MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Bu hafta güzel oldu. Ortalama sayılacak bir şarkı ile muhteşem geln bir çok ismi geçtik ve 2.olduk. bence yarış şimdi başlıyor.:Z

Bu hafta beni az çok destekleyen @Ahmad @Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @destere @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At @MEnes @eskici @soo @ozmoturk @dreamy @cevaa @Bully @batuhankaralar @vadikızı @Forumdash @MayısKralı ve nicelerine çok teşekkür ederim.:Z

Elenen isme üzüldüm. Kötü değildin @eskici geçmiş olsun lider :(

Hakdilen bir 1.lik olmuş sanda tebrikler @batuhankaralar ve 3. Olan @Bully sanda tebrikler kankam.:Z

@destere bana teşekkür etmeyi unutma demenden düşük vereceğini anlamalıydım zaten birkaç kez daha yapmıştın bunu. Neyse senin zevkindir diyecek bir şey yok. :)

çok duygusal gördüm seni saygıdeğer codminim:) inşallah türbüşonun ekürisi fetoşcanın başına gelenler haftaya seninde başına gelir :))

Bu hafta güzel oldu. Ortalama sayılacak bir şarkı ile muhteşem geln bir çok ismi geçtik ve 2.olduk. bence yarış şimdi başlıyor.:Z

Bu hafta beni az çok destekleyen @Ahmad @Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @destere @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At @MEnes @eskici @soo @ozmoturk @dreamy @cevaa @Bully @batuhankaralar @vadikızı @Forumdash @MayısKralı ve nicelerine çok teşekkür ederim.:Z

Elenen isme üzüldüm. Kötü değildin @eskici geçmiş olsun lider :(

Hakdilen bir 1.lik olmuş sanda tebrikler @batuhankaralar ve 3. Olan @Bully sanda tebrikler kankam.:Z
Sana diğer hafta -8 vereceğim.

Abla yapma. :( Önemli mi böyle şeyler? Teşekkürümü etmişim daha ne istiyorsun. .ss

Sayfalarca övgüler yazdım canım desterem keşke burada olsa dedim ama onları görmeyip şu mesajı mı seçtin hemen. :)

:( yaa asma yüzünü hemen sana takılmak istedim atacanım hiç önemli değil ne demek
ben beğendim verdim puanımı o mesajı yazmasan bile ben birşey demezdim ablacım

Abla yapma. :( Önemli mi böyle şeyler? Teşekkürümü etmişim daha ne istiyorsun. .ss

Sayfalarca övgüler yazdım canım desterem keşke burada olsa dedim ama onları görmeyip şu mesajı mı seçtin hemen. :)
senin övgülerinde @dosimosi nin övgüleri gibi ortada gözükmeyen türden şimdi araki numunelik bişey bulasın hiç aramaya niyetimde yok tüm mesajların foktandır ona eminim :))

FETTAHA NE DİYORSUN SEN CNM NORMALDE ELENMEDİ AMA OY YOLLAMAYINCA ELENDİ :A

@eskici baktıki benden kaçış yok kendini yok saydı kurtulmak için :)) ama hatayı başta yapmıştı aynı hataya @MasacRE- de kötü bir şarkıcıyla katılarak dşmüştü ama erkenden elendide kurtuldu dilimizden :))

@eskici baktıki benden kaçış yok kendini yok saydı kurtulmak için :)) ama hatayı başta yapmıştı aynı hataya @MasacRE- de kötü bir şarkıcıyla katılarak dşmüştü ama erkenden elendide kurtuldu dilimizden :))
Yaaa sen engel olduysan oy yollamasına çocuğu esirmi aldın ayoll :F

Destere teşekkür edesim gelmedi.:(

sayemde final puanını kurtarmışsın benim pylarımı yok sayarsak senin puanın türbüşondan 8 puan aşağıda kalıyor :)) ama kadir kıymet bilmezsin ? umarım gelecek hafta bu olumsuz mesajın arinamın bir yerinde patlamaz :))

Yaaa sen engel olduysan oy yollamasına çocuğu esirmi aldın ayoll :F

o da fetoş candan tiksinmişti eleyin beni diye yalvarıyordu aslında ama jüriler çok insafsız süründürdüler arkadaşımızı neyseki sonunda kendi fişini kendisi çekti :))

sayemde final puanını kurtarmışsın benim pylarımı yok sayarsak senin puanın türbüşondan 8 puan aşağıda kalıyor :)) ama kadir kıymet bilmezsin ? umarım gelecek hafta bu olumsuz mesajın arinamın bir yerinde patlamaz :))

o da fetoş candan tiksinmişti eleyin beni diye yalvarıyordu aslında ama jüriler çok insafsız süründürdüler arkadaşımızı neyseki sonunda kendi fişini kendisi çekti :))

Bu haftadan sonra artık sıva yapacağız sana.:Z

Bu hafta da final puanı almışız destekleyen herkese teşekkürler. :D

@batuhankaralar tebrikler bu şarkıyla farkla zirvede yer almanı bekliyorduk zaten. :D

@sokak sanati tebrik ederim Umut'um sonunda final puanı kaptın hem de 2 tane birden. :A Ariana'nın da er ya da geç yarışın içinde olacağı belliydi zaten. :D

@eskici aga o kadar aktiftin forumda niye oy kullanmadığını anlamadım ama şarkın yine de bu kadar kötü sonuç almayı hak etmiyordu. Geçmiş olsun kardeşim. :( @destere kına yak gitti Fettah Can. ss

Son olarak emeklerine sağlık @Çiğdem- cim :A

fetoş canda işlem tamamdır saygıdeğer sıvacı arkadaşlarım @MEnes @Doğu @MasacRE- :)
haftaya türbüşona kitleniyoruz şimdiden hazırlıklara başlayalım :))

Bu haftadan sonra artık sıva yapacağız sana.:Z
zamanı geldi tabi :) baktın tehlike çanları çalmaya başladı :))

Gelecek sezon profilinde paylaştığın Gürcistan grubuyla katılayım diyorum, ne dersin? :A
her hafta tam puanın hazır benden paso tam puan gelir yeterki diğer jürileride etkilemeyi becer :))