Hadi dualarımız Ariana ile sen kime verdin
O Gökhan'a verdi. Pis İrlandalı.s.s
Hadi dualarımız Ariana ile sen kime verdin
Soyliyimde özelden hemen buraya yetistirIy gelmezsen gelme zaten kime verdiğin çok belli
Nerden belli ona verdigim :!Ariana şampiyon dedin ihanet ettin.s.s
Soyliyimde özelden hemen buraya yetistir
Nerden belli ona verdigim :!
Soyliyimde özelden hemen buraya yetistir
Naptı ki la ben stresten konuya hakim olamadım hiçSatıcı birisin daha demin gördük @Bully i hançerledin
bliyorum cnm ben senden art niyet beklememŞaka yaptım ablacım, çok ince düşünmüşsün. Final konusu tatlı bir eşitlikle bitmiş oldu. 😉
sendemi inandın ? hayret ! oysa bir önceki tahmininde şener şen ve M ler konusunda tam isabetle tahmin yapan dosi bu tuzağa düşmemeliydi )
rica ederim ne demek sanki bol puan verdikte elimizemi yapıştı sen yeterki türbüşon gibi kazmalarla gel her daim tam puanım sana feda olsun )😱 oldum şu an yani, neler oluyor lan
Neyse kendime geldiğime göre teşekkürümü edeyim.
@destere harikasın sayın jüri başkanım, çok teşekkür ederim
geç bunları resmen hogathanın tuzağına düşmüşsün işte durumu düzeltmek için çırpındıkça batıyorsunDestere dese inanmazdım sen deyince mecbur inandım.
Teşekkür ederim @destere
jensen mi? yumurta gibi çocuktur kendileri yani bu yoklukta niye olmasın )Evleneceği kişi de yabancı değil CW dizilerinden tanıdığımız Supernatural'ın başrollerinden biri, artık bu kadarını söyliyim gerisini @destere açıklar.
muhteşemsin hogatha bu hareketinle @Bully i fena dağıtmışsın kolay kolay kendine gelemez bu şokla @sokak sanati nın da oltaya gelmesi ilginç bir durum
sendemi inandın ? hayret ! oysa bir önceki tahmininde şener şen ve M ler konusunda tam isabetle tahmin yapan dosi bu tuzağa düşmemeliydi )
rica ederim ne demek sanki bol puan verdikte elimizemi yapıştı sen yeterki türbüşon gibi kazmalarla gel her daim tam puanım sana feda olsun )
geç bunları resmen hogathanın tuzağına düşmüşsün işte durumu düzeltmek için çırpındıkça batıyorsun
jensen mi? yumurta gibi çocuktur kendileri yani bu yoklukta niye olmasın )
hhahah @Bully u şmpiyon yaptık ama yapana kadarda eziyet çektirdik çocuğa vlla kalpten gitti gidicekti ayollmuhteşemsin hogatha bu hareketinle @Bully i fena dağıtmışsın kolay kolay kendine gelemez bu şokla @sokak sanati nın da oltaya gelmesi ilginç bir durum
rica ederim ne demek sanki bol puan verdikte elimizemi yapıştı sen yeterki türbüşon gibi kazmalarla gel her daim tam puanım sana feda olsun )
geç bunları resmen hogathanın tuzağına düşmüşsün işte durumu düzeltmek için çırpındıkça batıyorsun
jensen mi? yumurta gibi çocuktur kendileri yani bu yoklukta niye olmasın )
@Çiğdem- e ben bile o kadar güvenmiyorum sen nasıl güvenebildinki ?Çiğdem açıklayınca inanmak durumunda kaldım.
@Çiğdem- e ben bile o kadar güvenmiyorum sen nasıl güvenebildinki ?