Evet arkadaşlar hiçbir şey tesadüf değil. Birbirimizi yarışmalarımızda 1. yaptığımız gibi, @DarkLeqenD ide ikisindende eledik. @Çiğdem- güzel anlaşmaydı devamını bekliyorum.
Rica ederim kardeşim.Teşekkürler kardeşim. @MEnes
Lm şarkısıyla gel daha da artsın.@MEnes sağol.
Dediğm gibi kaliteli şarkısıymış.@MEnes harika
Yani öyle gözüküyor,bunun üstüne çıkabilecek miyiz kısmet.@MEnes şu ana kadarki en yüksek puanın için teşekkürler, bu rekorun geçileceğini hiç sanmıyorum.
Önceki avatarın daha iyiydi ya@DarkLeqenD geçmiş olsun.
Şarkıma güveniyordum ve sonuçlar açıklanmadan önce kesin 1.lik dedim, 2.liği bile düşük hissederdim. Gelecek haftada süper geliyorum. Tebrikler @denizz19 @Bully
Derken elenmiş adam. Geçmiş olsun la @DarkLeqenDRica ederim kardeşim.
Lm şarkısıyla gel daha da artsın.
Dediğm gibi kaliteli şarkısıymış.
Yani öyle gözüküyor,bunun üstüne çıkabilecek miyiz kısmet.
@Çiğdem- gerçekten bir tebriği hak ediyorsun, kolay değil bu kadar oyla uğraşıp saatlerce sonuç açıklamak, emeklerine sağlık.
Rica ederim kardeşim.
Lm şarkısıyla gel daha da artsın.
Dediğm gibi kaliteli şarkısıymış.
Yani öyle gözüküyor,bunun üstüne çıkabilecek miyiz kısmet.
az bir puanla elendi ama.senle @vadikızı biraz daha yuksek verseydiniz elenmezdi.Çeyrek Gönül ile de final puanımızı aldık yolumuza durmadan devam ediyoruz
@DarkLeqenD kanki üzüldüm sağlık olsun
O sööylediğin şey herkes için geçerliaz bir puanla elendi ama.senle @vadikızı biraz daha yuksek verseydiniz elenmezdi.
benim icim rahat.
en yuksegini verdim zaten.
elimden fazlasi gelmezdi
Cevabı yazdıktan sonra gördüm altına da geçmiş olsun dedim zaten la.Adam elendi la dalga geçer gibi LM şarkısıyla gel yazmışsın
İşini iyi yapanları överim her zaman senlik bir durum yok. Ayrıca o 25 - 30 oy topluyor seninkilerin 2 katı nerdeyseBurda yine bir gönderme sezdim. Eflatuna yorumlarını bekliyorum