MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Eskilerden başlayalım. İlk hafta parçam "Lavinia". Herkese bol şans :)

Recap: 2.14 - 3.16

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
Feridun abinin bu şarkısının ben de çok güzel bir anısı var, o yüzden yeri bende ayrıdır. Buradan da Özdemir Asaf'a selam olsun!

ilk 2 haftada elenenleri kabul ediyorum şu kalan sezonlarda sende gelmişken oy yollayabilirsin :A :A :A

hahha aman o cinsin ne düşündüğüne akıl eriyormu cnm :A @batuhankaralar

bu yaz bizim köye gelip balkonun önünde sazınıda alıp şu türküyü söylersen belki şansın olabilir ayoll :A :A :A @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
Ben Leyla&Mecnun seven üyelerimize güveniyorum :F @MEnes @denizz19 @sokak sanati @Ahmad @MasacRE- @Mr.At (Nickten belli oluyor :D) @mrt-06 aklıma gelenler bir de gelmeyenler var düşün artık :F :F :F

sen kendini kurtar önce ayoll gerçi birbirinize sahip çıkmalısınız galiba :A :A :A
Bak onu doğru dedin @batuhankaralar sana yüksek puan vereceğim diyorum karşılığını verirsin umarım geçen sezonki gibi olmasın yine :A Bu sefer Cem Karaca gibi kıyamayıp yüksek puan vereceğim bir şarkıcıyla da yarışmıyorsun zaten LM'den şarkı olmadığı anda hiç acımam :A

Bak onu doğru dedin @batuhankaralar sana yüksek puan vereceğim diyorum karşılığını verirsin umarım geçen sezonki gibi olmasın yine :A Bu sefer Cem Karaca gibi kıyamayıp yüksek puan vereceğim bir şarkıcıyla da yarışmıyorsun zaten LM'den şarkı olmadığı anda hiç acımam :A
ayy inş @batuhankaralar a verdiğin oyla seni eler ayoll :A :A :A

Sen niye ilk haftadan elenmek istedin.:A

@Çiğdem-'in yüklediği 17 video içinde en çok izlenen Arım Balım Peteğim olmuş. :bhr: Büyük müteşekkürlerimizi iletiriz efendim sevgiyle sağlıcakla kalınız. :bhr: