hhahaha blli olmaz ayoll en centilmence final olacak kaybeden kazananı kutlar @Bully @sokak sanati
Ben kutlarım ama yani rakibi bilemem
hhahaha blli olmaz ayoll en centilmence final olacak kaybeden kazananı kutlar @Bully @sokak sanati
Ben söz veremem bu sefer, şu an tamamen kazanmaya odaklandım, onun dışındaki her sonuç hayal kırıklığı benim içinhhahaha blli olmaz ayoll en centilmence final olacak kaybeden kazananı kutlar @Bully @sokak sanati
Ben söz veremem bu sefer, şu an tamamen kazanmaya odaklandım, onun dışındaki her sonuç hayal kırıklığı benim için
Napacan çocuğumu dövecen beee kazanırsaBen kutlarım ama yani rakibi bilemem
Napacan çocuğumu dövecen beee kazanırsa
okadr hazırladım tam konuyu açacaktım tarayıcı kapandı silindi hpsi @BullyKorku stratejisi yapıyor boş ver onu aldanma.
Kötü olmuş, geçmiş olsun. ssokadr hazırladım tam konuyu açacaktım tarayıcı kapandı silindi hpsi @Bully
bastan hazırlayacam mecbur şimdi
okadr hazırladım tam konuyu açacaktım tarayıcı kapandı silindi hpsi @Bully
bastan hazırlayacam mecbur şimdi
Hadi aç konuyuda biraz oy toplayayım
neyseki konudan silinmemiş yenileyince geldiKötü olmuş, geçmiş olsun. ss
Şampiyonluk konumu en iyi şekilde hazırlarsın umarım, sana güveniyorum.
neyseki konudan silinmemiş yenileyince geldi
konuyu açtıktan sonra mutfağa gidicem nefes almak yok bana bu dünyada
Sen aç git sonra akşama gel konuşalım. Jüri listesine ekleteceklerim var.
@Çiğdem- konuya Ariana'nın muhteşem bir resmini koy abuk sabuk koyma.
ozaman ben kullanabiliyorum demi ?juriye son haftalar oy verip son haftalarda juri listesinde olanlar eklendi 6-7 tnede halk ayarladım ama halk sınırsız tabi benim eklediklerim dısındada oy vermek isteyen olursa geçerli olucak ama ben sadece etiketlilere hatırlatıcam tabi @Bully
Biz tüm foruma hatırlatırız zaten merak etme senjuriye son haftalar oy verip son haftalarda juri listesinde olanlar eklendi 6-7 tnede halk ayarladım ama halk sınırsız tabi benim eklediklerim dısındada oy vermek isteyen olursa geçerli olucak ama ben sadece etiketlilere hatırlatıcam tabi @Bully
juriye son haftalar oy verip son haftalarda juri listesinde olanlar eklendi 6-7 tnede halk ayarladım ama halk sınırsız tabi benim eklediklerim dısındada oy vermek isteyen olursa geçerli olucak ama ben sadece etiketlilere hatırlatıcam tabi @Bully
İyi ben destekçi bulurum.😛
konu nerdeyse hazır ariana ve gökhan türkmenin foto uyumlarına bayılıcaksınız güzel çift oldular ayollBiz tüm foruma hatırlatırız zaten merak etme sen
konu nerdeyse hazır ariana ve gökhan türkmenin foto uyumlarına bayılıcaksınız güzel çift oldular ayoll
@Çiğdem- niye cevap vermiyorsun ? oy hakim varmi? Fettah Cana kullanamadim hic
sampiyon olmak istemiyom dedigini okudum sanki severim o kizi ama yorum yokAriana'ya vereceksen oy ben destek olurum sana yoksa kullanma bence.
sampiyon olmak istemiyom dedigini okudum sanki severim o kizi ama yorum yok
Ariana bir arkadasima cok benziyor
bakariz eger oy yollama hakkim varsa@Bully 'nin ortaya attığı çirkin iftira o. Tabi ki şampiyon olmak için geldim buraya.
Arkadaşının hatırına bize yönelirsin o zaman. Ver oyunu ama 2 puan sayılacak oyun.