böyle üzülüyorumBu üzülmüş halin mi![]()
böyle üzülüyorumBu üzülmüş halin mi![]()
Ziynet'i harcarım daha iyi
sen ne diyon la iftiralara başlamışsın hiç yoktan? bu gidişle iremin bindiği dalı kesiyorsun benden hatırlatmasıBaşkan gibi başkan.
Abla yapma.her kime dediysen iştee tam puan verdik insan biraz daha sevinir be aa
![]()
Sayfalarca övgüler yazdım canım desterem keşke burada olsa dedim ama onları görmeyip şu mesajı mı seçtin hemen.verdiğim puanlar sibelin boğazında kalsın iyilikte yaramaz buna)
daha yeni final puanı aldın ben 2. haftada almıştımSen forumun nabzını bilsen elenmezdin zaten benielestirene bak. Pissss.s.s
@destere bana teşekkür etmeyi unutma demenden düşük vereceğini anlamalıydım zaten birkaç kez daha yapmıştın bunu. Neyse senin zevkindir diyecek bir şey yok.![]()
FETTAHA NE DİYORSUN SEN CNM NORMALDE ELENMEDİ AMA OY YOLLAMAYINCA ELENDİaslında kızın hakkı birinciliktide keşke şu aradaki arabesk kısım olmasaydı![]()
daha yeni final puanı aldın ben 2. haftada almıştım![]()
Sana diğer hafta -8 vereceğim.Bu hafta güzel oldu. Ortalama sayılacak bir şarkı ile muhteşem geln bir çok ismi geçtik ve 2.olduk. bence yarış şimdi başlıyor.
Bu hafta beni az çok destekleyen @Ahmad @Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @destere @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At @MEnes @eskici @soo @ozmoturk @dreamy @cevaa @Bully @batuhankaralar @vadikızı @Forumdash @MayısKralı ve nicelerine çok teşekkür ederim.
Elenen isme üzüldüm. Kötü değildin @eskici geçmiş olsun lider
Hakdilen bir 1.lik olmuş sanda tebrikler @batuhankaralar ve 3. Olan @Bully sanda tebrikler kankam.![]()
Abla yapma.Önemli mi böyle şeyler? Teşekkürümü etmişim daha ne istiyorsun. .ss
Sayfalarca övgüler yazdım canım desterem keşke burada olsa dedim ama onları görmeyip şu mesajı mı seçtin hemen.![]()
senin övgülerinde @dosimosi nin övgüleri gibi ortada gözükmeyen türden şimdi araki numunelik bişey bulasın hiç aramaya niyetimde yok tüm mesajların foktandır ona eminimAbla yapma.Önemli mi böyle şeyler? Teşekkürümü etmişim daha ne istiyorsun. .ss
Sayfalarca övgüler yazdım canım desterem keşke burada olsa dedim ama onları görmeyip şu mesajı mı seçtin hemen.![]()
FETTAHA NE DİYORSUN SEN CNM NORMALDE ELENMEDİ AMA OY YOLLAMAYINCA ELENDİ![]()
Destere teşekkür edesim gelmedi.![]()
Yaaa sen engel olduysan oy yollamasına çocuğu esirmi aldın ayoll![]()
sayemde final puanını kurtarmışsın benim pylarımı yok sayarsak senin puanın türbüşondan 8 puan aşağıda kalıyor) ama kadir kıymet bilmezsin ? umarım gelecek hafta bu olumsuz mesajın arinamın bir yerinde patlamaz
)
o da fetoş candan tiksinmişti eleyin beni diye yalvarıyordu aslında ama jüriler çok insafsız süründürdüler arkadaşımızı neyseki sonunda kendi fişini kendisi çekti)
Bu hafta da final puanı almışız destekleyen herkese teşekkürler.
@batuhankaralar tebrikler bu şarkıyla farkla zirvede yer almanı bekliyorduk zaten.
@sokak sanati tebrik ederim Umut'um sonunda final puanı kaptın hem de 2 tane birden.Ariana'nın da er ya da geç yarışın içinde olacağı belliydi zaten.
@eskici aga o kadar aktiftin forumda niye oy kullanmadığını anlamadım ama şarkın yine de bu kadar kötü sonuç almayı hak etmiyordu. Geçmiş olsun kardeşim.@destere kına yak gitti Fettah Can. ss
Son olarak emeklerine sağlık @Çiğdem- cim![]()
zamanı geldi tabiBu haftadan sonra artık sıva yapacağız sana.![]()
her hafta tam puanın hazır benden paso tam puan gelir yeterki diğer jürileride etkilemeyi becerGelecek sezon profilinde paylaştığın Gürcistan grubuyla katılayım diyorum, ne dersin?![]()