Halbuki ne güzel övüyordun Yanımda Kal'ı zamanındaSunucuyu kaparsa belki bir şansı olabilir ama Çiğdem ikinci kez tekmeyi vurmaz sanırım bana
Ne zaman övdüm be
Halbuki ne güzel övüyordun Yanımda Kal'ı zamanındaSunucuyu kaparsa belki bir şansı olabilir ama Çiğdem ikinci kez tekmeyi vurmaz sanırım bana
sen finalde farcuslamı geliyorsun ayoll yarın oylamayla baslayacak konu@Billy Kane efsosun yaa.Finalde desteğini alalen belli ettin zaten. Cumaya kadar istediğin bir şey varsa söyle
@dreamy sana forumcak bayılıyoruz. Nickdashın gibi kaknem değilsin. Sağol Varol.Finalde de aynısını bekliyorum.
@cevaa iyi puan ama finalde biliyorsun Ariana'ya destek ol. Kızı dış macunu markası sananlara kapak yapZaten göze hitap edecek şarkım kesin bendesin.
@turkuazz teşekkür ederim arkadaşım. İyi ki forumdasın. Her konuda yardımcı oluyorsun. Puanına süper.
@eskici iiiiSeviliyorsun. O kadar atar yaptım geri alıyorum.
Sen finale yanlış şarkı mı bıraktın baksana kimse sevmiyor.
O sürpriz olur işte bilmiyorum.
@eskici
Sessiz destekçilerim seviyorlar merak etme.@Billy Kane efsosun yaa.Finalde desteğini alalen belli ettin zaten. Cumaya kadar istediğin bir şey varsa söyle
@dreamy sana forumcak bayılıyoruz. Nickdashın gibi kaknem değilsin. Sağol Varol.Finalde de aynısını bekliyorum.
@cevaa iyi puan ama finalde biliyorsun Ariana'ya destek ol. Kızı dış macunu markası sananlara kapak yapZaten göze hitap edecek şarkım kesin bendesin.
@turkuazz teşekkür ederim arkadaşım. İyi ki forumdasın. Her konuda yardımcı oluyorsun. Puanına süper.
@eskici iiiiSeviliyorsun. O kadar atar yaptım geri alıyorum.
Sen finale yanlış şarkı mı bıraktın baksana kimse sevmiyor.
O sürpriz olur işte bilmiyorum.
@eskici
Aynen Yanımda Kal'la geliyoruzsen finalde farcuslamı geliyorsun ayoll yarın oylamayla baslayacak konu
@Bully de yanımda kal sanırım .A
@Bully
Sessiz destekçilerim seviyorlar merak etme.
senin şarkına kötü yorum yapmısım @sokak sanatiEvet şarkım Focus olacak başka yok zaten. Olursa Bang bang'ı al tekrardan oda olabilir.
Evet çeyrekte hafif zorlandım, ilk hafta final puanı alamadım, diğerlerinde hep zirveye oynadım
Bu hafta da ikisi sıvamış sen toparlamışsın durumu ama 1 versen de bir şey olmuyormuş zaten üzülme
Sessiz destekçilerim seviyorlar merak etme.
Aynen Yanımda Kal'la geliyoruz
Güzel yorum yaptığına desteği ver gitsin adil bir sunucu olaraksenin şarkına kötü yorum yapmısım @sokak sanati@Bully a ise güzel ama zor haftalara bırakma dmiştim kısaca ikisinizin seçiminide güzel bulmadım ne yapacağım belli olmaz ayol
senin şarkına kötü yorum yapmısım @sokak sanati@Bully a ise güzel ama zor haftalara bırakma dmiştim kısaca ikisinizin seçiminide güzel bulmadım ne yapacağım belli olmaz ayol
Aynen Gamsız Hayat iyi şarkıdır aslında ama pasif kalınca bedelini ödediBu hafta Ozan'ın eleneceği belliydi siz karınca gibi çalıştınız o ağustos böceği gibi yattıAma geçen hafta öyle değildi Deniz ile Atacan da çalışıyordu o yüzden her türlü sonuç çıkması mümkündü
Çiğdem ve destere sana destek atarsa fark kapanabilir ayrıca kabul etmek lazım sen insanları etkileme konusunda benden daha başarılısın bu yüzden hiç zorlama değerli sunucumuzuZaten bu fark kapanmaz sen heyecan olsun diye ver oyunu bana gitsin
O değilde hemen ilk başta @destere al bunun oyunu yoksa sonuçlara göre oy değiştirir çirkin.
