MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Öğlenki mesajlardan @mrt-06 'yı unutmuşuz.

Hançeri sapladın kalbimize :bağır:

Masal, Hayat İki Bilet, Yakamoz. En kötü ihtimalle Hayallerim Hayal Oldu hatta berbat Hüsnü'nün sesiyle Adaletsiz Seçim :A

Diğer şarkılara bakınca zayıf kalmış bana göre :(

Bu şarkıyı çok seviyorum sevdiiğin bildiğim arkadaşlarım vardı kullanm dedim bende
masal kalırsam inşallah onla devam edeceğim:F:F

Zaten attığın kalp, yorumunu az çok belirtiyor. :A Gökhan'a kıyamazsın hiç sen. :A

:F:F:Fsanada kıyamam ben yumucuğum he sen bana bakım iyisin demi artık
iiyleştin

@Bully her yarışmada böyle şişip yarı finalde patlıyorsun :F

Vereceğiz de hep son anda iddialı bir şarkı çıkıveriyor :T: Dağınık Yatak olsa kafadan zirvedesin de finale mi saklıyorsun nedir :bilmem::A
Listemde var ama final şarkım değil daha sürpriz bir şarkı finale. Ancak sana şu kadarını söyleyeyim şahane baş yapıtlar var elimde :D

@Bully her yarışmada böyle şişip yarı finalde patlıyorsun :F

Listemde var ama final şarkım değil daha sürpriz bir şarkı finale. Ancak sana şu kadarını söyleyeyim şahane baş yapıtlar var elimde :D
Hiçbir zaman bu kadar iddialı değildim kıskançlık yapma, ilk musicsurvivor şampiyonluğunu da çok görme şu kardeşine. ss Sen zaten Sıla ve Hande ile kazanmıştın.

Yalın'la kazanacağımı düşünüyordum sadece, Zalim şarkısıyla kaybetmek sürpriz oldu, diğer yarışmalarda öyle büyük iddialarım yoktu. :D

Hiçbir zaman bu kadar iddialı değildim kıskançlık yapma, ilk musicsurvivor şampiyonluğunu da çok görme şu kardeşine. ss Sen zaten Sıla ve Hande ile kazanmıştın.

Yalın'la kazanacağımı düşünüyordum sadece, Zalim şarkısıyla kaybetmek sürpriz oldu, diğer yarışmalarda öyle büyük iddialarım yoktu. :D
Ayy sanki ben çok görmüşüm :A Bi listeni atsana gerçekten merak ettim şarkılarını ne kaldı elinde :D

Yalın deyince sen aklıma geldi yeni şarkısı sesinde aşk var umarım doğru yazdım
çoook sevdimm top 10 listemde 2 numaraya yerleşti valla :D:D:D

Ölürüm sana bonişimmmm. :A

:F:F:Fhöyttt @denizz19 sadece ben bonişimm diyebilirim beee

bu hafta bu şarkıyla katılıyorum kaderin değil @Çiğdem- in oyunu oldu pis çikinella.ss @cookies @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @EFE UYSAL @Harunnn60 @eskici @dosimosi
hhaaahha aa ne benim oyunum bee seni sunucumuz çarli beye havale ediyorum :A
tumblr_m77vz83KVT1ro330po1_500.gif

Yalın deyince sen aklıma geldi yeni şarkısı sesinde aşk var umarım doğru yazdım
çoook sevdimm top 10 listemde 2 numaraya yerleşti valla :D:D:D

:F:F:Fhöyttt @denizz19 sadece ben bonişimm diyebilirim beee
Evet abla, Sesinde Aşk Var :D

Yalın'ı sevdiğini görmek güzel, çok da iyi hatıralarımız yoktu senle o konuda. :A

Evet abla, Sesinde Aşk Var :D

Yalın'ı sevdiğini görmek güzel, çok da iyi hatıralarımız yoktu senle o konuda. :A

:F:Fya ben seviyordum zaten yalını da işte bakma sen fazla dinlemezdim ama
bu şarkısını ve bu albümünü çok sevdim kötü hatıralı sildim ben çoktann:F:F

gecen hafta pek destek olamamistim galiba unuttum simdiden oyumu :A
bu haftaki sarkinda bilmiyorum.
muzik guzel aslinda. diger sarkilari begenmezsem orta şekerli verebilirim

Bu şarkıyı çok seviyorum sevdiiğin bildiğim arkadaşlarım vardı kullanm dedim bende
masal kalırsam inşallah onla devam edeceğim:F:F

:F:F:Fsanada kıyamam ben yumucuğum he sen bana bakım iyisin demi artık
iiyleştin
yumucugum ne demek kiz ? :A bonisimin mantikli bir aciklamasini yapmistin. bide bunu duyalim :A

gecen hafta pek destek olamamistim galiba unuttum simdiden oyumu :A
bu haftaki sarkinda bilmiyorum.
muzik guzel aslinda. diger sarkilari begenmezsem orta şekerli verebilirim

yumucugum ne demek kiz ? :A bonisimin mantikli bir aciklamasini yapmistin. bide bunu duyalim :A

:F:F:F:Fhahahaha @Bully kaan gülünce gözleri yumucuk yumucuk oluyor
resmini ilk gördüğümde böyle diyesim geldi yumucuğum derim sağolsun hiç kızmaz bana:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan