MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

fetoş canda işlem tamamdır saygıdeğer sıvacı arkadaşlarım @MEnes @Doğu @MasacRE- :)
haftaya türbüşona kitleniyoruz şimdiden hazırlıklara başlayalım :))

zamanı geldi tabi :) baktın tehlike çanları çalmaya başladı :))

her hafta tam puanın hazır benden paso tam puan gelir yeterki diğer jürileride etkilemeyi becer :))
Sıva ekibi olarak çıktığımız bu kutlu yolda forumun üst aklı olduk :A Birinciyi de şimdiden tayin edelim bari :A

fetoş canda işlem tamamdır saygıdeğer sıvacı arkadaşlarım @MEnes @Doğu @MasacRE- :)
haftaya türbüşona kitleniyoruz şimdiden hazırlıklara başlayalım :))

zamanı geldi tabi :) baktın tehlike çanları çalmaya başladı :))

Türbüşonu elemek mümkün değil, adam her hafta final puanı alıyor. Finale kadar yolu var onun. Bari finalde karşısına sağlam bir rakip çıksa da orda tekmeyi vursak ona :A

Türbüşonu elemek mümkün değil, adam her hafta final puanı alıyor. Finale kadar yolu var onun. Bari finalde karşısına sağlam bir rakip çıksa da orda tekmeyi vursak ona :A

o işler belli olmaz onu zirveye çıkaran değerli arkadaşlarımız indirmesinide bilir:) onlara şimdiden saygılar sunayım zamanı gelince bu sunduğum saygının karşılığını beklemek elbet hakkımız :))

Herkese iyi geceler ama bu hafta çabuk bitti yarışma, ne @destere'nin puan için para aldığı mesajlarını ifşa edemedim ne de bana kurulan büyük tuzağı anlatamadım neyse haftayaya kalsın. :A

@Çiğdem- ablacım emeklerine sağlık. 😉

Herkese iyi geceler ama bu hafta çabuk bitti yarışma, ne @destere'nin puan için para aldığı mesajlarını ifşa edemedim ne de bana kurulan büyük tuzağı anlatamadım neyse haftayaya kalsın. :A

hhahah ayy aslında 15 dakık erken bitti öyle fark yoktu ama 2 saat çok çabukgeçti gerçekten sıkıcı geçemsinden iyidir sinir otum işe yaramıs ayoll haftaya çorbalar benden :A :A :A

iftiraların işe yaramıyor artık sonlara direk atmış durumdasın :))

hhahah ayy aslında 15 dakık erken bitti öyle fark yoktu ama 2 saat çok çabukgeçti gerçekten sıkıcı geçemsinden iyidir sinir otum işe yaramıs ayoll haftaya çorbalar benden :A :A :A
alışmışlar arada senin dedikodu yapmana bugün dedikoduya dalmadın sanırım oylar erken bitmiş :))

Haklısın oklavayı bize sabitler kötürüm oluruz mazallah :A

güzel bir şarkıyla haftaya veda edelim :))

o işler belli olmaz onu zirveye çıkaran değerli arkadaşlarımız indirmesinide bilir:) onlara şimdiden saygılar sunayım zamanı gelince bu sunduğum saygının karşılığını beklemek elbet hakkımız :))

Türbüşona varana kadar elenmesi gereken 7-8 tane isim var. Hele bir onları eleyelim de sıra elbet ona da gelir :A

alışmışlar arada senin dedikodu yapmana bugün dedikoduya dalmadın sanırım oylar erken bitmiş :))

Geçenki saz çalan ikiz yörüklerden sonra bu ikizler iyi geldi eyvallah :A

Türbüşona varana kadar elenmesi gereken 7-8 tane isim var. Hele bir onları eleyelim de sıra elbet ona da gelir :A

yedi sekiz şarkıcı elersek başımıza bela olur ondan sonra hiç kurtulamayız böyle arada karambole getirip göndermemiz lzım :)) sorarsa çok sevdik şarkını diyelim şutlayalım çaktırmadan ne olduğunu bile anlamasın :))

senin övgülerinde @dosimosi nin övgüleri gibi ortada gözükmeyen türden şimdi araki numunelik bişey bulasın hiç aramaya niyetimde yok tüm mesajların foktandır ona eminim :))
artik onu bile göremiyeceksin. son sözumu profilden söyledim.
krediler tükendi bende

sen kaçıp gittin haliyleiş bana düştü ayoll senin dizidne yoktu bu akşam ne bahane uydurucaksın bakalım :F

yedi sekiz şarkıcı elersek başımıza bela olur ondan sonra hiç kurtulamayız böyle arada karambole getirip göndermemiz lzım :)) sorarsa çok sevdik şarkını diyelim şutlayalım çaktırmadan ne olduğunu bile anlamasın :))

İşte ondan daha çok rahatsız eden isimler var beni. Bunların başında Ziynet geliyor. Bana bir destek çıksanız onu elesek çok güzel olur valla :A Hatta şöyle yapalım ikili eleme olduğu hafta Ziynet ile türbüşona yüklenelim. Hem sizin işiniz görülsün hem de benim :A