çeyrek finalde elenmekte bir başarı sonucta yarı finaliste çıkan arkadaşlarını kutlarsın bence centilmen bir şekilde
çeyrek finalde elenmekte bir başarı sonucta yarı finaliste çıkan arkadaşlarını kutlarsın bence centilmen bir şekilde
yazdıkların 10 altında puan vermese 1.olursun zaten ayoll neyseki seni dikkate almamışlar
Ne alaka konusunu açınca tam puan mı gerekiyor.@Doğu aga Dantel'in klibin konusunu sen açmışsın, tam puanını @Çiğdem'e göndereceksin.
Hiçbir şey anlamadım.Ben bir açıklama yapayım oylarımı değiştirdiğimi söyledim @mrt-06 sibel can ve @Harunnn60 shakira oylarında ve içime sinmediği için @sokak sanati ariana oyunda değişiklik yaptım bu değişikliğin sebebi sokak sanatının yorumları ile alakası yoktur
oylarımı ben dün saat 4 den sonra oylarım verdim ve o zamandan beri içime sinmiyordu
sibel can ve shakira oylarım düşünüyordum dün de daha değiştirme zamanım vardı
değiştirdim benim müzik zevkimi biliyosunuz ben bugüne kadar yabancılara düşük
verirdim ama bu sezon shakira gelince dedi ariana yı sevdim açıklama sebebim sokak sanatın yorumlarından sonra değiştirdiğim için o baskı yaptıda değiştirdin demeyin diye
açıklama yapmak istedim
Hiçbir şey anlamadım.
Şimdi ben düştüm mü noldu.
Hmm hayret noldu ki böyle bir karar değiştirdin.yükseldin düşük vermiştim içime sinmedi yükselttim
Hmm hayret noldu ki böyle bir karar değiştirdin.
Bu gece veririm okul var şimdi.Sahi sen bana ne kadar oy verdim düşükmü yüksek mi
Bu gece veririm okul var şimdi.
Ben bir açıklama yapayım oylarımı değiştirdiğimi söyledim @mrt-06 sibel can ve @Harunnn60 shakira oylarında ve içime sinmediği için @sokak sanati ariana oyunda değişiklik yaptım bu değişikliğin sebebi sokak sanatının yorumları ile alakası yoktur
oylarımı ben dün saat 4 den sonra oylarım verdim ve o zamandan beri içime sinmiyordu
sibel can ve shakira oylarım düşünüyordum dün de daha değiştirme zamanım vardı
değiştirdim benim müzik zevkimi biliyosunuz ben bugüne kadar yabancılara düşük
verirdim ama bu sezon shakira gelince dedi ariana yı sevdim açıklama sebebim sokak sanatın yorumlarından sonra değiştirdiğim için o baskı yaptıda değiştirdin demeyin diye
açıklama yapmak istedim
Yok kimse öyle demez. Belki @destere der o kadar.
hahah ayy sen kaçta uyuyorsun ayoll güneş doğmadan uyuyamıyorsun sanırımrecebi gece bir kez daha izledim, son değerlendirmemi yaptım ve puanlarımı @Çiğdem- e yolladım hayırlı ve de uğurlu olsun
Yok kimse öyle demez. Belki @destere der o kadar.
kuşluk vakti uyuyorum tabi uykusuzluk baskın çıkınca sana yolladığım ilk listede deniz sekiyi unutmuşum eklemeyi ikinci listeyi dikkate alacaksın orda deniz sekide vardıhahah ayy sen kaçta uyuyorsun ayoll güneş doğmadan uyuyamıyorsun sanırım