MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Sonuçları

onların gözleri bozuk bişey göremezler biri türbüşonla kesişiyor diğer tosbağada nenesi yaşındaki ajdaya asılıyor onların bişey göreceği yok hiç uğraşma bence
hahahah hadi iyi geceler birazdan senin saz arkadaşlarında gelir @MEnes @MasacRE- @Doğu sizin kahvehane sohbetlerinizi çekemicem yarın görüşürüz

Evet arkadaşlar hiçbir şey tesadüf değil. Birbirimizi yarışmalarımızda 1. yaptığımız gibi, @DarkLeqenD ide ikisindende eledik. @Çiğdem- güzel anlaşmaydı devamını bekliyorum.
yat kalk ireme dua et mayıs böcüğü
sana olan hislerimize kalsaydı çoktan elenmişti gül gibi şarkıcı
)

sen çiğdemle takıl ben empire izlemeye gidiyorum cookienin kurabiyelerini izlicem çüz

o diziden çok uzak kaldım bir ara kaldığım yerden devam ederim ama hangi ara allah bilir

Neyseki bu hafta efsane olmuş şarkılar da vardı gönul rahatlığıyla en yuksekleri dağıttım

shakira kıl payı direkten dönmüş
@Harunnn60 waka waka loca loca demeden şutlanacaktı az kalsın neyseki kurtarmayı başardık
haftaya yine sıradan bir şarkıyla gelirse hapı yutar gibi

Sayın jüri başkanım çok teşekkürler.
@Doğu @MEnes @MasacRE- sıvacı tayfa örnek alın örnek, bir @destere olamadınız.
şarkı çok iyiydi yalan yok ama senin türbüşonun görüntüsü beni olumsuz etkilemesin diye klibi kapatıp sadece şarkıya odaklandım
bayağıda etkili olmuş bu yöntem bundan sonra klibinde türbüşon yoksa klip koy aksi takdirde gümbürtüye gidersin

@MasacRE- @MEnes @Doğu aranızda @eskici nin fetoş cana yüksek veren oldumu hiç öyle bir hata yaptıysanız sıva ekibine bomba koydunuz demektir yine elenmemiş her hafta çekirge gibi zıplayıp duruyor nasıl yakalayacağız anlamadım

Son düzenleme:
Ben kimin kimle yarıştığına bakmadan yolluyorum objektifliğim burdan geliyor tavsiye ederim sana da
Hatta gözlerimi de kapatıyorum klipte oynaşan abiler ablalar kararımı etkilemesin diyerekten

Ben kimin kimle yarıştığına bakmadan yolluyorum objektifliğim burdan geliyor tavsiye ederim sana da
Hatta gözlerimi de kapatıyorum klipte oynaşan abiler ablalar kararımı etkilemesin diyerekten

ben parlak çıkmadığı müddetçe her tarafımı açıyorum cıbıl bir şekilde izliyorum şarkıyı hatta
ama onun haricinde tabiki klibi kapatıp dinleriz çünkü görülüp kaçırılacak bişey yok ortada

sen @yader i okadar öv yerimi verecem de tabiki @Çiğdem- kiskanir. evli bekar cocuklu cocuksuz farketmez. o sevmiyor iste

Ben bu hafta baya iyi puan verdim, şarkısı güzeldi ama çok da haksızlık etme fetoşa

sen @yader i okadar öv yerimi verecem de tabiki @Çiğdem- kiskanir. evli bekar cocuklu cocuksuz farketmez. o sevmiyor iste

ama benim gözüm dışardaysa en büyük sebebi hogathadır arkamı her döndüğümde hogatha bir parlak kovalamaya başlıyor bir kere bizim sadakatimizle oynuyor ona baka baka bende bozuldum
)

Ben bu hafta baya iyi puan verdim, şarkısı güzeldi ama çok da haksızlık etme fetoşa
demekki sen düzeni bozmuşsun
oysa bu hafta ekip olarak ortak kararımızda fetoş cana kitlenecektik böyle yapıyorsunuz sonra başımıza bela olup finale kadar çıkıyorlar
)

Üşütürsün bu soğukta sadece ihtiyacın kadar aç, yani kulağını aç sadece onun dışındaki organların ve uzuvların kapalı kalsın

bana öyle dedi
ama öyle değilse haber ver asılayım kıza
şansımız artar bu şekilde
asıldığım kırk kişiden bir tanesi en azından gazozu içmiş olur
)
özeldemi dedi ?? ben görmedimde öyle bir mesaj

kendin sorarsin ona.
ben birsey bilmiyorum