MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

ay nezaman kirdirdim. her firsatta sen onlari ezdin.
@MEnes kusura bakma seni katiyorum ama sen bile görmustun onun kendi kendine sizi ezdigini.

sen yarismaci degilsinki ? Murat yildirim @turkuazz in yoksa ortakmisiniz :A
@MEnes e bunun sebebini açıklamıştım dostlarımızdan biri hedefe ulaşmak için çırpınıyorsa yeri geldiğinde onlar için basamak olmalıyız demiştim :) o da heee demişti :) yani onaylamıştı beni:) ordan bizi vurman imkansız :)
Aranızdaki mevzuda yine bana söz düştü sanırım. :A @destere nin yaptıklarını biliyorum zaten dosi oradaki mevzu bizim için sorun teşkil etmiyor. Yani ezme veya baskın çıkma gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum, velev ki olsaydı orada ona dur demesini bilirdik. :A dosinin bizi birbirimize kırdırdığına da inanmıyorum. Sonuç olarak aranızda yine olmayan şeylerden mevzu çıkmış gereksiz uzatmayın derim. :A

Aranızdaki mevzuda yine bana söz düştü sanırım. :A @destere nin yaptıklarını biliyorum zaten dosi oradaki mevzu bizim için sorun teşkil etmiyor. Yani ezme veya baskın çıkma gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum, velev ki olsaydı orada ona dur demesini bilirdik. :A dosinin bizi birbirimize kırdırdığına da inanmıyorum. Sonuç olarak aranızda yine olmayan şeylerden mevzu çıkmış gereksiz uzatmayın derim. :A
dogru analiz :)

tüm çatlakları sıvayarak kapatamazsın:) bazende şu grup psikolojisiyle hareket edip beni desteklesen boncuklarınmı dökülür :) boşver isveçliyi kırılırsa kırılsın yeterki beni kırmayasın :)

işine geldi dimi hiçde doğru değil tüm şiddetiyle beni destekliyorda süpürge korkusuyla desteğini yayarak açıklıyor @MEnes :)

Birde bununla uğraşıyorum :A :A :A @sokak sanati @Bully
sunucuyla başkanın pyları eşit olmalı :) benden nefret eden @Bully bile beni destekleyecektir adaletsizliğe sesiz kalacağını sanmıyorum:)

Önceki senelerde de isteseydin o zaman, Gökhan final puanı avantajına sahip diye mi kıymete bindi puan :A

@Çiğdem- daha fazla şımartma şunu, oklavayı geçir kafasına gitsin :A
tam seni övüyordum koşarak sıvadın batırdın buraları biraz bekleseydin keşke :)

tüm çatlakları sıvayarak kapatamazsın:) bazende şu grup psikolojisiyle hareket edip beni desteklesen boncuklarınmı dökülür :) boşver isveçliyi kırılırsa kırılsın yeterki beni kırmayasın :)

işine geldi dimi hiçde doğru değil tüm şiddetiyle beni destekliyorda süpürge korkusuyla desteğini yayarak açıklıyor @MEnes :)
sizde ezme konusu olmadigini kabul ediyorum sende benim sizin aranizi bozmadigimi kabul et

ay ben senin herşeyini kabul ediyorum ama benim değerimi bilmiyorsun nankör isveçli :)
ondanmi aranizi bozmakla suçluyorsun

Bebeğim şampiyonluğu ne kadar istediğimi biliyorsun, Yanımda Kal şarkısını da beğeniyorsun zaten sen, sokoşunun şampiyonluğu var, bu yüzden bana destek çıkmalısın :(
siz erkeklerin birbirine bebeğim demesi tuhafima gidiyor nedense :F

ondanmi aranizi bozmakla suçluyorsun
insan sevdiği elmayı düşürmek için taş atarmış :)

@destere de Umut ile Kaan'ı tebrik ediyor, ilet dedi. :A @Bully @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı

aye1.jpg

çok karizmatik bir duruşu var :) bunun boyunun küçüklüğüne bakma bamyası kendisinden büyüktür:)