İnkar eden mi kim seni elemeye calismiyorum öyle bir düsüncen olmasin diyen kimdi acaba
İnkar eden mi kim seni elemeye calismiyorum öyle bir düsüncen olmasin diyen kimdi acaba
elenirsen öyle bir amacım yoktu tabi @destere ile birlikte çok üzülürüz ayoll sizsiz bu yarışma çekilmezİnkar eden mi kim seni elemeye calismiyorum öyle bir düsüncen olmasin diyen kimdi acaba
@Çiğdem- in bana gönderdiği oylarında sondan üçüncüsün ama sondaki üç kişiye aynı puanı vermiş zatenİnkar eden mi kim seni elemeye calismiyorum öyle bir düsüncen olmasin diyen kimdi acaba
aaa puanlarımı ne açık ediyorsun bee@Çiğdem- in bana gönderdiği oylarında sondan üçüncüsün ama sondaki üç kişiye aynı puanı vermiş zatenbu durumda senin için sonuncusun dememde bir sakınca yok sanırım
zaten sonuncu olanla birinci olan arasında iki puan fark var açıklasamda bişey değişmiyoraaa puanlarımı ne açık ediyorsun bee
@sokak sanati ni gectin iki dakikadaelenirsen öyle bir amacım yoktu tabi @destere ile birlikte çok üzülürüz ayoll sizsiz bu yarışma çekilmez
Oylari aciklamak yasak degil mi neden acikliyorsun bunun bur cezasi olmali ama Fettah Can'a tam puan verirsen affederiz seni@Çiğdem- in bana gönderdiği oylarında sondan üçüncüsün ama sondaki üç kişiye aynı puanı vermiş zatenbu durumda senin için sonuncusun dememde bir sakınca yok sanırım
hahahah sende cimrilik etme ayoll tek kişi dısında 2-3 kişiye dağıt tam puanlarızaten sonuncu olanla birinci olan arasında iki puan fark var açıklasamda bişey değişmiyor
ben diyorum hogatha sana en düşük puanı vermiş sen beni kalaylıyorsun adresi şaşırdın sanırım@sokak sanati ni gectin iki dakikada
Oylari aciklamak yasak degil mi neden acikliyorsun bunun bur cezasi olmali ama Fettah Can'a tam puan verirsen affederiz seni
hahahah sende cimrilik etme ayoll tek kişi dısında 2-3 kişiye dağıt tam puanları
@eskici ye 3 diğerlerine 15 ver ayollben diyorum hogatha sana en düşük puanı vermiş sen beni kalaylıyorsun adresi şaşırdın sanırımyiyeceğin darbenin şiddetini şimdiden söylüyorum sanaki ilerde hazırlıksız yakalanmayasın diye ama yaranamadık tabi
yani @eskici yi sona at diğerlerine bol keseden puan dağıt diyorsun
Sayın yoldaşımın bu anlayışı karşısında kelimelerim kifayetsiz kalıyor.
Cuma 22:00 senide düşündüm ben kullanmalısın mutlakaSayın yoldaşımın bu anlayışı karşısında kelimelerim kifayetsiz kalıyor.Ama Cuma son günse, o gün hallederim boş olacağım.
Kullan tabikiSayın yoldaşımın bu anlayışı karşısında kelimelerim kifayetsiz kalıyor.Ama Cuma son günse, o gün hallederim boş olacağım.
Birinciyle sonuncu arasinda az fark var demissin iste yani iyi puan vermis sen de öyle yap benceben diyorum hogatha sana en düşük puanı vermiş sen beni kalaylıyorsun adresi şaşırdın sanırımyiyeceğin darbenin şiddetini şimdiden söylüyorum sanaki ilerde hazırlıksız yakalanmayasın diye ama yaranamadık tabi
yani @eskici yi sona at diğerlerine bol keseden puan dağıt diyorsun
Cuma 22:00 senide düşündüm ben kullanmalısın mutlaka
Kullanacağım ve herkesi şaşırtacağım. Çok değişik şeyler olacak çook.Kullan tabiki
bende öyle yaptım taş çatlasa 8 puan fark var? çatlamasa o kadar farkta oluşmazBirinciyle sonuncu arasinda az fark var demissin iste yani iyi puan vermis sen de öyle yap bence
8 puan fazla olur 5 yapalim onubende öyle yaptım taş çatlasa 8 puan fark var? çatlamasa o kadar farkta oluşmaz
kurbanlık danayamı girdin naptın pazarlığa döktün işi8 puan fazla olur 5 yapalim onu
Olmaz öyle ben 3 yükselteyim sen de 3 yükselt esit olsunkurbanlık danayamı girdin naptın pazarlığa döktün işigerçi fetoşun danadan daha kıymetlide değil yani pazarlık yapmak mümkünyalnız şöyle yapalım sen beroşu üç puan yükselt ben fetoşa bir puan ekleyeyim
sanatçıların ağırlığına göre yükseltip düşürüyoruz azdan az çoktan çok yükseltmek lazımOlmaz öyle ben 3 yükselteyim sen de 3 yükselt esit olsun
Sus kız sen zaten çok gözüme batıyorsun 2 haftadır, bir daha oy açıklamayı unuttuğunu görmeyecem, işini dikkatli yap yoksa dost most dinlemem seni de eleştiririm ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?