MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Sonuçları

hhahahah ahhh gönlümü nasıl alacağını iyi bliyorsun hadi affettim bu seferlikte :F

@Bully ve @xemrexxx gerçek bir centilmen görsünler ayoll :A :A :A
kız senin sorununu çözdüm şu öndeki sana arkadaki @destere ye aman @vadikızı na talip en kısa sürede evlenirsiniz artık :A
CzQ4dbJXAAA8TU8.jpg

onların gözleri bozuk bişey göremezler biri türbüşonla kesişiyor diğer tosbağada nenesi yaşındaki ajdaya asılıyor onların bişey göreceği yok hiç uğraşma bence :)
hahahah hadi iyi geceler birazdan senin saz arkadaşlarında gelir @MEnes @MasacRE- @Doğu sizin kahvehane sohbetlerinizi çekemicem yarın görüşürüz :A :A :A

Evet arkadaşlar hiçbir şey tesadüf değil. Birbirimizi yarışmalarımızda 1. yaptığımız gibi, @DarkLeqenD ide ikisindende eledik. @Çiğdem- güzel anlaşmaydı devamını bekliyorum.
yat kalk ireme dua et mayıs böcüğü :) sana olan hislerimize kalsaydı çoktan elenmişti gül gibi şarkıcı :))

sen çiğdemle takıl ben empire izlemeye gidiyorum cookienin kurabiyelerini izlicem çüz:D

o diziden çok uzak kaldım bir ara kaldığım yerden devam ederim ama hangi ara allah bilir :)

Neyseki bu hafta efsane olmuş şarkılar da vardı gönul rahatlığıyla en yuksekleri dağıttım :X

shakira kıl payı direkten dönmüş :) @Harunnn60 waka waka loca loca demeden şutlanacaktı az kalsın neyseki kurtarmayı başardık :) haftaya yine sıradan bir şarkıyla gelirse hapı yutar gibi :)

Sayın jüri başkanım çok teşekkürler. :Z @Doğu @MEnes @MasacRE- sıvacı tayfa örnek alın örnek, bir @destere olamadınız. :A
şarkı çok iyiydi yalan yok ama senin türbüşonun görüntüsü beni olumsuz etkilemesin diye klibi kapatıp sadece şarkıya odaklandım :) bayağıda etkili olmuş bu yöntem bundan sonra klibinde türbüşon yoksa klip koy aksi takdirde gümbürtüye gidersin :)

@MasacRE- @MEnes @Doğu aranızda @eskici nin fetoş cana yüksek veren oldumu hiç öyle bir hata yaptıysanız sıva ekibine bomba koydunuz demektir yine elenmemiş her hafta çekirge gibi zıplayıp duruyor nasıl yakalayacağız anlamadım :)

Son düzenleme:
yat kalk ireme dua et mayıs böcüğü :) sana olan hislerimize kalsaydı çoktan elenmişti gül gibi şarkıcı :))

o diziden çok uzak kaldım bir ara kaldığım yerden devam ederim ama hangi ara allah bilir :)

shakira kıl payı direkten dönmüş :) @Harunnn60 waka waka loca loca demeden şutlanacaktı az kalsın neyseki kurtarmayı başardık :) haftaya yine sıradan bir şarkıyla gelirse hapı yutar gibi :)

şarkı çok iyiydi yalan yok ama senin türbüşonun görüntüsü beni olumsuz etkilemesin diye klibi kapatıp sadece şarkıya odaklandım :) bayağıda etkili olmuş bu yöntem bundan sonra klibinde türbüşon yoksa klip koy aksi takdirde gümbürtüye gidersin :)

@MasacRE- @MEnes @Doğu aranızda @eskici nin fetoş cana yüksek veren oldumu hiç öyle bir hata yaptıysanız sıva ekibine bomba koydunuz demektir yine elenmemiş her hafta çekirge gibi zıplayıp duruyor nasıl yakalayacağız anlamadım :)
Ben kimin kimle yarıştığına bakmadan yolluyorum objektifliğim burdan geliyor tavsiye ederim sana da :A Hatta gözlerimi de kapatıyorum klipte oynaşan abiler ablalar kararımı etkilemesin diyerekten :A

Ben kimin kimle yarıştığına bakmadan yolluyorum objektifliğim burdan geliyor tavsiye ederim sana da :A Hatta gözlerimi de kapatıyorum klipte oynaşan abiler ablalar kararımı etkilemesin diyerekten :A

ben parlak çıkmadığı müddetçe her tarafımı açıyorum cıbıl bir şekilde izliyorum şarkıyı hatta :) ama onun haricinde tabiki klibi kapatıp dinleriz çünkü görülüp kaçırılacak bişey yok ortada :)

sen @yader i okadar öv yerimi verecem de tabiki @Çiğdem- kiskanir. evli bekar cocuklu cocuksuz farketmez. o sevmiyor iste

Ben bu hafta baya iyi puan verdim, şarkısı güzeldi ama çok da haksızlık etme fetoşa :A

sen @yader i okadar öv yerimi verecem de tabiki @Çiğdem- kiskanir. evli bekar cocuklu cocuksuz farketmez. o sevmiyor iste

ama benim gözüm dışardaysa en büyük sebebi hogathadır arkamı her döndüğümde hogatha bir parlak kovalamaya başlıyor bir kere bizim sadakatimizle oynuyor ona baka baka bende bozuldum :))

Ben bu hafta baya iyi puan verdim, şarkısı güzeldi ama çok da haksızlık etme fetoşa :A
demekki sen düzeni bozmuşsun :) oysa bu hafta ekip olarak ortak kararımızda fetoş cana kitlenecektik böyle yapıyorsunuz sonra başımıza bela olup finale kadar çıkıyorlar :))

ben parlak çıkmadığı müddetçe her tarafımı açıyorum cıbıl bir şekilde izliyorum şarkıyı hatta :) ama onun haricinde tabiki klibi kapatıp dinleriz çünkü görülüp kaçırılacak bişey yok ortada :)
Üşütürsün bu soğukta sadece ihtiyacın kadar aç, yani kulağını aç sadece onun dışındaki organların ve uzuvların kapalı kalsın :A

bana öyle dedi :) ama öyle değilse haber ver asılayım kıza :) şansımız artar bu şekilde:) asıldığım kırk kişiden bir tanesi en azından gazozu içmiş olur :))
özeldemi dedi ?? ben görmedimde öyle bir mesaj :A
kendin sorarsin ona.
ben birsey bilmiyorum :F