Bundan sonra kimse bana seni çok seviyorummm, canımmmınnn için filan demesin.
Yoo sorun düşük değil istediğini ver sanki senin puanın ile elencem.Düşük verdik diye seni sevmediğimiz anlamınamı geliyor bu aşk olsun harunum ya
Düşük puanlara sinirlenmiş nefret saçtı ortalığa.Aaa ne dedi ben geç geldim ya bilmiyorum
Yoo sorun düşük değil istediğini ver sanki senin puanın ile elencem.
Düşük puanlara sinirlenmiş nefret saçtı ortalığa.
Sen de tüm mesajları okurdun, beğeni güldürdün falan atardın bugün mü okumayacağın tuttu abla
Tamam haftaya iyi ver olmuş diyeyim sevinböyle üzülüyorum sen öyle olmamış dedin ya gerçekten üzüldüm
Ben de istemeyerek düşük verdim hafta çok zorluydu diye not da düştüm anlamadı arkadaş. Hani bir tepki gösterirsin tamam da o kadar uzatmasının anlamı yoktu yani.Peki niye öyle diyosun ablacım sen öyle desende benim sana verdiğim değeri
değiştirmeyecek sen benim kıymetlimsin şarkıyı pek dinlemiyordum o yüzden
Oyy ben kıyamam yaa ben istemeyerek verdim valla sıralama yapmam lazımdı 🙁
Ah ki ne ah heder oldum yaban ellerdeaslında kızın hakkı birinciliktide keşke şu aradaki arabesk kısım olmasaydı
Sen bize 2 yıldır düşük veriyorsun bende 2 yılın patlamasını yapacağım yakında.Ben de istemeyerek düşük verdim hafta çok zorluydu diye not da düştüm anlamadı arkadaş. Hani bir tepki gösterirsin tamam da o kadar uzatmasının anlamı yoktu yani.
bendende düsük aldi.Ben de istemeyerek düşük verdim hafta çok zorluydu diye not da düştüm anlamadı arkadaş. Hani bir tepki gösterirsin tamam da o kadar uzatmasının anlamı yoktu yani.
Ben de istemeyerek düşük verdim hafta çok zorluydu diye not da düştüm anlamadı arkadaş. Hani bir tepki gösterirsin tamam da o kadar uzatmasının anlamı yoktu yani.
Sertab'a verdiğim puanları ne çabuk unuttun nankör. ssSen bize 2 yıldır düşük veriyorsun bende 2 yılın patlamasını yapacağım yakında.
Allah razı olsun.😱Sertab'a verdiğim puanları ne çabuk unuttun nankör. ss
Shakira için de bir güzellik yapacam sana merak etme. Bu hafta sürekli düşük verdiğimiz @batuhankaralar'ı memnun ettik, senin de sıran gelecek elbet.
Tüm şarkıların güzel zaten.Allah razı olsun.😱
Şimdi Batuhan'ı geç o zaten bu hafta 1.olmak için kullandı. Bende 4.oldum sayılır.Tüm şarkıların güzel zaten.
Bazılarının kozları bitsin de rahatlarsın, bu hafta çok zorluydu mesela sen de düşmüşsün zaten.
Onun zaten fazla ömrü kalmadı çaktırma.Şimdi Batuhan'ı geç o zaten bu hafta 1.olmak için kullandı. Bende 4.oldum sayılır.
Haftaya daha sıkı hazırlancam bakalım.
haah işte tamda orası o kısma gelince bende allah belanı versin zinnet zıçtın sıvadın şarkıyı diyordum yoksa herşey çok iyiydiAh ki ne ah heder oldum yaban ellerde
@dosimosi nin gözünde asla bitmeyiz kredimiz çok fazla ) hem biz onun gönlünü almayı biliriz yeterki benden türbüşona iyi puan beklemesin onun dışında anlaşamayacağımız hiçbir konu yokValla bilmem dosi bittin gözümde diyodu sana profilde
yine darbeyi yemiş lady gaga ) ama çabuk unutursun bugüne kadar unuttukların bunuda unutacağının garantisidir )Bundan sonra kimse bana seni çok seviyorummm, canımmmınnn için filan demesin.
bende iyi puan vermistim halbuki! pesBu hafta güzel oldu. Ortalama sayılacak bir şarkı ile muhteşem geln bir çok ismi geçtik ve 2.olduk. bence yarış şimdi başlıyor.
Bu hafta beni az çok destekleyen @Ahmad @Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @destere @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At @MEnes @eskici @soo @ozmoturk @dreamy @cevaa @Bully @batuhankaralar @vadikızı @Forumdash @MayısKralı ve nicelerine çok teşekkür ederim.
Elenen isme üzüldüm. Kötü değildin @eskici geçmiş olsun lider
Hakdilen bir 1.lik olmuş sanda tebrikler @batuhankaralar ve 3. Olan @Bully sanda tebrikler kankam.
onun huyu zaten. iyi mesajlari hic görmez. artik hic güzel mesaj yazmamak gerekSayfalarca övgüler yazdım canım desterem keşke burada olsa dedim ama onları görmeyip şu mesajı mı seçtin hemen.
bana 1 puani layik görduğunuz icin tesekkur ederimpuanlarım:
@destere : -5 puan
@Çiğdem- : -15 puan
@mrt-06 : 8 puan
@cookies : -7 puan
@denizz19: -10 puan
@Harunnn60 : - 16 puan
@vadikızı : -4 puan
@dosimosi : 1 puan
@EFE UYSAL : - 2 puan
İyi ki de kullanmamisim bu sarkinin hakki sondan ikincilik degil öyle olacagina elensin daha iyiBu hafta da final puanı almışız destekleyen herkese teşekkürler.
@batuhankaralar tebrikler bu şarkıyla farkla zirvede yer almanı bekliyorduk zaten.
@sokak sanati tebrik ederim Umut'um sonunda final puanı kaptın hem de 2 tane birden. Ariana'nın da er ya da geç yarışın içinde olacağı belliydi zaten.
@eskici aga o kadar aktiftin forumda niye oy kullanmadığını anlamadım ama şarkın yine de bu kadar kötü sonuç almayı hak etmiyordu. Geçmiş olsun kardeşim. @destere kına yak gitti Fettah Can. ss
Son olarak emeklerine sağlık @Çiğdem- cim