- Reaksiyon puanı
- 114,089
- Puanı
- 1,060
ne diyeyim tebrikler (daha oncede yazmistim)Eee desterecim duygu ve düşüncelerini alalım bu güzel gecede.
@dosimosi seninde aynı şekil.
elenirmiyim diye sordugunde ahmet aslanin elenecegini ama niluferinde iyi olmadiginida yazmistim. ikisi son ikideydi ve sana verdigim o cift puanim sayesindede 1 puanla birinci oldun
sana ilk dedigim o puani vermis olsaydim suan ikinciydin bence senin duygularini alalim yani bana özel bir tesekkur borclusun 😛 bide sarki secimindede bunu önermistim
bizim buraya gel. ben seni korurumAnkara'yı Ankaralılardan başka kimse sevmez zaten bu yüzden anlayışla karşılıyorum bu eleştirilerini.
Kızılay'a da gidemez olduk zaten bir haftasonu fok yoluna gitme ihtimalimiz yüksek. En iyisi ülkeyi terk etmek.
sen hic görmuyon zaten güzel mesaj. hep sen hancerliyon 1 kerede biz yapalimher zaamn dediğim gibi torpilim yüksek yerlerden sunucuyu safdışı etmeden bana dokunamazsınız ömür boyu başkanım burda
ne güzel savunmuşsun beni hogatha boşuna seninle beşikteyken kertilmemişiz demekki böyle kara günlerde destek oluyorsun ya gözümdeki değerin daha bir artıyor sırf bu jestin yüzünden senin üstüne alacağım kuma sayısını dörde indirmeyi düşünüyorum
keşke diyorum sibel canla yarışsaydında kafana düşük puanları tokmak gibi indireydim sokak dümbeleği bu puanlarıda beğenmiyorsun ya dua et arianaya saygımız var o yüzden sana olan nefretimi malesef puanıma yansıtamıyorum
harika bir şarkıydı kıl payı kurtarmana rağmen nilüferin bu şarkıyla elenmemesi mutlu etti beni geçen hafta elense o kadar üzülmezdim ama bu haftaki şarkının elenme potasına girmesi ilginç olmuş
bizde yalan yok ne demişsek o geçen hafta türbüşona rağmen şarkıyı sevdim demiştim bu hafta şarkı türbüşon kadar berbattı ama sen hep böyle dandik şarkılarla gel benim dışımdaki jüri arkadaşlarımız bu tarz şarkıları seviyormuş başkanlık yetkime dayanarak acilen jürileri değiştirmem şart
etiketlemeyi bile başaramamışsın tosbağa neyseki el yordamıylada olsa mesajını bulabildim kalabalıkta ajdanın nadir güzel şarkılarından biriydi ama fazlada kendini kaptırma puanlara göreceğin en yüksek puanı aldın sanırım
@Bully nin daha çok fırın ekmek yemesi lazım sıva ekibine girmesi için ? ilk etapta codminlikten istifa edip beni o mevkiye aday göstermesi lazım birde türbüşonu atıp selena gomezle yarışmaya devam etmesi lazım sonrada kırk kez zemzem suyundan yıkanıp türbüşonu sevdiği günlere lanet etmesi lazım anca öyle bir şansı olabilir ekibe girmek için ?
bu mesajlarını görmeden geçeceğimi sanmadın sanırım? arkamızı döndüğümüz an hançeri saplıyorsun sırtımıza inşallah isveçin göllerinden birine düşersin bundan sonraki hayatını çirkin bir ördek olarak gölde yüzerek geçirirsin )
seni sıva ekibine dahil ettiğimiz güne lanet olsun orda bir hata yaptık sanırım? bir kere ekibe kır saçlı almamamız lazımdı
hayret ben hakkımda tek güzel mesajına rastlamadım onları başka sayfayamı yazdın acaba
üstündeki ufak tefek fazlalıklarıda atarsa puanım yükselebilir bununla gelirsen )