MusicSurvivor 5.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Rahat 10 tane mükemmel şarkısı var her ay yeni efso şarkılar çıkıyor onunla gelecek sezon dağıtırız ortalığı.:Z
Chandelier
Elastic Heart
Alive
Cheap Thrills
Unstoppable
Titanium
Never Give Up
The Greatest
Big Girls Cry
Fire Meet Gasoline

Hepsi on numara beş yıldız. Birkaç tane daha idare eder buldun mu tamamdır. :D

Chandelier
Elastic Heart
Alive
Cheap Thrills
Unstoppable
Titanium
Never Give Up
The Greatest
Big Girls Cry
Fire Meet Gasoline

Hepsi on numara beş yıldız. Birkaç tane daha idare eder buldun mu tamamdır. :D

Hepsi harika diyorsunda 3-4'ü foruma hitap etmez özellikle Fire meet gasoline çok değişik bir şarkı. Flo Rida ile olan şarkısını ve Diamonds coverını ekleriz üzerine. Onlarda 10 numara şarkıdır finali direk.:D

Hepsi harika diyorsunda 3-4'ü foruma hitap etmez özellikle Fire meet gasoline çok değişik bir şarkı. Flo Rida ile olan şarkısını ve Diamonds coverını ekleriz üzerine. Onlarda 10 numara şarkıdır finali direk.:D
Ben kendimi düşünüyorum zaten forumda çoğu şarkısına 1 veren kişiler çıkacaktır. :A

Bu hafta Ariana için oy tahmini yapıyorum.:A @FaJi çok yüksek puan vereceğini daha önce açıklamıştı zaten.
@Ahmad bu şarkı ile gelirsem tam demişti.:Z
@mrt-06 zaten bayılıyor. Benim 12 puanım karşılık verebilir.
@Harunnn60 rahat ilk 2'ye koyar.:bhr: @destere zaten tam puandan aşağı vermez. @Çiğdem- düşük verirse zaten saçını başını yolarım.:F
@vadikızı sen zaten Melek ablamsın küçük kraliçeyi çok sevdim. Deniz ilk 3'ümde bu haftada bunu belirteyim.:A @Bully dostum olarak ilk 3'e koyar beni her halde çünkü ben öyle bir şey yaptım.:A.:Z
@dreamy tam puanına adayım biliyorsun istediğin bir şarkı konusu varsa emrine amadeyim. Bu arada senin Sofi Tukker aday olmuş Grammy'e hiç bakmıyorsun.s.s
@batuhankaralar yi puanlarını bekliyorum. Ger hafta tam puan veriyorum az gözün doysun bize puan ver.😡
@Forumdash artık zamanı geldi.:A @yigit_00 oğlum sende ölmeden oy ver artık.:F
Sıvacı ekibin diğer üçlüsünden özellikle @MEnes ve @MasacRE- 'den iyi puan bekliyorum.
@soo senin yüreğine güveniyorum.:bhr:
@Tzira forumda çok sevdiğim bir üyesin bir hoş geldin demedin zaten bunu oylar ile telafi et ilk 3 yeter bana :Z
@MayısKralı kanka gecem haftaki berbat puanını ve benden aldığın tam puanın karşılığını telafi edebilirsin sonuçta sen vefalı birisin.:love1:
@eskici yoldaş sen zaten hep iyisin muhteşemsin. Bayılıyoruz sana.:Z Ajda ile yarışan melunun allah cezasını versin.s.d
@cookies kanka sen zaten küçük kızı seviyorsun. Bu haftada bekliyorum iyi puanınıni. @denizz19 gönlünden ne koparsa artık.:F
@turkuazz senin muhteşem oyların ile bu haftada karşılaşacağımı tahmin edebiliyorum.:D
@ozmoturk bu hafta atak bekliyorum senden.:Z
@cevaa şarkıya olmasada en azından Ariana kızımıza puan Ver.s.s
@OzaN sen zaten Arianator olarak üstüne düşeni yaparsın seni yazmadım o yüzden.:A

Teşekkür ederim cnm bende oylarımı verdim sende benim listem ilk 9 arasındasın bu hafta
sibel can çok sevdiğim şarkısı olunca çok az düştü:bhr: