Hımmmm bilemiyorum üzerinde biraz düşünülmesi gereken bir konu.Yok la adam hepimizden iyi sıvıyor sıvacılıkta master yapmış adeta o yüzden dedim alalım diye ama çoğunluğun kararı önemli tabi
Hımmmm bilemiyorum üzerinde biraz düşünülmesi gereken bir konu.Yok la adam hepimizden iyi sıvıyor sıvacılıkta master yapmış adeta o yüzden dedim alalım diye ama çoğunluğun kararı önemli tabi
Harun'a ben söyledim bu şarkıyı kullan diye işte fark-ı ben her zaman kazanıyorum kazandırıyorum
Shakira kim ki ben onla zirveyi paylaşacam. ss Konuya doğru düzgün uğramayan adam bir anda zirveye oturdu resmen skandal. ssariana ve shakirayı birer sıra yükseltmişti eğer yanılmıyorsam shakiradan 1 puan sil 3 puanı ikiniz paylaşıcaktınız
Sahi lan yasal şey bayağı ayan beyan ortaya çıktıİlk 3 ilginç olmuş geçen haftaki durum güncellemesiyle ilgisi var mı o "Yasal olmayan ortamlarda pazarlıklar sürüyor.@denizz19 @Bully"
Herhalde Deniz duş yapmanın püf noktalarını anlatmadı.
Şaka bir yana üçünüzü de tebrik ederim hak ettiniz.Ama Deniz'in Çeyrek Gönülü geçen hafta tam puan almadıysa bu şarkıdan daha çok hak ediyordu.
@batuhankaralar sana da tebrikler. 😉
@Felon geçmiş olsun, sevdiğim şarkılarına iyi puan vermiştim ama son haftalarda sanki pek iyi seçimler yapamadın.
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @batuhankaralar @Felon
asil ben ona bununla yariş dedimHarun'a ben söyledim bu şarkıyı kullan diye işte fark-ı ben her zaman kazanıyorum kazandırıyorum
İyi olur abla sevinirim.yaaa yok töbeledim bundan sonra oy moy değiştirmicem arkadaş
yok kızzz valla seviyomda oylama sıralama yapmak gerek iştee
Kız utanmasan listeyi bana yaptıracanBir tek bana yardım etmiyon zatenn
Bana hiç şarkı önermeden ben bunu dedimasil ben ona bununla yariş dedim@Harunnn60 ???? söyle denizegerci ben önerdigi 3 yada 4 sarkidan bunu dedim 😉
Kız utanmasan listeyi bana yaptıracan
corbada biraz benimde tuzum oldu aslinda 😛Shakira kim ki ben onla zirveyi paylaşacam. ss Konuya doğru düzgün uğramayan adam bir anda zirveye oturdu resmen skandal. ss
hahahha aa paylaşamadın zaten merak etme ayollShakira kim ki ben onla zirveyi paylaşacam. ss Konuya doğru düzgün uğramayan adam bir anda zirveye oturdu resmen skandal. ss
Ayy Aptalı ben seç dedim ya sana😱 neee ne zaman sorsam sen bilirsin diyon beee
Beter olsunO değilde Candan Erçetin bu şarkıyla bile final puanı alamadıysa "elveda" diyebilir miyiz?@Çiğdem-
4 puanı falan vardı sanırım onun cnm ama elbettenin geride kalması düşündürücü tabiO değilde Candan Erçetin bu şarkıyla bile final puanı alamadıysa "elveda" diyebilir miyiz?@Çiğdem-
Biz de işletmeciyiz nolmuşKarşında mühendis var canım statün yetecek mi acaba.
Biz @destere ile kader yoldaşıyız her türlü anlaşırız.Sen seni övdüğüm yerde öyle yaparsan tabi bilemem artık yani.Ama bakma dediğin gibi anlayışlı insanlarız kolay kolay aramız bozulmaz.
Canım nasıl çekti.hahahha aa paylaşamadın zaten merak etme ayoll
aman neyse sen hastasın zaten hasta yatağından kaldırdığımızı düşündükçe üzülüyorum git uyu bunun hepside biticek
Ayy Aptalı ben seç dedim ya sana
Beter olsun
Çok kötüsünüz.Sahi lan yasal şey bayağı ayan beyan ortaya çıktı
Elendiği gün halay çekmeyen ne olsun.Ayy Aptalı ben seç dedim ya sana
Beter olsun
hahahha aa paylaşamadın zaten merak etme ayoll
aman neyse sen hastasın zaten hasta yatağından kaldırdığımızı düşündükçe üzülüyorum git uyu bunun hepside biticek
Sen bi daha sorarsın bana elen de gör .ssben gösterdim şarkıyı bu olsunmu diye neysee uzatmayalım bence yoksa
banlarsın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?