MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

İyi ki de kullanmamisim bu sarkinin hakki sondan ikincilik degil öyle olacagina elensin daha iyi :D
Aynen çok acımasız davranmışlar. :A Ama ben tam puan vererek sözümü tuttum, başka da tam veren olmamıştır zaten sana, yaptığım bu güzelliği göz önünde bulundurursun artık önümüzdeki haftalarda. :A

Aynen çok acımasız davranmışlar. :A Ama ben tam puan vererek sözümü tuttum, başka da tam veren olmamıştır zaten sana, yaptığım bu güzelliği göz önünde bulundurursun artık önümüzdeki haftalarda. :A
Gökhan'i severiz bilirsin sarkilari da görelim bakalim yapariz bir seyler :A

Gökhan'i severiz bilirsin sarkilari da görelim bakalim yapariz bir seyler :A
Tüm şarkılarım efsane rahat ol sen. :A

Ama beni düşündüren bir şey var ki daha yarışmacıyken oy kullanmaya tenezzül etmeyen sen, jüri olarak nasıl oy kullanacan. :A

@MayısKralı gerdi ortalığı ayoll şu kıçı kırık şarkıyı kullanma dedik okadar :A :A :A

Böyle şeyler olmadan elensem pek üzülmezdim ama sanada söyledim şarkıyı beğenenlerde var diye oylarını gördün işte, ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım henüz.

Kimi tüm şarkılarını seviyorum der oylar açıklanırken bu şarkın düşük der, kimi harika der 1 verir,kimi şarkıdan sıkılır..

Düşük puanlara sinirlenmiş nefret saçtı ortalığa. :A

Sen de tüm mesajları okurdun, beğeni güldürdün falan atardın bugün mü okumayacağın tuttu abla :A

Düşük verenlere niye sinirleniyim anlamıyorsun herhalde. Şarkım beğenildiği halde düşük veriliyor,sen bir şarkıyı dinliyorsun ama hiç dinlemediğin şarkılara daha yüksek veriyorsun bahanen ise sadece sıkılmış olman. Bende Dene'de sıkıldığımı söylemiştim ama kullan iyi veririm dedim ve iyide verdim. Sen birde gidip parantez içinde açıklama yapmışsın geçen haftalardada artık tüm şarkılarını seviyorum dedin. Ben tüm bunları göz önünde bulundurarak kullandım şarkıyı ağzınızdan çıkanla farklı hareketlerde bulunmayın.

Düşük verenlere niye sinirleniyim anlamıyorsun herhalde. Şarkım beğenildiği halde düşük veriliyor,sen bir şarkıyı dinliyorsun ama hiç dinlemediğin şarkılara daha yüksek veriyorsun bahanen ise sadece sıkılmış olman. Bende Dene'de sıkıldığımı söylemiştim ama kullan iyi veririm dedim ve iyide verdim. Sen birde gidip parantez içinde açıklama yapmışsın geçen haftalardada artık tüm şarkılarını seviyorum dedin. Ben tüm bunları göz önünde bulundurarak kullandım şarkıyı ağzınızdan çıkanla farklı hareketlerde bulunmayın.
Birincisi diğer şarkıları hiç dinlemediğimi nerden biliyorsun, dinledim ki daha yüksek verdim.

İkincisi şarkının beğenilmesi yüksek alacağı anlamına gelmez, bu hafta çok zorluydu. Başka bir haftada yüksek verebilirdim bu şarkına, mesele sıkılıp sıkılmamam değil aslında haftanın zorlu olması.

Üçüncüsü İrem'e sürekli yüksek verecez diye yemin etmedik herhalde, geçen hafta 8 verdim ona bile laf attın.

Son olarak ben sana bu puanı hiç istemeyerek ve üzülerek verdim, sonraki haftalarda telafi edecektim ama sen öyle abarttın ve terbiyesizce davrandın ki şu an iyi ki düşük vermişim diyorum. Çok ayıp yani, bir yarışma için kalbimizi kırıyorsun.

Son olarak ben sana bu puanı hiç istemeyerek ve üzülerek verdim, sonraki haftalarda telafi edecektim ama sen öyle abarttın ve terbiyesizce davrandın ki şu an iyi ki düşük vermişim diyorum. Çok ayıp yani, bir yarışma için kalbimizi kırıyorsun.

Söylediklerimin yarışma için olmadığımı çok iyi biliyorsun. Sertab Erener'deykende, Murat Boz'daykende 1 verdiğin oldu böyle bir şey demedim. Sen deseydin ki diğer şarkılar daha iyiydi o zaman eyvallah ama bahanen şarkıdan sıkılmış olman. Bu sözlerine ters düşüyor işte. Bende diyorum ki şarkıyı seviyorsun ama sıkıldığın için düşük veriyorsun harika atıpta 1 verende var üzücü olan kısım burası

Söylediklerimin yarışma için olmadığımı çok iyi biliyorsun. Sertab Erener'deykende, Murat Boz'daykende 1 verdiğin oldu böyle bir şey demedim. Sen deseydin ki diğer şarkılar daha iyiydi o zaman eyvallah ama bahanen şarkıdan sıkılmış olman. Bende diyorum ki şarkıyı seviyorsun ama sıkıldığın için düşük veriyorsun üzücü olan kısım burası.
Şarkıdan sıkıldığımı söylemem sadece bir bahaneydi, yoksa asıl sebep haftanın zorlu oluşu ve diğer şarkıların çok iyi olmasıydı.

Normal bir hafta olsaydı puanın yüksek olabilirdi.

Ha diyelim sıkıldım diye düşük verdim, yine de çok abarttın.

Hangisi :A

Yapacak bir sey yok kanka ama bu sarkinin oy kullanmis olsam sondan ikinci olacak olmasi rezilliktir iyi ki kullanmamisim :A

Bu hafta final puanı aldım haftaya bomba bir şarkıyla geliyorum hatta ilk senle paylaşayım.:Z Break Free olacak haftanın şarkısı ve zirve hedefim var.:Z

Aynen mesela Ariana :A

Yeni haftayı açar Çiğdem birazdan o zaman görürsün kanka :A bundan sonra slowlarla gideceğiz. :A

Fikrine saygı duyuyorum ama inşallah elenirsin.:A