bakariz eger oy yollama hakkim varsa
Kullan gitsin. Herkesin var finalde oy kullanma hakkı.
bakariz eger oy yollama hakkim varsa
Aranızdaki mevzuda yine bana söz düştü sanırım. @destere nin yaptıklarını biliyorum zaten dosi oradaki mevzu bizim için sorun teşkil etmiyor. Yani ezme veya baskın çıkma gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum, velev ki olsaydı orada ona dur demesini bilirdik. dosinin bizi birbirimize kırdırdığına da inanmıyorum. Sonuç olarak aranızda yine olmayan şeylerden mevzu çıkmış gereksiz uzatmayın derim.@MEnes e bunun sebebini açıklamıştım dostlarımızdan biri hedefe ulaşmak için çırpınıyorsa yeri geldiğinde onlar için basamak olmalıyız demiştim o da heee demişti yani onaylamıştı beni ordan bizi vurman imkansız
dogru analizAranızdaki mevzuda yine bana söz düştü sanırım. @destere nin yaptıklarını biliyorum zaten dosi oradaki mevzu bizim için sorun teşkil etmiyor. Yani ezme veya baskın çıkma gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum, velev ki olsaydı orada ona dur demesini bilirdik. dosinin bizi birbirimize kırdırdığına da inanmıyorum. Sonuç olarak aranızda yine olmayan şeylerden mevzu çıkmış gereksiz uzatmayın derim.
tüm çatlakları sıvayarak kapatamazsın bazende şu grup psikolojisiyle hareket edip beni desteklesen boncuklarınmı dökülür boşver isveçliyi kırılırsa kırılsın yeterki beni kırmayasınAranızdaki mevzuda yine bana söz düştü sanırım. @destere nin yaptıklarını biliyorum zaten dosi oradaki mevzu bizim için sorun teşkil etmiyor. Yani ezme veya baskın çıkma gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum, velev ki olsaydı orada ona dur demesini bilirdik. dosinin bizi birbirimize kırdırdığına da inanmıyorum. Sonuç olarak aranızda yine olmayan şeylerden mevzu çıkmış gereksiz uzatmayın derim.
işine geldi dimi hiçde doğru değil tüm şiddetiyle beni destekliyorda süpürge korkusuyla desteğini yayarak açıklıyor @MEnesdogru analiz
benim puan 6 olmalı onun dışında anlaşırız ama 6 sayılmalıbüyük finl başlayacak birazdan @Bully @sokak sanati
başkanımız ile toplantı yapıp şampiyonu belirledik ayoll hayırlısı bakalım @destere
sen büyük final konusuna gitttbenim puan 6 olmalı onun dışında anlaşırız ama 6 sayılmalı
6 puan veremeyeceksem hiç gitmem oraya 6 puanımı isterimsen büyük final konusuna gittt
Birde bununla uğraşıyorum @sokak sanati @Bully6 puan veremeyeceksem hiç gitmem oraya 6 puanımı isterim
Önceki senelerde de isteseydin o zaman, Gökhan final puanı avantajına sahip diye mi kıymete bindi puan6 puan veremeyeceksem hiç gitmem oraya 6 puanımı isterim
sunucuyla başkanın pyları eşit olmalı benden nefret eden @Bully bile beni destekleyecektir adaletsizliğe sesiz kalacağını sanmıyorumBirde bununla uğraşıyorum @sokak sanati @Bully
tam seni övüyordum koşarak sıvadın batırdın buraları biraz bekleseydin keşkeÖnceki senelerde de isteseydin o zaman, Gökhan final puanı avantajına sahip diye mi kıymete bindi puan
@Çiğdem- daha fazla şımartma şunu, oklavayı geçir kafasına gitsin
sizde ezme konusu olmadigini kabul ediyorum sende benim sizin aranizi bozmadigimi kabul ettüm çatlakları sıvayarak kapatamazsın bazende şu grup psikolojisiyle hareket edip beni desteklesen boncuklarınmı dökülür boşver isveçliyi kırılırsa kırılsın yeterki beni kırmayasın
işine geldi dimi hiçde doğru değil tüm şiddetiyle beni destekliyorda süpürge korkusuyla desteğini yayarak açıklıyor @MEnes
ay ben senin herşeyini kabul ediyorum ama benim değerimi bilmiyorsun nankör isveçlisizde ezme konusu olmadigini kabul ediyorum sende benim sizin aranizi bozmadigimi kabul et
Bebeğim şampiyonluğu ne kadar istediğimi biliyorsun, Yanımda Kal şarkısını da beğeniyorsun zaten sen, sokoşunun şampiyonluğu var, bu yüzden bana destek çıkmalısınBiri yumoşum biri sokoşum nasıl oy kullanıcam.
ondanmi aranizi bozmakla suçluyorsunay ben senin herşeyini kabul ediyorum ama benim değerimi bilmiyorsun nankör isveçli
siz erkeklerin birbirine bebeğim demesi tuhafima gidiyor nedenseBebeğim şampiyonluğu ne kadar istediğimi biliyorsun, Yanımda Kal şarkısını da beğeniyorsun zaten sen, sokoşunun şampiyonluğu var, bu yüzden bana destek çıkmalısın
Ben çok samimi olduğum arkadaşlarıma, kuzenlerime öyle hitap ederim, yavrum bile derim nolcakondanmi aranizi bozmakla suçluyorsun
siz erkeklerin birbirine bebeğim demesi tuhafima gidiyor nedense
İlla bir şekilde bamyaya bağlayacaksın aklın fikrin bamya olmuş.insan sevdiği elmayı düşürmek için taş atarmış
çok karizmatik bir duruşu var bunun boyunun küçüklüğüne bakma bamyası kendisinden büyüktür
hayatın kendisi kadar değerli bişeydir bamya düşün onu düşürdün karizmamı kalır insanda değeri eksilere inerİlla bir şekilde bamyaya bağlayacaksın aklın fikrin bamya olmuş.