MusicSurvivor 5.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Ben bir açıklama yapayım oylarımı değiştirdiğimi söyledim @mrt-06 sibel can ve @Harunnn60 shakira oylarında ve içime sinmediği için @sokak sanati ariana oyunda değişiklik yaptım bu değişikliğin sebebi sokak sanatının yorumları ile alakası yoktur
oylarımı ben dün saat 4 den sonra oylarım verdim ve o zamandan beri içime sinmiyordu
sibel can ve shakira oylarım düşünüyordum dün de daha değiştirme zamanım vardı
değiştirdim benim müzik zevkimi biliyosunuz ben bugüne kadar yabancılara düşük
verirdim ama bu sezon shakira gelince değiştim ariana yı sevdim açıklama sebebim sokak sanatın yorumlarından sonra değiştirdiğim için o baskı yaptıda değiştirdin demeyin diye
açıklama yapmak istedim:D
Belli ki sokak sanatı etkilemiş seni neyse ki ben ona düşük verdim senin intikamını alırım. :)

Açıklamamı yaptım sokak sanatını kızdırmak için dedim onu :F ama puanım düşük o doğru :A

Açıklamamı yaptım sokak sanatını kızdırmak için dedim onu :F ama puanım düşük o doğru :A

Ben tüm iyi niyetimle böyle düşünmeyin diye açıklama yapıyorum zaten yok arkadaş
yarışmıcam jüride olmucam işte :F

Oylarımı kullandım çoğu şarkı sevdiğim tarzda şarkılardı o sebeple bir sıralama yapmam şarttı. @mrt-06 şarkın güzeldi ama diğerleri biraz daha iyi olunca azıcık gerilere düştün ama kötü değil. Bu haftaya mahsus böyle diyelim nazarlık :D

@eskici Fettah Can'ın şarkısını çok güzel buldum iyi bir puan aldın benden :)

@Harunnn60 sevdiğim bir Shakira şarkısıyla gelmişsin o da güzel puan aldı benden. @OzaN sen de güzel puan aldın :A

@batuhankaralar geçen haftaya göre yükseldin ama çok değil :D

@soo yani benim söylediğim şarkılara gelene kadar ortalama puanlarımla yetineceksin gibi pek ısınamadım ama kötü vermedim geçen haftaya benzer bir puan :D
Boynun altında kalmasın. .ss

Oylarımı kullandım herkese bol şans

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet derim:) aklıma bir şüphe düştü zaten şimdiden :)

kuşluk vakti uyuyorum:) tabi uykusuzluk baskın çıkınca sana yolladığım ilk listede deniz sekiyi unutmuşum eklemeyi ikinci listeyi dikkate alacaksın orda deniz sekide vardı :)
hhahaha ohaaa profilinde sabah 7'de yeni yatıyorum demişsin ayoll 😱😱😱

senin yaşıtların o saatte işe güce gidiyor ayoll sende zıbarmaya gidiyorsun
:F :F :F

Oylarımı kullandım..sıralamasız ilk beş İrem,Ziynet,Gökhan,Ariana,Ahmet Arslan @MayısKralı @Bully @Felon @denizz19 @sokak sanati
Bazı şarkılarda iyi puan aldılar..liste yapmak oldukça zorlaşıyor..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..tüm yarışmacılara başarılar:)