öyle kös köse otur evde bekle koca bulursun senıyyy terbiyesizzz izlemiyom ne izlicemm
Ben ne zaman şarkına harika attım beee![]()
@vadikızı ablam biraz dengesiz diye diğer jüriler de öyle olacak diye bir kaide mi var
Hiç boşuna uğraşma senin gibi çapulcular bizi yıkamaz![]()
Ücretsiz bizzat ben yönlendiriyorum.Puanlar her hafta dahada aydınlığa doğru yükseliyor..
Durgun zekalı mısın verilen hizmet ücretli mi ücretsiz mi.![]()
öyle kös köse otur evde bekle koca bulursun sen![]()
1.hafta 9, 2.hafta 4 verdim art niyet yok yani.Sadece Sibel'in şarkılarını çoğunu sevmiyorum. Ama mesela Kader gibi sevdiğim şarkılardan birisi gelsin yüksek vermeye çalışırımPuanlayanı görünce puana bakmama gerek kalmadı 1'dir muhtemelen. @FaJi bari bir hafta 2 ver, en azından.![]()
Nee dengesiz mi 😱
Elendiğim hafta harika atıp 3 puan verdin abla![]()
Arkadaş harika atıp düşük verdiğini söyledi de abla ben de o yorumu üzerine şakayla karışık öyle bir çıkarımda bulundum Allah kahretsin zaten bu @MasacRE- 'yi inşallah forumdan defolup gider bir an önce.😵dengesiz derkennnn
😵dengesiz derkennnn
Sen Gelmez Oldun'u nasıl buluyorsun.1.hafta 9, 2.hafta 4 verdim art niyet yok yani.Sadece Sibel'in şarkılarını çoğunu sevmiyorum. Ama mesela Kader gibi sevdiğim şarkılardan birisi gelsin yüksek vermeye çalışırım![]()
Yorum yapmayacağım @Bully alınır.
Sana itafen paylaştım zaten daha yaşın kaç da sigara içki muhabbeti yapıyorsun. 😡
Nasıl yani.![]()
😵dengesiz derkennnn
Oylarını her hafta bekleriz o zaman.Önemli değil, Gökhan Türkmen severiz.![]()
Sananneeeeeee sananeeeyer cücesiiii
Arkadaş harika atıp düşük verdiğini söyledi de abla ben de o yorumu üzerine şakayla karışık öyle bir çıkarımda bulundum Allah kahretsin zaten bu @MasacRE- 'yi inşallah forumdan defolup gider bir an önce.![]()
Oylarını her hafta bekleriz o zaman.Takip ediyorum bu, bu sezon ilk oy kullanışındı sanırım.
![]()
Canının sağlığı.![]()