MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

İnkar eden mi kim seni elemeye calismiyorum öyle bir düsüncen olmasin diyen kimdi acaba
@Çiğdem- in bana gönderdiği oylarında sondan üçüncüsün ama sondaki üç kişiye aynı puanı vermiş zaten
bu durumda senin için sonuncusun dememde bir sakınca yok sanırım

elenirsen öyle bir amacım yoktu tabi @destere ile birlikte çok üzülürüz ayoll sizsiz bu yarışma çekilmez
@sokak sanati ni gectin iki dakikada

@Çiğdem- in bana gönderdiği oylarında sondan üçüncüsün ama sondaki üç kişiye aynı puanı vermiş zaten
bu durumda senin için sonuncusun dememde bir sakınca yok sanırım
Oylari aciklamak yasak degil mi neden acikliyorsun bunun bur cezasi olmali ama Fettah Can'a tam puan verirsen affederiz seni

@sokak sanati ni gectin iki dakikada

Oylari aciklamak yasak degil mi neden acikliyorsun bunun bur cezasi olmali ama Fettah Can'a tam puan verirsen affederiz seni
ben diyorum hogatha sana en düşük puanı vermiş sen beni kalaylıyorsun adresi şaşırdın sanırım
yiyeceğin darbenin şiddetini şimdiden söylüyorum sanaki ilerde hazırlıksız yakalanmayasın diye ama yaranamadık tabi

hahahah sende cimrilik etme ayoll tek kişi dısında 2-3 kişiye dağıt tam puanları

yani @eskici yi sona at diğerlerine bol keseden puan dağıt diyorsun

@eskici ye 3 diğerlerine 15 ver ayoll

recepleri dinleyeyim bir herkes kararını verdi sanırım bir ben kaldım

hem bu hafta @MEnes yerinede oy atıyorum sanırım bana vekalet vermişti

@Doğu oy vermeyi unutmayasın
@Doğu ya @MEnes E Ooy kullandırtıcam ayoll vizesi olsada mnesde kaçamaz mecbur kullanıcak

hahah aa bu arada baktım eleyemiyorsunuz @eskici yi size yardım edeyim dedim racap süresini ben seçtim gerisi sizde @MasacRE- @destere @MEnes
Sayın yoldaşımın bu anlayışı karşısında kelimelerim kifayetsiz kalıyor.
Ama Cuma son günse, o gün hallederim boş olacağım.

Birinciyle sonuncu arasinda az fark var demissin iste yani iyi puan vermis sen de öyle yap bence

8 puan fazla olur 5 yapalim onu
kurbanlık danayamı girdin naptın pazarlığa döktün işi
gerçi fetoşun danadan daha kıymetlide değil yani pazarlık yapmak mümkün
yalnız şöyle yapalım sen beroşu üç puan yükselt ben fetoşa bir puan ekleyeyim

Olmaz öyle ben 3 yükselteyim sen de 3 yükselt esit olsun

Sus kız sen zaten çok gözüme batıyorsun 2 haftadır, bir daha oy açıklamayı unuttuğunu görmeyecem, işini dikkatli yap yoksa dost most dinlemem seni de eleştiririm ona göre.