Hadi dualarımız Ariana ile sen kime verdin![]()
O Gökhan'a verdi. Pis İrlandalı.s.s
Hadi dualarımız Ariana ile sen kime verdin![]()
Soyliyimde özelden hemen buraya yetistirIy gelmezsen gelme zaten kime verdiğin çok belli![]()
Nerden belli ona verdigim :!Ariana şampiyon dedin ihanet ettin.s.s
Soyliyimde özelden hemen buraya yetistir
Nerden belli ona verdigim :!
Soyliyimde özelden hemen buraya yetistir![]()
Naptı ki la ben stresten konuya hakim olamadım hiçSatıcı birisin daha demin gördük @Bully i hançerledin![]()
bliyorum cnm ben senden art niyet beklememŞaka yaptım ablacım, çok ince düşünmüşsün. Final konusu tatlı bir eşitlikle bitmiş oldu. 😉
sendemi inandın ?
rica ederim ne demek😱 oldum şu an yani, neler oluyor lan
Neyse kendime geldiğime göre teşekkürümü edeyim.
@destere harikasın sayın jüri başkanım, çok teşekkür ederim![]()
geç bunları resmen hogathanın tuzağına düşmüşsün işte
jensen mi? yumurta gibi çocuktur kendileri yani bu yoklukta niye olmasınEvleneceği kişi de yabancı değil CW dizilerinden tanıdığımız Supernatural'ın başrollerinden biri, artık bu kadarını söyliyim gerisini @destere açıklar.![]()
muhteşemsin hogathabu hareketinle @Bully i fena dağıtmışsın kolay kolay kendine gelemez bu şokla
@sokak sanati nın da oltaya gelmesi ilginç bir durum
sendemi inandın ?hayret ! oysa bir önceki tahmininde şener şen ve M ler konusunda tam isabetle tahmin yapan dosi bu tuzağa düşmemeliydi
)
rica ederim ne demeksanki bol puan verdikte elimizemi yapıştı
sen yeterki türbüşon gibi kazmalarla gel her daim tam puanım sana feda olsun
)
geç bunları resmen hogathanın tuzağına düşmüşsün iştedurumu düzeltmek için çırpındıkça batıyorsun
jensen mi? yumurta gibi çocuktur kendileri yani bu yoklukta niye olmasın)
hhahah @Bully u şmpiyon yaptık ama yapana kadarda eziyet çektirdik çocuğa vlla kalpten gitti gidicekti ayollmuhteşemsin hogathabu hareketinle @Bully i fena dağıtmışsın kolay kolay kendine gelemez bu şokla
@sokak sanati nın da oltaya gelmesi ilginç bir durum
sendemi inandın ?hayret ! oysa bir önceki tahmininde şener şen ve M ler konusunda tam isabetle tahmin yapan dosi bu tuzağa düşmemeliydi
)
rica ederim ne demeksanki bol puan verdikte elimizemi yapıştı
sen yeterki türbüşon gibi kazmalarla gel her daim tam puanım sana feda olsun
)
geç bunları resmen hogathanın tuzağına düşmüşsün iştedurumu düzeltmek için çırpındıkça batıyorsun
jensen mi? yumurta gibi çocuktur kendileri yani bu yoklukta niye olmasın)
@Çiğdem- e ben bile o kadar güvenmiyorum sen nasıl güvenebildinki ?Çiğdem açıklayınca inanmak durumunda kaldım.![]()
@Çiğdem- e ben bile o kadar güvenmiyorum sen nasıl güvenebildinki ?![]()