- Reaksiyon puanı
- 114,092
- Puanı
- 1,060
3 saattir eşitlik için mi bekledik.arkadaşlar benim oyum ve 9 oy açıklamıyorum şimdi şampiyonun konusunu hazırlayacam inş 24:00 da konu açılmış olacak HERKESİN ŞANSI ŞİT HAK EDEN KAZANSIN
3.Puan Durumu
1 Ariana 44
2 Gökhan Türkmen 44
@Bully @sokak sanati
Nasıl da dediğim her şey çıkıyor yine kendini öne atacak çok basitleşmiş hareketler@denizz19 yüklen.
arkadaşlar benim oyum ve 9 oy açıklamıyorum şimdi şampiyonun konusunu hazırlayacam inş 24:00 da konu açılmış olacak HERKESİN ŞANSI ŞİT HAK EDEN KAZANSIN
3.Puan Durumu
1 Ariana 44
2 Gökhan Türkmen 44
@Bully @sokak sanati
Daha fazla oy açıklayabilirdim bu konuda ama gerek duymadım bu finale özel birşey ayarladım @sokak sanati @Bully ikinizede tebrikler çocuklar emeklriniz içinde sağolun3 saattir eşitlik için mi bekledik.
Şaka yaptım ablacım, çok ince düşünmüşsün. Final konusu tatlı bir eşitlikle bitmiş oldu. 😉Daha fazla oy açıklayabilirdim bu konuda ama gerek duymadım bu finale özel birşey ayarladım @sokak sanati @Bully ikinizede tebrikler çocuklar emeklriniz içinde sağolun
Daha fazla oy açıklayabilirdim bu konuda ama gerek duymadım bu finale özel birşey ayarladım @sokak sanati @Bully ikinizede tebrikler çocuklar emeklriniz içinde sağolun
Nasıl da dediğim her şey çıkıyor yine kendini öne atacak çok basitleşmiş hareketler
Çok yapmacıksın gerçekten sen yapma bariŞaka yaptım ablacım, çok ince düşünmüşsün. Final konusu tatlı bir eşitlikle bitmiş oldu. 😉
Hadi şunu şampiyon yaptı gidelim
Kıskanç.:
ne centilmen bir yarışmacı @Bully un şampiyon olmasını istiyor kendisi olursa üzülücek hadi konuyu yapmaya gidiyorum benŞaka yaptım ablacım, çok ince düşünmüşsün. Final konusu tatlı bir eşitlikle bitmiş oldu. 😉
Aynen eklenmis sekliyle esit
Canım ben neyse onu söylerim kimseye yaranma ya da yalakalık yapma gibi bir derdim yok, hele yapmacıklık bana çok uzaktır. Neyse onu söylüyorum, bu tutumun hiç hoşuma gitmedi.Çok yapmacıksın gerçekten sen yapma bari
ne centilmen bir yarışmacı @Bully un şampiyon olmasını istiyor kendisi olursa üzülücek hadi konuyu yapmaya gidiyorum ben
AçıklanmadıHadi dualarımız Ariana ile sen kime verdin
Anladım sen de böyle söylüyorsanCanım ben neyse onu söylerim kimseye yaranma ya da yalakalık yapma gibi bir derdim yok, hele yapmacıklık bana çok uzaktır. Neyse onu söylüyorum, bu tutumun hiç hoşuma gitmedi.