MusicSurvivor 5.Sezon / Büyük Final / Sonuçları

Şaka yaptım ablacım, çok ince düşünmüşsün. Final konusu tatlı bir eşitlikle bitmiş oldu. 😉
bliyorum cnm ben senden art niyet beklemem :A

kalan oyları yada kendiminkini açıklasam şampiyon belli olucaktı hyecanla konuyu beklesinler dedim :A

sanada teşekkürler emeklerin için :bhr:

sayın baskanımız ilk sahne alıyor

@destere Gökhan Türbüşon :) 5 Puan

muhteşemsin hogatha :) bu hareketinle @Bully i fena dağıtmışsın kolay kolay kendine gelemez bu şokla :) @sokak sanati nın da oltaya gelmesi ilginç bir durum :)

Bence sayin baskan puani Harun Kolcaka verdi ve @destere
@Bully ile bulusmami istemedi :A
sendemi inandın ?:) hayret ! oysa bir önceki tahmininde şener şen ve M ler konusunda tam isabetle tahmin yapan dosi bu tuzağa düşmemeliydi :))

😱 oldum şu an yani, neler oluyor lan :F

Neyse kendime geldiğime göre teşekkürümü edeyim. :A

@destere harikasın sayın jüri başkanım, çok teşekkür ederim :Z
rica ederim ne demek:) sanki bol puan verdikte elimizemi yapıştı:) sen yeterki türbüşon gibi kazmalarla gel her daim tam puanım sana feda olsun :))

Destere dese inanmazdım sen deyince mecbur inandım.:F
Teşekkür ederim @destere :D
geç bunları resmen hogathanın tuzağına düşmüşsün işte:) durumu düzeltmek için çırpındıkça batıyorsun :)

Evleneceği kişi de yabancı değil CW dizilerinden tanıdığımız Supernatural'ın başrollerinden biri, artık bu kadarını söyliyim gerisini @destere açıklar. :A
jensen mi? yumurta gibi çocuktur kendileri yani bu yoklukta niye olmasın :))

Son düzenleme:
muhteşemsin hogatha :) bu hareketinle @Bully i fena dağıtmışsın kolay kolay kendine gelemez bu şokla :) @sokak sanati nın da oltaya gelmesi ilginç bir durum :)

sendemi inandın ?:) hayret ! oysa bir önceki tahmininde şener şen ve M ler konusunda tam isabetle tahmin yapan dosi bu tuzağa düşmemeliydi :))

rica ederim ne demek:) sanki bol puan verdikte elimizemi yapıştı:) sen yeterki türbüşon gibi kazmalarla gel her daim tam puanım sana feda olsun :))

geç bunları resmen hogathanın tuzağına düşmüşsün işte:) durumu düzeltmek için çırpındıkça batıyorsun :)

Çiğdem açıklayınca inanmak durumunda kaldım.:F

hhahah @Bully u şmpiyon yaptık ama yapana kadarda eziyet çektirdik çocuğa vlla kalpten gitti gidicekti ayoll :A :A :A