MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

İnkar eden mi kim seni elemeye calismiyorum öyle bir düsüncen olmasin diyen kimdi acaba :A :A
@Çiğdem- in bana gönderdiği oylarında sondan üçüncüsün ama sondaki üç kişiye aynı puanı vermiş zaten :) bu durumda senin için sonuncusun dememde bir sakınca yok sanırım :)

elenirsen öyle bir amacım yoktu tabi @destere ile birlikte çok üzülürüz ayoll sizsiz bu yarışma çekilmez :( :( :(
@sokak sanati ni gectin iki dakikada :A :A
@Çiğdem- in bana gönderdiği oylarında sondan üçüncüsün ama sondaki üç kişiye aynı puanı vermiş zaten :) bu durumda senin için sonuncusun dememde bir sakınca yok sanırım :)
Oylari aciklamak yasak degil mi neden acikliyorsun bunun bur cezasi olmali ama Fettah Can'a tam puan verirsen affederiz seni :A

@sokak sanati ni gectin iki dakikada :A :A

Oylari aciklamak yasak degil mi neden acikliyorsun bunun bur cezasi olmali ama Fettah Can'a tam puan verirsen affederiz seni :A
ben diyorum hogatha sana en düşük puanı vermiş sen beni kalaylıyorsun adresi şaşırdın sanırım :) yiyeceğin darbenin şiddetini şimdiden söylüyorum sanaki ilerde hazırlıksız yakalanmayasın diye ama yaranamadık tabi :)

hahahah sende cimrilik etme ayoll tek kişi dısında 2-3 kişiye dağıt tam puanları :F

yani @eskici yi sona at diğerlerine bol keseden puan dağıt diyorsun :)

ben diyorum hogatha sana en düşük puanı vermiş sen beni kalaylıyorsun adresi şaşırdın sanırım :) yiyeceğin darbenin şiddetini şimdiden söylüyorum sanaki ilerde hazırlıksız yakalanmayasın diye ama yaranamadık tabi :)

@eskici ye 3 diğerlerine 15 ver ayoll :A :A :A

recepleri dinleyeyim bir herkes kararını verdi sanırım bir ben kaldım :)
hem bu hafta @MEnes yerinede oy atıyorum sanırım bana vekalet vermişti :)

@Doğu oy vermeyi unutmayasın :)
@Doğu ya @MEnes E Ooy kullandırtıcam ayoll vizesi olsada mnesde kaçamaz mecbur kullanıcak :A :A :A

hahah aa bu arada baktım eleyemiyorsunuz @eskici yi size yardım edeyim dedim racap süresini ben seçtim gerisi sizde @MasacRE- @destere @MEnes :A :A :A
Sayın yoldaşımın bu anlayışı karşısında kelimelerim kifayetsiz kalıyor. :A Ama Cuma son günse, o gün hallederim boş olacağım. :A :A

Birinciyle sonuncu arasinda az fark var demissin iste yani iyi puan vermis sen de öyle yap bence :A

8 puan fazla olur 5 yapalim onu :A
kurbanlık danayamı girdin naptın pazarlığa döktün işi:) gerçi fetoşun danadan daha kıymetlide değil yani pazarlık yapmak mümkün :) yalnız şöyle yapalım sen beroşu üç puan yükselt ben fetoşa bir puan ekleyeyim :)

kurbanlık danayamı girdin naptın pazarlığa döktün işi:) gerçi fetoşun danadan daha kıymetlide değil yani pazarlık yapmak mümkün :) yalnız şöyle yapalım sen beroşu üç puan yükselt ben fetoşa bir puan ekleyeyim :)
Olmaz öyle ben 3 yükselteyim sen de 3 yükselt esit olsun :A

hahahah aaa bu arada @Bully milletin şarkılarını ben yanlıs yazınca onalrla gülüp eğleniyordu şimdide onun şarkısını listeye yanlıs yazmısım yan sen doğrusu ya sen demişim ama bu sefer eğlenemiyor tabi gülersen komşuna gelir başına :A :A :A

@Bully
Sus kız sen zaten çok gözüme batıyorsun 2 haftadır, bir daha oy açıklamayı unuttuğunu görmeyecem, işini dikkatli yap yoksa dost most dinlemem seni de eleştiririm ona göre. :A