MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

3 puan ile kaybettim demek final puanını. Başta Çiğdem olmak üzere hepinize çok özel beddualar gönderiyorum.
@Ahmad @destere tam puan verseniz nolurdu he nolurdu. @MasacRE- biraz yükselt dedik dimi. @MEnes seninde soran geliyor.
Şuan çok sinir oldum korkun gazabımdan..

Bu haftayı atar haftası ilan ediyorum. Her gelene postayı koyacağım. 3 puan hepinizin suçu..

Çok komik. ss İlk haftalar iyi veriyordun son 2 haftadır bir düşüklük var puanlarını yeniden yükselteceğini umuyor ve bekliyorum.
oranlyinca ayni gibi oluyor o zaman 20 kisiden mi ne 11 veriyodum simdi 13 kisiden 6

Çok şükür bu hafta da final puanı aldık, yolumuza bomba gibi devam ediyoruz.

@Harunnn60 @denizz19 tebrikler canlar.

@sokak sanati sen de yavaş yavaş geliyorsun hadi bakalım.

Bu hafta Neşet Ertaş'ın da final puanı almasını bekliyordum, Ahirim Sensin en hit parçalarından biridir, haksızlık edildiğini düşünüyorum.
@Mr.At

@xemrexxx geçmiş olsun, şarkın kötüydü zaten. Hızlı başladın ama çabuk düştün sağlık olsun diyelim.

Doğru düzgün yönetemedi ki neyse etkinlikte kaybeden aşkta kazanır.
Baksana hala gelmedi seninkiler.
Geçen gün askerlik işleriyle uğraşıyordum diyordu askere gidicem diye bende sen askere gitmek için bir gününü ona uğraşmazsın askerliğini uzatmışsındır demiştim bakalım hangisi çıkıcak @xemrexxx

@Çiğdem-ben her şeyi anlattıktan sonra 3 puan mı ekledin shakiraya😱

Aslında Ziynet de sen de haketmiyordunuz final puanını ama yine de Ziynettense Arianayı tercih ederdim ben de üzüldüm bak şimdi

Nekadar acidirki @Bully bu hafta tam puanimi alsaydin liderlik koltugundaydin ama malesef seni sevsemde ben sarkilara göre oy veriyorum 😉
bununla 3 kere farkli oylama yapsaydim senin 3 tane fazla final puanin olacakti.
unutmaki bir önceki yarismada final puanin hemen hemen yoktu ama finalde sen vardin. slow parcalarla gel harika puanlari kap.
@Harunnn60 artik rahat rahat havani atabilirsin. bu hafta eminim bir cok kisiye göz daği verdin.
@denizz19 senide tebrik ederim. benden bu hafta düşük almistin ama slow gelince sana iyi puan verdiğimi biliyorsun

hahaha ayy sanada yaranılmıyor bee tam puan verdim arianaya daha ne yapacaktım ayoll

@destere gelince tüm etiketlerime cevap ver hepsi de çok çamurlu pardon önemli.
))))

Hadi herkese iyi geceler.