kız senin sorununu çözdüm şu öndeki sana arkadaki @destere ye aman @vadikızı na talip en kısa sürede evlenirsiniz artıkEkli dosyayı görüntüle 52968
ikisini sana bıraktık aralarına ali lukunkuyuda kat birlikte dörtlü takılırsınızkız senin sorununu çözdüm şu öndeki sana arkadaki @destere ye aman @vadikızı na talip en kısa sürede evlenirsiniz artıkEkli dosyayı görüntüle 52968
Niye biz @denizz19'u tatmin etmeye çalişiyoruz ki15 versek bu sefer diyecek haftaya da böyle puan ver der doyumsuz yaa azla kanaat etmeyi bilmiyor
hahahah hadi iyi geceler birazdan senin saz arkadaşlarında gelir @MEnes @MasacRE- @Doğu sizin kahvehane sohbetlerinizi çekemicem yarın görüşürüzonların gözleri bozuk bişey göremezler biri türbüşonla kesişiyor diğer tosbağada nenesi yaşındaki ajdaya asılıyor onların bişey göreceği yok hiç uğraşma bence
Neyseki bu hafta efsane olmuş şarkılar da vardı gönul rahatlığıyla en yuksekleri dağıttımzaten bundan sonra yüksek puan göremezde bu hafta geneli kötüydü arada sıyrılma imkanı bulmuş
sen çiğdemle takıl ben empire izlemeye gidiyorum cookienin kurabiyelerini izlicem çüzikisini sana bıraktık aralarına ali lukunkuyuda kat birlikte dörtlü takılırsınızyani okeye dönersiniz en azındankaybeden altta kalır inşallah)
yat kalk ireme dua et mayıs böcüğüEvet arkadaşlar hiçbir şey tesadüf değil. Birbirimizi yarışmalarımızda 1. yaptığımız gibi, @DarkLeqenD ide ikisindende eledik. @Çiğdem- güzel anlaşmaydı devamını bekliyorum.
sen çiğdemle takıl ben empire izlemeye gidiyorum cookienin kurabiyelerini izlicem çüz
Neyseki bu hafta efsane olmuş şarkılar da vardı gönul rahatlığıyla en yuksekleri dağıttım
şarkı çok iyiydi yalan yok ama senin türbüşonun görüntüsü beni olumsuz etkilemesin diye klibi kapatıp sadece şarkıya odaklandım
ben ne alaka ??oylamayla alakalı hislerimi itiraflar köşesine yollayacağımtamamen suç @dosimosi de yoksa kesinlikle daha yüksek alacaktın
senin yerine çakıl taşı bile patlatırım yeterki sen yorulma hogatha)
tüm cevaplar iftiralar köşesinde pardon itiraflar köşesinde ortaya çıkacak sen merak etmeye devam etben ne alaka ??
Ben kimin kimle yarıştığına bakmadan yolluyorum objektifliğim burdan geliyor tavsiye ederim sana dayat kalk ireme dua et mayıs böcüğüsana olan hislerimize kalsaydı çoktan elenmişti gül gibi şarkıcı)
o diziden çok uzak kaldım bir ara kaldığım yerden devam ederim ama hangi ara allah bilir
shakira kıl payı direkten dönmüş@Harunnn60 waka waka loca loca demeden şutlanacaktı az kalsın neyseki kurtarmayı başardıkhaftaya yine sıradan bir şarkıyla gelirse hapı yutar gibi
şarkı çok iyiydi yalan yok ama senin türbüşonun görüntüsü beni olumsuz etkilemesin diye klibi kapatıp sadece şarkıya odaklandımbayağıda etkili olmuş bu yöntem bundan sonra klibinde türbüşon yoksa klip koy aksi takdirde gümbürtüye gidersin
@MasacRE- @MEnes @Doğu aranızda @eskici nin fetoş cana yüksek veren oldumu hiç öyle bir hata yaptıysanız sıva ekibine bomba koydunuz demektir yine elenmemiş her hafta çekirge gibi zıplayıp duruyor nasıl yakalayacağız anlamadım
evli oldugundan eminmisin ?ayy gerçekten hem yader evli bir kere onu niye kendine rakip olarak görüyor anlaamdım
Ben kimin kimle yarıştığına bakmadan yolluyorum objektifliğim burdan geliyor tavsiye ederim sana daHatta gözlerimi de kapatıyorum klipte oynaşan abiler ablalar kararımı etkilemesin diyerekten
evli oldugundan eminmisin ?her anne olan evlimi bu dunyada ?
Ben bu hafta baya iyi puan verdim, şarkısı güzeldi ama çok da haksızlık etme fetoşayat kalk ireme dua et mayıs böcüğüsana olan hislerimize kalsaydı çoktan elenmişti gül gibi şarkıcı)
o diziden çok uzak kaldım bir ara kaldığım yerden devam ederim ama hangi ara allah bilir
shakira kıl payı direkten dönmüş@Harunnn60 waka waka loca loca demeden şutlanacaktı az kalsın neyseki kurtarmayı başardıkhaftaya yine sıradan bir şarkıyla gelirse hapı yutar gibi
şarkı çok iyiydi yalan yok ama senin türbüşonun görüntüsü beni olumsuz etkilemesin diye klibi kapatıp sadece şarkıya odaklandımbayağıda etkili olmuş bu yöntem bundan sonra klibinde türbüşon yoksa klip koy aksi takdirde gümbürtüye gidersin
@MasacRE- @MEnes @Doğu aranızda @eskici nin fetoş cana yüksek veren oldumu hiç öyle bir hata yaptıysanız sıva ekibine bomba koydunuz demektir yine elenmemiş her hafta çekirge gibi zıplayıp duruyor nasıl yakalayacağız anlamadım
demekki sen düzeni bozmuşsunBen bu hafta baya iyi puan verdim, şarkısı güzeldi ama çok da haksızlık etme fetoşa
Üşütürsün bu soğukta sadece ihtiyacın kadar aç, yani kulağını aç sadece onun dışındaki organların ve uzuvların kapalı kalsınben parlak çıkmadığı müddetçe her tarafımı açıyorum cıbıl bir şekilde izliyorum şarkıyı hattaama onun haricinde tabiki klibi kapatıp dinleriz çünkü görülüp kaçırılacak bişey yok ortada
özeldemi dedi ?? ben görmedimde öyle bir mesajbana öyle dediama öyle değilse haber ver asılayım kızaşansımız artar bu şekildeasıldığım kırk kişiden bir tanesi en azından gazozu içmiş olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?