MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Ariana Grande
One Last Time

Ekli dosyayı görüntüle 53114

Artık listeleri alt üst etmiş şarkılara geçiyoruz. Başta Kanada, ABD olmak üzere bir çok ülkede en çok dinlenen şarkılar arasına girmiş One Last Time ile bu hafta karşınızdayız.:Z

Ekli dosyayı görüntüle 53115

Şarkı öyle bir hit olmuştur ki dünyada ve Fransız DJ Kendji şarkıyı Ariana ile düet yapmak istemiştir ve düet Fransız listelerini bir kez daha alt üst etmiştir.:bhr:

@Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @turkuazz @dreamy @DarkLeqenD @MayısKralı @mrt-06 @Mr.At @dosimosi @destere @MEnes @MasacRE- @vadikızı @FaJi @batuhankaralar @cevaa @Harunnn60 @BesaleT @Ahmad @eskici @soo @denizz19 @ozmoturk @cookies @Maskeli Fedai @OzaN @Forumdash @Sherlock @Tzira @Tolstoyevski @Amoureux @Felon

Beni niye etiketliyon topuğuna sıktığım?

Ariana Grande
One Last Time

Ekli dosyayı görüntüle 53114

Artık listeleri alt üst etmiş şarkılara geçiyoruz. Başta Kanada, ABD olmak üzere bir çok ülkede en çok dinlenen şarkılar arasına girmiş One Last Time ile bu hafta karşınızdayız.:Z

Ekli dosyayı görüntüle 53115

Şarkı öyle bir hit olmuştur ki dünyada ve Fransız DJ Kendji şarkıyı Ariana ile düet yapmak istemiştir ve düet Fransız listelerini bir kez daha alt üst etmiştir.:bhr:

@Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @turkuazz @dreamy @DarkLeqenD @MayısKralı @mrt-06 @Mr.At @dosimosi @destere @MEnes @MasacRE- @vadikızı @FaJi @batuhankaralar @cevaa @Harunnn60 @BesaleT @Ahmad @eskici @soo @denizz19 @ozmoturk @cookies @Maskeli Fedai @OzaN @Forumdash @Sherlock @Tzira @Tolstoyevski @Amoureux @Felon
Çok güzel bir parça hatta yanlış hatırlamıyorsam Pretty Little Liars'ın 4. sezonunda ilk kez dinlemiştim. İyi bir puan alırsın benden. 😉

Güzel parça bu hafta çok zor olacak.:( haksız puanlar vereceğim bu hafta bir kaç kişiye istemeden.:(

Benim baya reklam yapmam lazım.:F

BABA elenmez, eletir yeğeenn!!

Bu hafta benim gerimde kaldın sanırım dayııII! !

Zorlama buldum şarkını. İlk kez duydum birde. Belki recapta fikrim değişir.:D