MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

@sokak sanati tebrik ederim. benimde payim oldu bu hafta :) güzel puan verdim
@batuhankaralar tebrikler belliydi
@Bully sanada tebrikler. @destere nin oyunlarina ragmen final puanini yine aldin.
@eskici hay şu şom agzimi acmasaydim. şutlarlar dedim elendin. sana guzel puan verdim ama bilseydim sen puan yollamayacaksin o yüksek puani baskasina verirdim

İşte ondan daha çok rahatsız eden isimler var beni. Bunların başında Ziynet geliyor. Bana bir destek çıksanız onu elesek çok güzel olur valla :A Hatta şöyle yapalım ikili eleme olduğu hafta Ziynet ile türbüşona yüklenelim. Hem sizin işiniz görülsün hem de benim :A
ziyneti elemek kolay en güzel şarkısı bu haftaydı ona rağmen sona demir atmış zinnoş :)) demekki batık bir şarkıyla geldiği an kapı önünde bulacak kendini :)

@xemrexxx tosbağasına anlatıyordum demin :) outsiders adlı diziye başladım iki bölüm tükettim hemde güzel gidiyor çokta kaliteli bişey değil ama fantazik bir dizi yani senlik olanlardan :)
amannn son film önerinden sonra benden uzak dur ayoll :A

ama şu 8 bölümlük yabancı diziye bakıcaktım o aklımda :F

@sokak sanati tebrik ederim. benimde payim oldu bu hafta :) güzel puan verdim
@batuhankaralar tebrikler belliydi
@Bully sanada tebrikler. @destere nin oyunlarina ragmen final puanini yine aldin.
@eskici hay şu şom agzimi acmasaydim. şutlarlar dedim elendin. sana guzel puan verdim ama bilseydim sen puan yollamayacaksin o yüksek puani baskasina verirdim

hiç iyi yönünden bakmıyorsun olaya her hafta fetoş canla türbüşondan hangisini kurtarayımda elenmesin diye çırpınıp duruyordun en azından bir tanesinden kurtardık seni bundan böyle direk türbüşona konsantre olursun :)

çok duygusal gördüm seni saygıdeğer codminim:) inşallah türbüşonun ekürisi fetoşcanın başına gelenler haftaya seninde başına gelir :))
Sonuçlar gergin geçti pek eğlenemedik bu sefer bu durum senin puanına verdiğim tepkiye de yansıdı tabii zaten cücük kadar puan vermişsin az bile söylemişim. :))

Sonuçlar gergin geçti pek eğlenemedik bu sefer bu durum senin puanına verdiğim tepkiye de yansıdı tabii zaten cücük kadar puan vermişsin az bile söylemişim. :))
malesef hogatha bu haftada ikiden aşağı puan vermemi yasakladı o yüzden tam bir dejarj olamadım :) ama haftaya artık özgürüm bir puana kadar ineceğim :))

malesef hogatha bu haftada ikiden aşağı puan vermemi yasakladı o yüzden tam bir dejarj olamadım :) ama haftaya artık özgürüm bir puana kadar ineceğim :))
@MayısKralı gerdi ortalığı ayoll şu kıçı kırık şarkıyı kullanma dedik okadar :A :A :A

hiç iyi yönünden bakmıyorsun olaya her hafta fetoş canla türbüşondan hangisini kurtarayımda elenmesin diye çırpınıp duruyordun en azından bir tanesinden kurtardık seni bundan böyle direk türbüşona konsantre olursun :)
fettaha pek yuksek vermiyorum.
ben senin oyunlarinin farkindayim.
neyse daha fazla birsey demiyecegim.
ben.
bıy bıy

ziyneti elemek kolay en güzel şarkısı bu haftaydı ona rağmen sona demir atmış zinnoş :)) demekki batık bir şarkıyla geldiği an kapı önünde bulacak kendini :)

Benden bir kere iyi puan aldı. Slow, güzel bir şarkıydı. Onun dışında onunkinde n de beter şarkılar sayesinde 3-4 puan aldığı haftalar oldu işte gerisi 1 zaten :A Ama forum halkı tarafından kollanıyor o da biraz uğraştıracak o yüzden bizi :A

Kızın kalbini kırmışsın yahu :D
ben türbüşonu kırdım kızın kalbini kırdığımı söyleyen iftira atmış olur:) hayatta bugüne kadar kızların kalbini kırmamışımdır yeterki kalpleri benimle atsın :))

Benden bir kere iyi puan aldı. Slow, güzel bir şarkıydı. Onun dışında onunkinde n de beter şarkılar sayesinde 3-4 puan aldığı haftalar oldu işte gerisi 1 zaten :A Ama forum halkı tarafından kollanıyor o da biraz uğraştıracak o yüzden bizi :A
bu hafta ziynet çok hoştu bence sadece aradaki arabeske kaçan müziksiz yerden nefret ettim onun haricinde tam puanlıktı aslında :))

ben türbüşonu kırdım kızın kalbini kırdığımı söyleyen iftira atmış olur:) hayatta bugüne kadar kızların kalbini kırmamışımdır yeterki kalpleri benimle atsın :))

bu hafta ziynet çok hoştu bence sadece aradaki arabeske kaçan müziksiz yerden nefret ettim onun haricinde tam puanlıktı aslında :))

Valla bilmem dosi bittin gözümde diyodu sana profilde :D

Fettah Can'ı elediniz Gökhan'ı yedirmeyiz. :A Bu sefer finale çıkmakla kalmayıp yarışmayı kazanacağım bu lafımı da unutma, sen ve sıvacı arkadaşlarına selam olsun. :A

@MasacRE- yi dışarda tutuyorum tabii, antilik falan yapıyor ama iyi puanlar veriyor saolsun. :A