bir şey yoktu. Berbat olmuş.:) @MasacRE- bunun için kusura bakam.:( @denizz19

Seviyor Sevmiyordan bildiğimiz Mirkelam Şarkısı iyiydi. Erken harcanmış ama yazık ettin @OzaN :(

Özge Özpirinçinin klibinde oynadığı Derine Şarkısı güzeldi yoksa Derine şarkısı iyi bir şarkı değil. Oyunu Özge için aldı.:bhr: @vadikızı

Emre Kaya'da ses o biçim. Normalde erkekte ince sese bayılırım ama Emre'nin ses çok etkiledi. Süper söylemiş. İyi aldı benden. @EFE UYSAL

Aşık Veysel'de ses yol yoksa şarkı iyi.:(
Betül Demir muhteşemdi. Çok seveceksin puanımı @MayısKralı :A

Haftanın en iyilerinden Biri Şaşkın ve Ayşe Hatun Önal. Bu hatta 7-8 tane iyi şarkı vardı. Sizlerde seversiniz oyumu @Tolstoyevski ve @Billy Kane

Calvin tek başına bu sap hali ile mücadele edemez yerliler ile ama biz desteğimizi verdik yine. @DarkLeqenD :A

Rafet'in zamanında dinlediğim güzel bir şarkısı ile gelmişsin @turkuazz :X
Gökçe senmiydin eyy @ozmoturk şarkın iyi. Kazım Koyuncu pek dinlemem ama dinlediğimde hoşuma gitti. İyi sayılır puanın @mesmeso61 :D

Emre Altuğ severim ama bu şarkıda bir olmamışlık çar yorumdada aynı şekilde. İyi değildi.

Zeki Müren sevmem ama şarkı güzel. Ehh üstelik puanım hayırlı olsun.

Unuttuğum @batuhankaralar sen mi varsın. Söz olaydı iyiydi. Şuan ki hali ehh işte puanı.:(

Oylarımı verdim haftanın en kötüleri Ferhat Göçer ve Feridun Düzağaç çıktı. Yorumladiklari şarkıyı Tarkan söylese yine kar etmez. Özellikle Ferhat'ın şarkı faciaydı. Feridun'un şarkıdan bir şey anlamadım. Ne söylüyor ne hissettirmek istiyor hiç bir şey yoktu. Berbat olmuş.:) @MasacRE- bunun için kusura bakam.:( @denizz19

Seviyor Sevmiyordan bildiğimiz Mirkelam Şarkısı iyiydi. Erken harcanmış ama yazık ettin @OzaN :(

Özge Özpirinçinin klibinde oynadığı Derine Şarkısı güzeldi yoksa Derine şarkısı iyi bir şarkı değil. Oyunu Özge için aldı.:bhr: @vadikızı

Emre Kaya'da ses o biçim. Normalde erkekte ince sese bayılırım ama Emre'nin ses çok etkiledi. Süper söylemiş. İyi aldı benden. @EFE UYSAL

Haftanın en iyilerinden Biri Şaşkın ve Ayşe Hatun Önal. Bu hatta 7-8 tane iyi şarkı vardı. Sizlerde seversiniz oyumu @Tolstoyevski ve @Billy Kane

Calvin tek başına bu sap hali ile mücadele edemez yerliler ile ama biz desteğimizi verdik yine. @DarkLeqenD :A

Gökçe senmiydin eyy @ozmoturk şarkın iyi. Kazım Koyuncu pek dinlemem ama dinlediğimde hoşuma gitti. İyi sayılır puanın @mesmeso61 :D

Emre Altuğ severim ama bu şarkıda bir olmamışlık çar yorumdada aynı şekilde. İyi değildi.

Unuttuğum @batuhankaralar sen mi varsın. Söz olaydı iyiydi. Şuan ki hali ehh işte puanı.:(
Acaba niye şaşırmadım :A neyse thanks :D

Acaba niye şaşırmadım :A neyse thanks :D
Niye konuşuyorsunuz siz. :A

recepte hata var @Çiğdem- :) mehmet erdem şarkısını neresiyle söylüyor belli değil hanı şarkı nerde tıngır mıngır boş bir müzik :) @sokak sanati nasıl jüri başkanısın hogathayı uyarmamışsın hata yapmış :)

Tıngırtı senin pandandır şunu izle bakalım yabancı dizi izlemekten kafan hamur olmuş :F

video açılmıyor ben şimdi youtube a da gidemem bu karda kışta :)
neyse yani 1 puanı kime vereceğim belli oldu şimdiden sana iyi şutlanmalar :)
sen git cem karacadan sonra böyle bir fiyasko seç ? şimdi nekadar bir tarafına kına yaksan azdır yinede :)