Nenen yaşındaki kadına laf atmaya utanmıyor musun.Evet arkadaşlar @Çiğdem- yeni icadı TAPLOsunu kontrol etti.
Nenen yaşındaki kadına laf atmaya utanmıyor musun.Evet arkadaşlar @Çiğdem- yeni icadı TAPLOsunu kontrol etti.
Benim oy önceki hafta açıklanmadı ama bu defa açıklanmış oldu
az bir puanla elendi ama.senle @vadikızı biraz daha yuksek verseydiniz elenmezdi.
benim icim rahat.
en yuksegini verdim zaten.
elimden fazlasi gelmezdi
bu hafta atlamadıkBenim oy önceki hafta açıklanmadı ama bu defa açıklanmış oldu
O kim?
Tzira ve Ahmad oy atmamışlar sanırım onlar da benim destekçimdi. ss Hiç gözün doysun falan demeyin tamamen kazanmaya kilitlendim o MusicSurvivor şampiyonluğu Gökhan'a gidecek.
Cevabı yazdıktan sonra gördüm altına da geçmiş olsun dedim zaten la.
Ha tamam şimdi oldu bakMetin Akdülger, profil resmim. Medcezir Orkun.
İşini iyi yapanları överim her zaman senlik bir durum yok. Ayrıca o 25 - 30 oy topluyor seninkilerin 2 katı nerdeyse
Yapacağım tabii ki, Eflatun en favori dizim.
Ne diycem sana bazı kişiler gereğinden fazla puanlar alıyor, isim vermeyecem kendilerini bilirler onlar Sıva ekibi olarak ağırlığımızı hissettirmemiz lazım artık mesela Cem Karaca final puanı alamadı güzelim şarkıyla bu isimler yüzünden
@Çiğdem- in sevdiği parlaklardan nefret ederim ben.Bekliyorum. Metin Akdülger hakkında ne düşünüyorsun.
Yuh nasıl olabilmiş bu gerçekten. Cem Karaca'nın efsane şarkılarından olan şarkı final puanı alamıyorsa gülerim bak. Neyse biz bu işe bir çare düşünelim en iyisi.Ne diycem sana bazı kişiler gereğinden fazla puanlar alıyor, isim vermeyecem kendilerini bilirler onlar Sıva ekibi olarak ağırlığımızı hissettirmemiz lazım artık mesela Cem Karaca final puanı alamadı güzelim şarkıyla bu isimler yüzünden
onlar yollayamadılarTzira ve Ahmad oy atmamışlar sanırım onlar da benim destekçimdi. ss Hiç gözün doysun falan demeyin tamamen kazanmaya kilitlendim o MusicSurvivor şampiyonluğu Gökhan'a gidecek.