MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Boynun altında kalsın @destere :ppp::ppp::ppp:

@destere oyları
Neşet Ertaş - Gönül dağı = 15 puan
Ariana Grande - Love The Way You Lie = 15 puan
Cem Karaca- Resimdeki Gözyaşları = 15 puan

Shakira - Try Everything = 14 puan
Gökhan türkmen - Yan sen = 14 puan

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan olsun = 13 puan
Nilüfer - Yine yeni yeniden = 13 puan

Ziynet sali - Çeyrek gönül = 12 puan
Ahmet Aslan - Susarak Özlüyorum =12 puan

Ferdi Tayfur - Hasret Sancısı =11 puan
Ajda pekkan - Sen iste = 11 puan

Candan Erçetin - Bir Yangının Külünü = 10 puan
Deniz Seki - Sahici = 10 puan

sibel can = 3 puan
fettah can = 3 puan

tosbağa @xemrexxx gözlük takmış bu puanlara kart teyzesine 11 puan vermişiz hala memnun değil iyilik kimseye yaramıyor işte :))

ne demek elimizden geleni yaptık yükseltmek için ama malzeme o kadar yükseltmeye izin verdi daha iyisiyle gelirsen(yani şarkıcıyı değiştirirsen :) ) daha güzel puanlar görürsün inşallah :)

harikasın işte böyle aramıza girmeye çalışanlara ağzının payını ver :)
hahah hadi ben arrowla süpernatural izlemeye gidiyorum :A :A :A

ne demek elimizden geleni yaptık yükseltmek için ama malzeme o kadar yükseltmeye izin verdi daha iyisiyle gelirsen(yani şarkıcıyı değiştirirsen :) ) daha güzel puanlar görürsün inşallah :)

harikasın işte böyle aramıza girmeye çalışanlara ağzının payını ver :)

Iyy kim sizin aranıza girecekk bee ben çiğdemi üzme diye diyorum yoruldu kızcağız:F:F

@destere sağol en sevdiğin 3 şarkıdan biri oldu demek Ariana.:Z

yine bulupta bunayanlardan birisi :) tam puan vermişiz yinede memnun değil mesajlı teşekür yolluyor güya:) la elenmesin diye o yoluk ağızlıya yüksek verdim içimden gelen puanları versem ariana çoktan görmüştü dibi :))

Iyy kim sizin aranıza girecekk bee ben çiğdemi üzme diye diyorum yoruldu kızcağız:F:F

ama o benim yormamdan memnun demekki :)) sen niye aramıza giriyon :)

Sibelle candana şaşırdım irem ve ziynet başa baş gitmiş tebrikler ferdi Tayfura üzüldüm hedefim ilk10 a girebilmek başarırsam yeter destekleriniz için teşekkür ederim hepinize

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine bulupta bunayanlardan birisi :) tam puan vermişiz yinede memnun değil mesajlı teşekür yolluyor güya:) la elenmesin diye o yoluk ağızlıya yüksek verdim içimden gelen puanları versem ariana çoktan görmüştü dibi :))

ama o benim yormadan memnun demekki :)) sen niye aramıza giriyon :)

:F:F:Fayyyy tmmm birşey demedikkk tmmm

oylamayla alakalı hislerimi itiraflar köşesine yollayacağım:) tamamen suç @dosimosi de yoksa kesinlikle daha yüksek alacaktın :)

senin yerine çakıl taşı bile patlatırım yeterki sen yorulma hogatha :))
hhahahah ahhh gönlümü nasıl alacağını iyi bliyorsun hadi affettim bu seferlikte :F

@Bully ve @xemrexxx gerçek bir centilmen görsünler ayoll :A :A :A

hhahahah ahhh gönlümü nasıl alacağını iyi bliyorsun hadi affettim bu seferlikte :F

@Bully ve @xemrexxx gerçek bir centilmen görsünler ayoll :A :A :A

onların gözleri bozuk bişey göremezler biri türbüşonla kesişiyor diğer tosbağada nenesi yaşındaki ajdaya asılıyor onların bişey göreceği yok hiç uğraşma bence :)