batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Offff ortalık dumanaltı olduArtık her etkinlik kamu spotu paylaşacağım.
Offff ortalık dumanaltı olduArtık her etkinlik kamu spotu paylaşacağım.
Hiç konuyu değiştirip yaptığın büyük hatayı örtbas etmeye kalkma, şarkıma harika attığı mesajı bulurum kalırsınız öyle.
Yorum yapmayacağım @Bully alınır.
Sana itafen paylaştım zaten daha yaşın kaç da sigara içki muhabbeti yapıyorsun. 😡
Nasıl yani.
Yorum yapmayacağım @Bully alınır.
Sana itafen paylaştım zaten daha yaşın kaç da sigara içki muhabbeti yapıyorsun. 😡Adresi verelimde iki paket biraksin
Nasıl yani.Ücretli mi Ücretsiz mi?
Hiç konuyu değiştirip yaptığın büyük hatayı örtbas etmeye kalkma, şarkıma harika attığı mesajı bulurum kalırsınız öyle.
Seni de çok şımarttık herhalde bu kadar da hata yapılmaz ki
evet arkadaşlar elem keder hastalığı son safhaya ulaşmış artık kurtulma şansı yok yazık oldu yaşı da gençti sorsan en efsane dizi diyeceği dizinin efsane müziğine 2 vermiş tabi bu biz xemrexxx in büyüklüğünü gösterir hem beroşa hem aşkı memnuya ihanet etmiş @Bully senin için durum daha vahim dizi total d dizisiydi sana 3lü ihanet olmuş bu @batuhankaralar senin şirketin dizisiydi sen de düşük vemrişin hem kendin düşük ver hem de dizilere laf etmeyin de @Forumdash ı örnek al bak nasıl idare ediyor
neyse diğerlerinden @Maskeli Fedai tayyip amcan gibi döne döne pişman olucan bu oylarına @MayısKralı hesabı sorulacak elbet @eskici ile @MEnes sıvamışlar
@Çiğdem- @mrt-06 @soo @destere @cookies @Harunnn60 yüksek puan vemrişler galiba thanks a lot diğer yüksek puan verenler kusura bakmasın 23 sayfa okudum arka arkaya uynutmuş olabilirim
@dosimosi ile @vadikızı ömür boyu koca bulamayın emi bu arada.ss
Beni karıştırma yüksek verdim işte sana sus otur. ssevet arkadaşlar elem keder hastalığı son safhaya ulaşmış artık kurtulma şansı yok yazık oldu yaşı da gençti sorsan en efsane dizi diyeceği dizinin efsane müziğine 2 vermiş tabi bu biz xemrexxx in büyüklüğünü gösterir hem beroşa hem aşkı memnuya ihanet etmiş @Bully senin için durum daha vahim dizi total d dizisiydi sana 3lü ihanet olmuş bu @batuhankaralar senin şirketin dizisiydi sen de düşük vemrişin hem kendin düşük ver hem de dizilere laf etmeyin de @Forumdash ı örnek al bak nasıl idare ediyor
neyse diğerlerinden @Maskeli Fedai tayyip amcan gibi döne döne pişman olucan bu oylarına @MayısKralı hesabı sorulacak elbet @eskici ile @MEnes sıvamışlar
@Çiğdem- @mrt-06 @soo @destere @cookies @Harunnn60 yüksek puan vemrişler galiba thanks a lot diğer yüksek puan verenler kusura bakmasın 23 sayfa okudum arka arkaya uynutmuş olabilirim
@dosimosi ile @vadikızı ömür boyu koca bulamayın emi bu arada.ss
kız dul erkek olmak daha iyi hemen yenisi geliyor talipler gani izdicvaç izlemiyon mu sensen dul kalan ilk erkek olasın emii pisss
@vadikızı ablam biraz dengesiz diye diğer jüriler de öyle olacak diye bir kaide mi var
kız dul erkek olmak daha iyi hemen yenisi geliyor talipler gani izdicvaç izlemiyon mu sen
hahahah olsun okadar cnm tekrardan geçmiş olsunHiç konuyu değiştirip yaptığın büyük hatayı örtbas etmeye kalkma, şarkıma harika attığı mesajı bulurum kalırsınız öyle.
Seni de çok şımarttık herhalde bu kadar da hata yapılmaz ki
@vadikızı ablam biraz dengesiz diye diğer jüriler de öyle olacak diye bir kaide mi var
Hiç boşuna uğraşma senin gibi çapulcular bizi yıkamaz