öyle kös köse otur evde bekle koca bulursun senıyyy terbiyesizzz izlemiyom ne izlicemm
Ben ne zaman şarkına harika attım beee
@vadikızı ablam biraz dengesiz diye diğer jüriler de öyle olacak diye bir kaide mi var
Hiç boşuna uğraşma senin gibi çapulcular bizi yıkamaz
Ücretsiz bizzat ben yönlendiriyorum. Hep hayalimdir böyle gönüllü sağlık hizmeti yapmak.Puanlar her hafta dahada aydınlığa doğru yükseliyor..
Durgun zekalı mısın verilen hizmet ücretli mi ücretsiz mi.
öyle kös köse otur evde bekle koca bulursun sen
1.hafta 9, 2.hafta 4 verdim art niyet yok yani.Sadece Sibel'in şarkılarını çoğunu sevmiyorum. Ama mesela Kader gibi sevdiğim şarkılardan birisi gelsin yüksek vermeye çalışırımPuanlayanı görünce puana bakmama gerek kalmadı 1'dir muhtemelen. @FaJi bari bir hafta 2 ver, en azından.
Nee dengesiz mi 😱
Elendiğim hafta harika atıp 3 puan verdin abla
Arkadaş harika atıp düşük verdiğini söyledi de abla ben de o yorumu üzerine şakayla karışık öyle bir çıkarımda bulundum Allah kahretsin zaten bu @MasacRE- 'yi inşallah forumdan defolup gider bir an önce.😵dengesiz derkennnn
😵dengesiz derkennnn
Sen Gelmez Oldun'u nasıl buluyorsun.1.hafta 9, 2.hafta 4 verdim art niyet yok yani.Sadece Sibel'in şarkılarını çoğunu sevmiyorum. Ama mesela Kader gibi sevdiğim şarkılardan birisi gelsin yüksek vermeye çalışırım
Yorum yapmayacağım @Bully alınır.
Sana itafen paylaştım zaten daha yaşın kaç da sigara içki muhabbeti yapıyorsun. 😡
Nasıl yani.
😵dengesiz derkennnn
Oylarını her hafta bekleriz o zaman. Takip ediyorum bu, bu sezon ilk oy kullanışındı sanırım.Önemli değil, Gökhan Türkmen severiz.
Sananneeeeeee sananeee yer cücesiiii
Arkadaş harika atıp düşük verdiğini söyledi de abla ben de o yorumu üzerine şakayla karışık öyle bir çıkarımda bulundum Allah kahretsin zaten bu @MasacRE- 'yi inşallah forumdan defolup gider bir an önce.
Oylarını her hafta bekleriz o zaman. Takip ediyorum bu, bu sezon ilk oy kullanışındı sanırım.
Canının sağlığı.