Beni nasıl buldun beğendin mi masacımO zaman 6 vermişsindir çünkü bir kere sormuştum sana yoksa bana bu hafta 2 puan mı vereceksin diye yok demiştin daha fazla vericem şarkını beğendim sonuç olarak 3 puan vermiştin @sokak sanati
Beni nasıl buldun beğendin mi masacımO zaman 6 vermişsindir çünkü bir kere sormuştum sana yoksa bana bu hafta 2 puan mı vereceksin diye yok demiştin daha fazla vericem şarkını beğendim sonuç olarak 3 puan vermiştin @sokak sanati
İyi ama benim puanımdan daha düşük yani..
Beni nasıl buldun beğendin mi masacım
O zaman 6 vermişsindir çünkü bir kere sormuştum sana yoksa bana bu hafta 2 puan mı vereceksin diye yok demiştin daha fazla vericem şarkını beğendim sonuç olarak 3 puan vermiştin @sokak sanati
Sana cım mı demiştim geri aldım zaten samimi değildim.Dinlemedim ki daha sadece sevdiğim şarkıların full versiyonlarını dinliyorum seninkinin ancak recapına katlanabilirim
Dinlemedim ki daha sadece sevdiğim şarkıların full versiyonlarını dinliyorum seninkinin ancak recapına katlanabilirim
Benim şarkıyı 50. kere dinledin diye duydum
Yok seni de dinlemedim sadece Candan Erçetin ile Shakira'yı dinledim Shakira'nın da klibinden dolayıydı zaten gerçi şarkı da fena değildi önceki haftalara göre gelişme vardı
Bu hafta yabancılar atakta @Harunnn60 @sokak sanati
Birini alta koysam diğeri üstte durmayı hak etmiyor, sevdiğim şarkıcı - sevmediğim şarkı ayrımını yapmak çok zor oldu bu hafta. Adaylar azaldıkça istemeden de olsa düşük puan vermek zorunda kaldıklarım olacak mecburen...
tövbe bismillah 😱😱😱Bu hafta Ariana için oy tahmini yapıyorum. @FaJi çok yüksek puan vereceğini daha önce açıklamıştı zaten.
@Ahmad bu şarkı ile gelirsem tam demişti.
@mrt-06 zaten bayılıyor. Benim 12 puanım karşılık verebilir.
@Harunnn60 rahat ilk 2'ye koyar. @destere zaten tam puandan aşağı vermez. @Çiğdem- düşük verirse zaten saçını başını yolarım.
@vadikızı sen zaten Melek ablamsın küçük kraliçeyi çok sevdim. Deniz ilk 3'ümde bu haftada bunu belirteyim. @Bully dostum olarak ilk 3'e koyar beni her halde çünkü ben öyle bir şey yaptım..
@dreamy tam puanına adayım biliyorsun istediğin bir şarkı konusu varsa emrine amadeyim. Bu arada senin Sofi Tukker aday olmuş Grammy'e hiç bakmıyorsun.s.s
@batuhankaralar yi puanlarını bekliyorum. Ger hafta tam puan veriyorum az gözün doysun bize puan ver.😡
@Forumdash artık zamanı geldi. @yigit_00 oğlum sende ölmeden oy ver artık.
Sıvacı ekibin diğer üçlüsünden özellikle @MEnes ve @MasacRE- 'den iyi puan bekliyorum.
@soo senin yüreğine güveniyorum.
@Tzira forumda çok sevdiğim bir üyesin bir hoş geldin demedin zaten bunu oylar ile telafi et ilk 3 yeter bana
@MayısKralı kanka gecem haftaki berbat puanını ve benden aldığın tam puanın karşılığını telafi edebilirsin sonuçta sen vefalı birisin.
@eskici yoldaş sen zaten hep iyisin muhteşemsin. Bayılıyoruz sana. Ajda ile yarışan melunun allah cezasını versin.s.d
@cookies kanka sen zaten küçük kızı seviyorsun. Bu haftada bekliyorum iyi puanınıni. @denizz19 gönlünden ne koparsa artık.
@turkuazz senin muhteşem oyların ile bu haftada karşılaşacağımı tahmin edebiliyorum.
@ozmoturk bu hafta atak bekliyorum senden.
@cevaa şarkıya olmasada en azından Ariana kızımıza puan Ver.s.s
@OzaN sen zaten Arianator olarak üstüne düşeni yaparsın seni yazmadım o yüzden.
tövbe bismillah 😱😱😱
yazdıkların 10 altında puan vermese 1.olursun zaten ayoll neyseki seni dikkate almamışlarKeserim bile düşük versen.
Yalan bir yorum yok orada hepsi dogmatik düşünceler. Bu hafta ilk final puanı mı alıyorum kısaca.
yazdıkların 10 altında puan vermese 1.olursun zaten ayoll neyseki seni dikkate almamışlar
çeyrek finallerde falan elenirsen o günü nasıl atlatıcaz acaba ayoll savas çıakrPuan sonuçlarında göreceğiz kim kimi dikkate alıyor.
@sokak sanati Çok yüksek demedim yüksek dedim
çeyrek finallerde falan elenirsen o günü nasıl atlatıcaz acaba ayoll savas çıakr
eğer gün gelir elenirsen o haftanın sonuçlarını @destere ye sundurucam