Ben de bu haftaki şarkını beğenmiştim acaba diyordum neyse değmezmişsin.Geçen hafta hatanı telafi edebilirdin ama o tren çoktan kaçtı
Ben de bu haftaki şarkını beğenmiştim acaba diyordum neyse değmezmişsin.Geçen hafta hatanı telafi edebilirdin ama o tren çoktan kaçtı
hhahahah aaa anlamışsındır artık başkanımızın kıymetini onsuzda yapamıyorsun bak gördünmü tamam saklandığın yerden çıkabilirsin @destere elmaSenden hayırlı bir şey gelmez beklemiyorum o zaman.
@destere nerdesin? Sen olmayınca millete nefret kusuyorum. Sen benim stres topumsun. Şimdi sana top demiş gibi oldum. Ama stres topu.
Ben sana iyi puan Vereceğim sen de verbenimde desteğe ihityacım var bu hafta şarkılar güzel
Ben sana iyi puan Vereceğim sen de ver
10 puandan aşağısı kesmezveririz şarkını seviyoruz çünküniye çoğul konuşuyorum acaba ben
Naparsan Yap için de aynı şeyler söylendi ben zorlu bir hafta olarak görmüyorum açıkçası yine final puanı alırımHafta zorlu olunca paçaların tutuştu demek Şarkın fena görünmüyor, yüksek bir şeyler verebilirim belki.
10 puandan aşağısı kesmez
Aman ona ne bakıyon pis iftiracı .ssaman bonişim dur şimdi sayı vermeyelimm @sokak sanati görür
siz yine işbirlikcilikmi yapıyosunuz derr düşeriz diline valla
Aman ona ne bakıyon pis iftiracı .ss
@batuhankaralar en iyi şarkısını harcayarak birincilik için kimseye şans tanımayacak zaten bu hafta. ss10 puandan aşağısı kesmez
Naparsan Yap için de aynı şeyler söylendi ben zorlu bir hafta olarak görmüyorum açıkçası yine final puanı alırım
Abla şarkılara yorum yapmadığını biliyorum ama benim şarkıma harika atmışsın, yüksek puanlarını beklerim.aaa deme öyle bee artık öyle düşünmüyor o
Yönetimdeyim ben bu haftalık iziN var.@denizz19 Şarkı başrol, puanda da başrol olur musun
@vadikızı Daha iddialı şarkılar varken neden bu sıradan şarkı
@Bully Olmaz, olmaz sana düşük puan vereceğime inanmadım
@batuhankaralar Nihayet alternatif rock, halk müziği tarzından uzaklaşmışsın
@soo Cover yerine 90'lı yıllar devam etmeliydi sanki
@sokak sanati Önlerden alalım seni
@Harunnn60 Bu hafta RTUK seni affetmez
@denizz19 Şarkı başrol, puanda da başrol olur musun
Dediğin gibi istikrarımızı sürdürüyoruz, inşallah hiç düşük almam senden.@denizz19 Şarkı başrol, puanda da başrol olur musun
@batuhankaralar en iyi şarkısını harcayarak birincilik için kimseye şans tanımayacak zaten bu hafta. ss
2.lik koltuğuna da ben adayım zaten haftalardır ikinci oluyorum, inşallah sen de üçüncü olabilirsin yine.
Abla şarkılara yorum yapmadığını biliyorum ama benim şarkıma harika atmışsın, yüksek puanlarını beklerim.
Zaten attığın kalp, yorumunu az çok belirtiyor. Gökhan'a kıyamazsın hiç sen.ayy ben yorum yapmak istemedikce deme şöyle yaa
Masal, Hayat İki Bilet, Yakamoz. En kötü ihtimalle Hayallerim Hayal Oldu hatta berbat Hüsnü'nün sesiyle Adaletsiz Seçimsıradanmıı ama güzel şarkıdır bu ya
Verirsen olurum ki bence verirsin çünkü geçen hafta düşürmüştün@denizz19 Şarkı başrol, puanda da başrol olur musun