MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

Halbuki ne güzel övüyordun Yanımda Kal'ı zamanında
Sunucuyu kaparsa belki bir şansı olabilir ama Çiğdem ikinci kez tekmeyi vurmaz sanırım bana

Ne zaman övdüm be
Bir tek vadikızı na Harun'u seçersen Bully o şarkıyı kullanamaz ne güzel dedim. Sence finallik şarkı mı? Bence değil ayrıca Gir Kanıma daha güzel.

sen finalde farcuslamı geliyorsun ayoll yarın oylamayla baslayacak konu

@Bully de yanımda kal sanırım .A

@Bully

Sessiz destekçilerim seviyorlar merak etme.

sen finalde farcuslamı geliyorsun ayoll yarın oylamayla baslayacak konu

@Bully de yanımda kal sanırım .A

@Bully
Aynen Yanımda Kal'la geliyoruz

Evet çeyrekte hafif zorlandım, ilk hafta final puanı alamadım, diğerlerinde hep zirveye oynadım

Bu hafta da ikisi sıvamış sen toparlamışsın durumu ama 1 versen de bir şey olmuyormuş zaten üzülme

Bu hafta Ozan'ın eleneceği belliydi siz karınca gibi çalıştınız o ağustos böceği gibi yattı
Ama geçen hafta öyle değildi Deniz ile Atacan da çalışıyordu o yüzden her türlü sonuç çıkması mümkündü

senin şarkına kötü yorum yapmısım @sokak sanati
@Bully a ise güzel ama zor haftalara bırakma dmiştim kısaca ikisinizin seçiminide güzel bulmadım ne yapacağım belli olmaz ayol
Güzel yorum yaptığına desteği ver gitsin adil bir sunucu olarak

Zaten finale en iyi şarkılarla çıkmak imkansız yani, Candan finalde olsa elinde hiçbir şey kalmamış olacaktı mesela

senin şarkına kötü yorum yapmısım @sokak sanati
@Bully a ise güzel ama zor haftalara bırakma dmiştim kısaca ikisinizin seçiminide güzel bulmadım ne yapacağım belli olmaz ayol

Zaten bu fark kapanmaz sen heyecan olsun diye ver oyunu bana gitsin

O değilde hemen ilk başta @destere al bunun oyunu yoksa sonuçlara göre oy değiştirir çirkin.

Aynen Gamsız Hayat iyi şarkıdır aslında ama pasif kalınca bedelini ödedi
Deniz çeyreğe yanlış şarkıyı taşımıştı, Sibel de arabesk yönünün kurbanı oldu, belki de o da bir slow deneyebilirdi neyse sonuç olarak finaldeyiz ve mutluyuz hayırlısı bakalım

O değilde hemen ilk başta @destere al bunun oyunu yoksa sonuçlara göre oy değiştirir çirkin.
Çiğdem ve destere sana destek atarsa fark kapanabilir ayrıca kabul etmek lazım sen insanları etkileme konusunda benden daha başarılısın bu yüzden hiç zorlama değerli sunucumuzu

Zaten finale en iyi şarkılarla çıkmak imkansız yani, Candan finalde olsa elinde hiçbir şey kalmamış olacaktı mesela
Candan'ın sensizlik şarkısı vardı galiba kullanmadı onu geçen ona bakmıştım. Finale onu düşünmüş olabilir @OzaN. O da mükemmel şarkıdır bence sizinkilerden iyi ama çene olmayınca şarkılar işe yaramıyor tek başına

Bilmiyorum vlla şuan gerçekten
ama bende arianaya kullansam fark 5 e iner kısaca benim oyumu umut alırsa ozaman şansı olur yoksa fark dahada açılır ayoll

20 puan fark var nereye kapanıyor.

Ben çok etki yapmayacağım dediğim gibi fark olmadın yeter.

ama bende arianaya kullansam fark 5 e iner kısaca benim oyumu umut alırsa ozaman şansı olur yoksa fark dahada açılır ayoll

Sen bana vermezsen 20 puan fark olur. Avantajlı zaten puan açısından en yüksek puanıda alır iyice avantajlı olur Kraliçem.

5 farktan kaybedersem bir ömür tribimi çekersin zaten Umut'a da finale çıkmak yetiyordu o bir şey demez sana fazla
Ama benim şu şampiyonluğu alıp rahatlamam lazım artık

5 farktan kaybedersem bir ömür tribimi çekersin zaten Umut'a da finale çıkmak yetiyordu o bir şey demez sana fazla
Ama benim şu şampiyonluğu alıp rahatlamam lazım artık
umuta kullansam kazanabilir ama sanada kullansam zaten sonuc açıklamaya gerek yok kupayıda direk vermiş oluyorum

Bakalım düşünücem ayoll @sokak sanati da bully şampiyon olsun diyordu sanırım

Ben Garmarna'nın kalın sesini seviyorum

Sesi iyi ama bu biraz fazla modern olmuş. Geleneksel yapıyı koruyamamış. Benimki o yönden iyi.
kadınlarda kaba ses pek güzel gitmiyor birkaç istisna hariç kadınların sesinin daha bir ince çıkması taraftarıyım

kırgın olduğum için olmasın?
her an herşeye kırılabiliyorsun bu huyunu sevmedim
işin kötü tarafı neye kırıldığını ben anlayana kadar sen üstüste beş altı kez kırılıyorsun olayın başını kaçırıyorum