MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

tez zamanda benimde ona tatli bir lakap takmam gerekir. böyle kuru kuru sevmek olmuyor

demi @Bully yoksa böyle kafi mi?
Lakap takmak için lakap takmanı istemem, zorlama işler bana göre değil doğallıktan yanayımdır her zaman.

@vadikızı'nın içinden geldi bir gün öyle dedi ben de kabul ettim, bir gün senin de içinden gelirse neden olmasın.

aynen öyle ya resmini görür görmez içimden geldi @dosimosi kızz gerçekten gülünce yumucuk oluyor kaan bayılıyorum o haline ya
tabii görüyosa burayı kız arkadaşın yanlış anlamasın ben kardeşlik anlamında öyle diyomm

sana diyecek cok kelimeler varda kiskananlar oluyor oyuzden simdilik ağirdan alayim

arkadasim olmazsan ben yanlis anlayacam

@denizz19 sevdiğim şarkılarından. Iyi bi puan alırsın.😉
Sen de

İnşallah seversin bir öğretmenin son isteği 7 ve üstü versen yeter fazlasında gözüm Yok

bu hafta bu şarkıyla katılıyorum kaderin değil @Çiğdem- in oyunu oldu pis çikinella.ss @cookies @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @EFE UYSAL @Harunnn60 @eskici @dosimosi

recebi dinlemeden şarkılar hakkında yorum yapmayacağım artık çünkü recepte fikrim olumlu veya olumsuz değişiyor

mesela denizin ziynet ini örnek verirsek eğer recepte müziğin kesilip ziynetin konuşmaya daldığı kısım çıkarsa puanım eksi veya artı yönden feci şekilde değişecektir
)

emre tosbağası bu hafta bu şarkıyla gelecektiysen iyiki seni geçen hafta şutlamışız diyorum başkada bişey demiyorum
)

rica ederimm de @Bully kaanı kızdırmam inşallah zira
sesi çıkmıorr
neyse ben birsey demiyecem ama inanilmaz şaşirdim. hayir yani öyle biri ilaki yanliz değildirde benim şaşirdiğim şey başka bir şey. @Bully beyefendi anlamiştir ne demek istediğimi.
keşke daha önce bilseydim de bugun ona göre bazi tavirlarim farkli olurdu

Seviyorum seni

belkide normal kız arkadaş bilmiyorum kız arkadaşım dedide hem neye şaşırdın sen

@Bully ya nerdesin gel cevap ver bizee