MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

ay nezaman kirdirdim. her firsatta sen onlari ezdin.
@MEnes kusura bakma seni katiyorum ama sen bile görmustun onun kendi kendine sizi ezdigini.

sen yarismaci degilsinki ? Murat yildirim @turkuazz in yoksa ortakmisiniz
Aranızdaki mevzuda yine bana söz düştü sanırım.
@destere nin yaptıklarını biliyorum zaten dosi oradaki mevzu bizim için sorun teşkil etmiyor. Yani ezme veya baskın çıkma gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum, velev ki olsaydı orada ona dur demesini bilirdik.
dosinin bizi birbirimize kırdırdığına da inanmıyorum. Sonuç olarak aranızda yine olmayan şeylerden mevzu çıkmış gereksiz uzatmayın derim.

dogru analiz

tüm çatlakları sıvayarak kapatamazsın
bazende şu grup psikolojisiyle hareket edip beni desteklesen boncuklarınmı dökülür
boşver isveçliyi kırılırsa kırılsın yeterki beni kırmayasın

işine geldi dimi hiçde doğru değil tüm şiddetiyle beni destekliyorda süpürge korkusuyla desteğini yayarak açıklıyor @MEnes

Biri yumoşum biri sokoşum nasıl oy kullanıcam.

Birde bununla uğraşıyorum
@sokak sanati @Bully
sunucuyla başkanın pyları eşit olmalı
benden nefret eden @Bully bile beni destekleyecektir adaletsizliğe sesiz kalacağını sanmıyorum

Önceki senelerde de isteseydin o zaman, Gökhan final puanı avantajına sahip diye mi kıymete bindi puan

@Çiğdem- daha fazla şımartma şunu, oklavayı geçir kafasına gitsin
tam seni övüyordum koşarak sıvadın batırdın buraları biraz bekleseydin keşke

sizde ezme konusu olmadigini kabul ediyorum sende benim sizin aranizi bozmadigimi kabul et

Biri yumoşum biri sokoşum nasıl oy kullanıcam.
Bebeğim şampiyonluğu ne kadar istediğimi biliyorsun, Yanımda Kal şarkısını da beğeniyorsun zaten sen, sokoşunun şampiyonluğu var, bu yüzden bana destek çıkmalısın

ay ben senin herşeyini kabul ediyorum ama benim değerimi bilmiyorsun nankör isveçli
ondanmi aranizi bozmakla suçluyorsun

Bebeğim şampiyonluğu ne kadar istediğimi biliyorsun, Yanımda Kal şarkısını da beğeniyorsun zaten sen, sokoşunun şampiyonluğu var, bu yüzden bana destek çıkmalısın
siz erkeklerin birbirine bebeğim demesi tuhafima gidiyor nedense

insan sevdiği elmayı düşürmek için taş atarmış

çok karizmatik bir duruşu var
bunun boyunun küçüklüğüne bakma bamyası kendisinden büyüktür
İlla bir şekilde bamyaya bağlayacaksın aklın fikrin bamya olmuş.