Aynen çok acımasız davranmışlar.İyi ki de kullanmamisim bu sarkinin hakki sondan ikincilik degil öyle olacagina elensin daha iyi
Aynen çok acımasız davranmışlar.İyi ki de kullanmamisim bu sarkinin hakki sondan ikincilik degil öyle olacagina elensin daha iyi
Gökhan'i severiz bilirsin sarkilari da görelim bakalim yapariz bir seylerAynen çok acımasız davranmışlar.Ama ben tam puan vererek sözümü tuttum, başka da tam veren olmamıştır zaten sana, yaptığım bu güzelliği göz önünde bulundurursun artık önümüzdeki haftalarda.
Tüm şarkılarım efsane rahat ol sen.Gökhan'i severiz bilirsin sarkilari da görelim bakalim yapariz bir seyler
3 hafta sonra bunu tekrar konuşalım
bende iyi puan vermistim halbuki! pes
onun huyu zaten. iyi mesajlari hic görmez. artik hic güzel mesaj yazmamak gerek
bana 1 puani layik görduğunuz icin tesekkur ederim
number one
Düşük puanlara sinirlenmiş nefret saçtı ortalığa.
Sen de tüm mesajları okurdun, beğeni güldürdün falan atardın bugün mü okumayacağın tuttu abla
1 kez kullanmadim sadece abartmaTüm şarkılarım efsane rahat ol sen.
Ama beni düşündüren bir şey var ki daha yarışmacıyken oy kullanmaya tenezzül etmeyen sen, jüri olarak nasıl oy kullanacan.
Kanka bu hafta çok seveceğin bir şarkıyla geliyorum.1 kez kullanmadim sadece abartma
1 kez kullanmadim sadece abartma
Birincisi diğer şarkıları hiç dinlemediğimi nerden biliyorsun, dinledim ki daha yüksek verdim.Düşük verenlere niye sinirleniyim anlamıyorsun herhalde. Şarkım beğenildiği halde düşük veriliyor,sen bir şarkıyı dinliyorsun ama hiç dinlemediğin şarkılara daha yüksek veriyorsun bahanen ise sadece sıkılmış olman. Bende Dene'de sıkıldığımı söylemiştim ama kullan iyi veririm dedim ve iyide verdim. Sen birde gidip parantez içinde açıklama yapmışsın geçen haftalardada artık tüm şarkılarını seviyorum dedin. Ben tüm bunları göz önünde bulundurarak kullandım şarkıyı ağzınızdan çıkanla farklı hareketlerde bulunmayın.
HangisiKanka bu hafta çok seveceğin bir şarkıyla geliyorum.
Yapacak bir sey yok kanka ama bu sarkinin oy kullanmis olsam sondan ikinci olacak olmasi rezilliktir iyi ki kullanmamisimReis üzüldüm yaa. İyi şarkıydı bence daha kötüler vardı.
Son olarak ben sana bu puanı hiç istemeyerek ve üzülerek verdim, sonraki haftalarda telafi edecektim ama sen öyle abarttın ve terbiyesizce davrandın ki şu an iyi ki düşük vermişim diyorum. Çok ayıp yani, bir yarışma için kalbimizi kırıyorsun.
Aynen mesela ArianaReis üzüldüm yaa. İyi şarkıydı bence daha kötüler vardı.
Yeni haftayı açar Çiğdem birazdan o zaman görürsün kankaHangisi
Yapacak bir sey yok kanka ama bu sarkinin oy kullanmis olsam sondan ikinci olacak olmasi rezilliktir iyi ki kullanmamisim
Şarkıdan sıkıldığımı söylemem sadece bir bahaneydi, yoksa asıl sebep haftanın zorlu oluşu ve diğer şarkıların çok iyi olmasıydı.Söylediklerimin yarışma için olmadığımı çok iyi biliyorsun. Sertab Erener'deykende, Murat Boz'daykende 1 verdiğin oldu böyle bir şey demedim. Sen deseydin ki diğer şarkılar daha iyiydi o zaman eyvallah ama bahanen şarkıdan sıkılmış olman. Bende diyorum ki şarkıyı seviyorsun ama sıkıldığın için düşük veriyorsun üzücü olan kısım burası.
Bastan asagi düsündün mü sarkiyi secerkenAynen mesela Ariana
Yeni haftayı açar Çiğdem birazdan o zaman görürsün kankabundan sonra slowlarla gideceğiz.
O değil kankaBastan asagi düsündün mü sarkiyi secerken
Hangisi
Yapacak bir sey yok kanka ama bu sarkinin oy kullanmis olsam sondan ikinci olacak olmasi rezilliktir iyi ki kullanmamisim
Aynen mesela Ariana
Yeni haftayı açar Çiğdem birazdan o zaman görürsün kankabundan sonra slowlarla gideceğiz.
İnanir misin bilmiyorum ama bu sabah o sarkiyi dinledim muhtemelen yine tam puani mi alirsinO değil kankahatta söyleyeyim niye söylemiyorsam 'Gelemiyorum Yanına'
Bu saygınlığına gülüyorum sadeceBu hafta final puanı aldım haftaya bomba bir şarkıyla geliyorum hatta ilk senle paylaşayım.Break Free olacak haftanın şarkısı ve zirve hedefim var.
Fikrine saygı duyuyorum ama inşallah elenirsin.
O zaman tam puanına talibiz kankaİnanir misin bilmiyorum ama bu sabah o sarkiyi dinledim c
Bu saygınlığına gülüyorum sadecevaroş
O zaman tam puanına talibiz kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?