MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Bundan sonra kimse bana seni çok seviyorummm, canımmmınnn için filan demesin. :D :)

Yoo sorun düşük değil istediğini ver sanki senin puanın ile elencem. :)

Peki niye öyle diyosun ablacım :D sen öyle desende benim sana verdiğim değeri
değiştirmeyecek sen benim kıymetlimsin :D şarkıyı pek dinlemiyordum o yüzden
:D

Düşük puanlara sinirlenmiş nefret saçtı ortalığa. :A

Sen de tüm mesajları okurdun, beğeni güldürdün falan atardın bugün mü okumayacağın tuttu abla :A

Oyy ben kıyamam yaa ben istemeyerek verdim valla sıralama yapmam lazımdı 🙁

Peki niye öyle diyosun ablacım :D sen öyle desende benim sana verdiğim değeri
değiştirmeyecek sen benim kıymetlimsin :D şarkıyı pek dinlemiyordum o yüzden
:D

Oyy ben kıyamam yaa ben istemeyerek verdim valla sıralama yapmam lazımdı 🙁
Ben de istemeyerek düşük verdim hafta çok zorluydu diye not da düştüm anlamadı arkadaş. :D Hani bir tepki gösterirsin tamam da o kadar uzatmasının anlamı yoktu yani. :)

Ben de istemeyerek düşük verdim hafta çok zorluydu diye not da düştüm anlamadı arkadaş. :D Hani bir tepki gösterirsin tamam da o kadar uzatmasının anlamı yoktu yani. :)
bendende düsük aldi.
bakalim ne sitemler etmiş. bugun vaktim olmazsa yarin bakarim yorumlara. coğuna baktimda onunkini görmedim demek

Şimdi Batuhan'ı geç o zaten bu hafta 1.olmak için kullandı. :A Bende 4.oldum sayılır. :F
Haftaya daha sıkı hazırlancam bakalım. :A
Onun zaten fazla ömrü kalmadı çaktırma. :A

Halk klibin şarkının önüne geçmesine tepki gösterdi sanırım dikkat et bundan sonra bu konuya. :A

Ah ki ne ah heder oldum yaban ellerde :F
haah işte tamda orası :) o kısma gelince bende allah belanı versin zinnet zıçtın sıvadın şarkıyı diyordum :) yoksa herşey çok iyiydi :)

Valla bilmem dosi bittin gözümde diyodu sana profilde :D
@dosimosi nin gözünde asla bitmeyiz kredimiz çok fazla :)) hem biz onun gönlünü almayı biliriz yeterki benden türbüşona iyi puan beklemesin onun dışında anlaşamayacağımız hiçbir konu yok :)

Bundan sonra kimse bana seni çok seviyorummm, canımmmınnn için filan demesin. :D :)
yine darbeyi yemiş lady gaga :)) ama çabuk unutursun bugüne kadar unuttukların bunuda unutacağının garantisidir :))

Son düzenleme:
@dosimosi bu gün benim için harcadığın gözlüklere yazık :) eğer gözlük dükkanın yoksa bu gidişle iflas edersin :))

Bu hafta güzel oldu. Ortalama sayılacak bir şarkı ile muhteşem geln bir çok ismi geçtik ve 2.olduk. bence yarış şimdi başlıyor.:Z

Bu hafta beni az çok destekleyen @Ahmad @Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @destere @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At @MEnes @eskici @soo @ozmoturk @dreamy @cevaa @Bully @batuhankaralar @vadikızı @Forumdash @MayısKralı ve nicelerine çok teşekkür ederim.:Z

Elenen isme üzüldüm. Kötü değildin @eskici geçmiş olsun lider :(

Hakdilen bir 1.lik olmuş sanda tebrikler @batuhankaralar ve 3. Olan @Bully sanda tebrikler kankam.:Z
bende iyi puan vermistim halbuki! pes

Sayfalarca övgüler yazdım canım desterem keşke burada olsa dedim ama onları görmeyip şu mesajı mı seçtin hemen. :)
onun huyu zaten. iyi mesajlari hic görmez. artik hic güzel mesaj yazmamak gerek

puanlarım:

@destere : -5 puan
@Çiğdem- : -15 puan
@mrt-06 : 8 puan
@cookies : -7 puan
@denizz19: -10 puan
@Harunnn60 : - 16 puan
@vadikızı : -4 puan
@dosimosi : 1 puan
@EFE UYSAL : - 2 puan
bana 1 puani layik görduğunuz icin tesekkur ederim :A
number one :Z

Son düzenleme:
Bu hafta da final puanı almışız destekleyen herkese teşekkürler. :D

@batuhankaralar tebrikler bu şarkıyla farkla zirvede yer almanı bekliyorduk zaten. :D

@sokak sanati tebrik ederim Umut'um sonunda final puanı kaptın hem de 2 tane birden. :A Ariana'nın da er ya da geç yarışın içinde olacağı belliydi zaten. :D

@eskici aga o kadar aktiftin forumda niye oy kullanmadığını anlamadım ama şarkın yine de bu kadar kötü sonuç almayı hak etmiyordu. Geçmiş olsun kardeşim. :( @destere kına yak gitti Fettah Can. ss

Son olarak emeklerine sağlık @Çiğdem- cim :A
İyi ki de kullanmamisim bu sarkinin hakki sondan ikincilik degil öyle olacagina elensin daha iyi :D