MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Haftası Oylama Başladı

hhhah aa sen bu işi çözmüşsün ayoll bizim yoğun mesaj trafiğinde ssizliğini korudun mesajların arada kaynamaın diye @Bully falan gidince ortalık sakinleşti sazı eline almışsın hemen ayoll

hhhah aa sen bu işi çözmüşsün ayoll bizim yoğun mesaj trafiğinde ssizliğini korudun mesajların arada kaynamaın diye @Bully falan gidince ortalık sakinleşti sazı eline almışsın hemen ayoll
Yemeğe gidip geldim

Sen recabı yolla da milletin özeline, öyle bastırırız

aaa bu arada racap yapma programı bozulmuş ara sıra oluyor düzelirse yarın müziğin yolculuğunuda aradan çıkartacam @Bully çok güzel bir liste oluşturdum size 2003 yılından

@destere ye duygularımı ifade eden çok uygun bir şarkıda var ozaman görücek artık

Ben de onu soracaktım sana, 2003 yılı da harikaydı, merakla bekliyoruz.

Ben de onu soracaktım sana, 2003 yılı da harikaydı, merakla bekliyoruz.
Kalp kalbe karşıymış diye boşuna demiyorlar ayoll

2004 yılının habercisi gibi olmuş 20 tane seçtik ama 10 tane temiz liste dışı kaldı vlla

Kalp kalbe karşıymış diye boşuna demiyorlar ayoll

2004 yılının habercisi gibi olmuş 20 tane seçtik ama 10 tane temiz liste dışı kaldı vlla
Efsane yıllara geldik artık, acımadan eleştirimi yaparım liste dışı bıraktığın şarkılar hakkında

Efsane yıllara geldik artık, acımadan eleştirimi yaparım liste dışı bıraktığın şarkılar hakkında
yapacak birşey yok ayoll .A

baya bir hit dışarıda kaldı

ama 2004 - 2005 yıllarını nasıl ayarlayacam orasını hala çözemedim birşey düşünücem artık ayoll

@OzaN teşekkür ederim bu arada.

O değilde iki isimde finale beraber çıkalım dediğim isim. İsim baya zor.
@Bully @Cigde