Candan'ın sensizlik şarkısı vardı galiba kullanmadı onu geçen ona bakmıştım. Finale onu düşünmüş olabilir @OzaN. O da mükemmel şarkıdır bence sizinkilerden iyi ama çene olmayınca şarkılar işe yaramıyor tek başınaGüzel yorum yaptığına desteği ver gitsin adil bir sunucu olarak
Zaten finale en iyi şarkılarla çıkmak imkansız yani, Candan finalde olsa elinde hiçbir şey kalmamış olacaktı mesela
Güzel yorum yaptığına desteği ver gitsin adil bir sunucu olarak
Zaten finale en iyi şarkılarla çıkmak imkansız yani, Candan finalde olsa elinde hiçbir şey kalmamış olacaktı mesela
Bilmiyorum vlla şuan gerçektenZaten bu fark kapanmaz sen heyecan olsun diye ver oyunu bana gitsin
O değilde hemen ilk başta @destere al bunun oyunu yoksa sonuçlara göre oy değiştirir çirkin.
Aynen Gamsız Hayat iyi şarkıdır aslında ama pasif kalınca bedelini ödediDeniz çeyreğe yanlış şarkıyı taşımıştı, Sibel de arabesk yönünün kurbanı oldu, belki de o da bir slow deneyebilirdi neyse sonuç olarak finaldeyiz ve mutluyuz hayırlısı bakalım
Çiğdem ve destere sana destek atarsa fark kapanabilir ayrıca kabul etmek lazım sen insanları etkileme konusunda benden daha başarılısın bu yüzden hiç zorlama değerli sunucumuzu
Bilmiyorum vlla şuan gerçektenama bende arianaya kullansam fark 5 e iner kısaca benim oyumu umut alırsa ozaman şansı olur yoksa fark dahada açılır ayoll
5 farktan kaybedersem bir ömür tribimi çekersin zaten Umut'a da finale çıkmak yetiyordu o bir şey demez sana fazlaBilmiyorum vlla şuan gerçektenama bende arianaya kullansam fark 5 e iner kısaca benim oyumu umut alırsa ozaman şansı olur yoksa fark dahada açılır ayoll
5 farktan kaybedersem bir ömür tribimi çekersin zaten Umut'a da finale çıkmak yetiyordu o bir şey demez sana fazlaAma benim şu şampiyonluğu alıp rahatlamam lazım artık
umuta kullansam kazanabilir ama sanada kullansam zaten sonuc açıklamaya gerek yok kupayıda direk vermiş oluyorum20 puan fark var nereye kapanıyor.
Ben çok etki yapmayacağım dediğim gibi fark olmadın yeter.
Sen bana vermezsen 20 puan fark olur. Avantajlı zaten puan açısından en yüksek puanıda alır iyice avantajlı olur Kraliçem.
kadınlarda kaba ses pek güzel gitmiyor birkaç istisna hariç kadınların sesinin daha bir ince çıkması taraftarıyımBen Garmarna'nın kalın sesini seviyorum
Sesi iyi ama bu biraz fazla modern olmuş. Geleneksel yapıyı koruyamamış. Benimki o yönden iyi.
Ben de aynı görüşteyim. İnce kesinlikle daha iyi, ama istisnalar yok değil.kadınlarda kaba ses pek güzel gitmiyor birkaç istisna hariç kadınların sesinin daha bir ince çıkması taraftarıyım
her an herşeye kırılabiliyorsun bu huyunu sevmedimkırgın olduğum için olmasın?
umuta kullansam kazanabilir ama sanada kullansam zaten sonuc açıklamaya gerek yok kupayıda direk vermiş oluyorum
Bakalım düşünücem ayoll @sokak sanati da bully şampiyon olsun diyordu sanırım
şu mesajıma bak @destere yarışmamız için önemlihhahaha benim albümümden sonra ilk survivor maceramızıda bitirdik ayoll
senle 6.sezon öncesi özel bir toplantı ypacaz başbaşa orada yol haritamızı belirleyecez en adaletli şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?