Batuhan'a güven olmaz o etine dolgun erkeklerden korkacaksınBatuhan tek oy istediğim kişiydi büyük şok oldum.:sana oylar gelecek ama tolga x melunu.
Büyük şok oldu cidden sen bana oy versen böyle şok olurdum.![]()
Batuhan'a güven olmaz o etine dolgun erkeklerden korkacaksınBatuhan tek oy istediğim kişiydi büyük şok oldum.:sana oylar gelecek ama tolga x melunu.
Büyük şok oldu cidden sen bana oy versen böyle şok olurdum.![]()
Çıkardın mı mercekleriLa seni Kaan diye okudum.
Neyse.. bensiz de kazanır o.
Batuhan'a güven olmaz o etine dolgun erkeklerden korkacaksın![]()
Aynen hepsini ateşe atıp yakacaksınX kişide şişman oda. Bence de en temiz biziz![]()
Aynen hepsini ateşe atıp yakacaksın![]()
Şampiyonluk baskısı ağır geldi sanırım, toparlarım ben merak etme canımKötü bir şey yoktur umarım.![]()
Ah şimdi finalde @denizz19 olsaydı önce göbek şovla başlardı ardından bir şarkı patlatırdı sonra birde raks ederdi, çümbüşü kendi ellerinizle kaçırdınız şimdi matem havasında geçiyor final.
@Bully @sokak sanati @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @MayısKralı
Ben olsam araya reklam falan alırım Giresunun yöresel lezzetlerindenAriana öndeydi en son ama üstünde Gökhan yazan zarfları sonlara saklıyor dişi Acun![]()
Ah şimdi finalde @denizz19 olsaydı önce göbek şovla başlardı ardından bir şarkı patlatırdı sonra birde raks ederdi, çümbüşü kendi ellerinizle kaçırdınız şimdi matem havasında geçiyor final.
Aynen bir tarafta bırrogillerin Umut, diğer tarafta gagavuzgillerin Kaan. Ne kadar sönük .ssAh şimdi finalde @denizz19 olsaydı önce göbek şovla başlardı ardından bir şarkı patlatırdı sonra birde raks ederdi, çümbüşü kendi ellerinizle kaçırdınız şimdi matem havasında geçiyor final.
@Çiğdem- kazanan Gökhan ve senin oyunu ona vereceksin senin sayende kazandi imaji yaratacan yoksa ne diye @destere nin oyu önce açıklandi ?
@sokak sanati @Bully
arkadaşlar benim oyum ve 9 oy açıklamıyorum şimdi şampiyonun konusunu hazırlayacam inş 24:00 da konu açılmış olacak HERKESİN ŞANSI ŞİT HAK EDEN KAZANSIN
3.Puan Durumu
1 Ariana 44
2 Gökhan Türkmen 44
@Bully @sokak sanati