Hımmmm bilemiyorum üzerinde biraz düşünülmesi gereken bir konu.Yok la adam hepimizden iyi sıvıyor sıvacılıkta master yapmış adeta o yüzden dedim alalım diye ama çoğunluğun kararı önemli tabi![]()
Hımmmm bilemiyorum üzerinde biraz düşünülmesi gereken bir konu.Yok la adam hepimizden iyi sıvıyor sıvacılıkta master yapmış adeta o yüzden dedim alalım diye ama çoğunluğun kararı önemli tabi![]()
Harun'a ben söyledim bu şarkıyı kullan diye işte fark-ı ben her zaman kazanıyorum kazandırıyorum![]()
Shakira kim ki ben onla zirveyi paylaşacam. ss Konuya doğru düzgün uğramayan adam bir anda zirveye oturdu resmen skandal. ssariana ve shakirayı birer sıra yükseltmişti eğer yanılmıyorsam shakiradan 1 puan sil 3 puanı ikiniz paylaşıcaktınız![]()
![]()
![]()
Sahi lan yasal şey bayağı ayan beyan ortaya çıktıİlk 3 ilginç olmuş geçen haftaki durum güncellemesiyle ilgisi var mı o "Yasal olmayan ortamlarda pazarlıklar sürüyor.@denizz19 @Bully"
Herhalde Deniz duş yapmanın püf noktalarını anlatmadı.
Şaka bir yana üçünüzü de tebrik ederim hak ettiniz.Ama Deniz'in Çeyrek Gönülü geçen hafta tam puan almadıysa bu şarkıdan daha çok hak ediyordu.
@batuhankaralar sana da tebrikler. 😉
@Felon geçmiş olsun, sevdiğim şarkılarına iyi puan vermiştim ama son haftalarda sanki pek iyi seçimler yapamadın.
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @batuhankaralar @Felon
asil ben ona bununla yariş dedimHarun'a ben söyledim bu şarkıyı kullan diye işte fark-ı ben her zaman kazanıyorum kazandırıyorum![]()
İyi olur abla sevinirim.yaaa yok töbeledim bundan sonra oy moy değiştirmicem arkadaş
yok kızzz valla seviyomda oylama sıralama yapmak gerek iştee
Kız utanmasan listeyi bana yaptıracanBir tek bana yardım etmiyon zatenn![]()
Bana hiç şarkı önermeden ben bunu dedimasil ben ona bununla yariş dedim@Harunnn60 ???? söyle denize
gerci ben önerdigi 3 yada 4 sarkidan bunu dedim 😉
Kız utanmasan listeyi bana yaptıracan![]()
corbada biraz benimde tuzum oldu aslinda 😛Shakira kim ki ben onla zirveyi paylaşacam. ss Konuya doğru düzgün uğramayan adam bir anda zirveye oturdu resmen skandal. ss
hahahha aa paylaşamadın zaten merak etme ayollShakira kim ki ben onla zirveyi paylaşacam. ss Konuya doğru düzgün uğramayan adam bir anda zirveye oturdu resmen skandal. ss
Ayy Aptalı ben seç dedim ya sana😱 neee ne zaman sorsam sen bilirsin diyon beee![]()
Beter olsunO değilde Candan Erçetin bu şarkıyla bile final puanı alamadıysa "elveda" diyebilir miyiz?@Çiğdem-
4 puanı falan vardı sanırım onun cnm ama elbettenin geride kalması düşündürücü tabiO değilde Candan Erçetin bu şarkıyla bile final puanı alamadıysa "elveda" diyebilir miyiz?@Çiğdem-
Biz de işletmeciyiz nolmuşKarşında mühendis var canım statün yetecek mi acaba.![]()
Biz @destere ile kader yoldaşıyız her türlü anlaşırız.Sen seni övdüğüm yerde öyle yaparsan tabi bilemem artık yani.
Ama bakma dediğin gibi anlayışlı insanlarız kolay kolay aramız bozulmaz.
![]()
![]()
Canım nasıl çekti.hahahha aa paylaşamadın zaten merak etme ayoll![]()
![]()
aman neyse sen hastasın zaten hasta yatağından kaldırdığımızı düşündükçe üzülüyorum git uyu bunun hepside biticek![]()
![]()
![]()
Ayy Aptalı ben seç dedim ya sana
Beter olsun![]()
Çok kötüsünüz.Sahi lan yasal şey bayağı ayan beyan ortaya çıktı![]()
Elendiği gün halay çekmeyen ne olsun.Ayy Aptalı ben seç dedim ya sana
Beter olsun![]()
hahahha aa paylaşamadın zaten merak etme ayoll![]()
![]()
aman neyse sen hastasın zaten hasta yatağından kaldırdığımızı düşündükçe üzülüyorum git uyu bunun hepside biticek![]()
![]()
![]()
Sen bi daha sorarsın bana elen de gör .ssben gösterdim şarkıyı bu olsunmu diye neysee uzatmayalım bence yoksa
banlarsın beni![]()