MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Ben antisi değilim Gökhan'ın ama favorilerimden de değil. Seni şampiyon yaptırmayacağız
Oh be elenmek güzel oldu rahat rahat istediğimi söylerim şimdi napcan banlayacan mı yoksa

Bize sahip çıkarsın artık bak @MEnes kardeşe ne iyi puanlar veriyor sana jüri olmak yarayacak bence.

@mrt-06 yarin itiraflar saat kacta paylasilacak? bi oy aciklamalari bide o konu ilgimi cekiyor. eglenceli. bakalim bu hafta bende nasibimi alacakmiyim

Ben antisi değilim Gökhan'ın ama favorilerimden de değil. Seni şampiyon yaptırmayacağız
Oh be elenmek güzel oldu rahat rahat istediğimi söylerim şimdi napcan banlayacan mı yoksa
Vay hain elenince nasıl da gerçek yüzünü ortaya çıkardı
Bana niye savaş açtın ki birden halbuki severdim ben seni

Senin kızı da hiç sevemedim seni de şampiyon yaptırmayacağız

Yarışmada iki kutup var güney kutbu benim kuzey kutbu Kaan. (Kuzey kutbu eriyip biyen kutup olduğu için onu ona layık gördüm.) Uzun yıllar ayakta kalacak olan benim yani bence menes benim yanımdayken sende gel.

Birde surdan bak hele.

O zaman biz de ekvatoru şampiyon yaparız

Oradan bakacak olsam senden önce Shakira var bi kere

Daha tam yanında sayılmam orta sıralardasın fark ettiysen garanti görme öyle.
Ben kimseyi tanımam şarkının ve sanatçının ses kalitesine bakıp puan veririm.
İlerki haftalarda iyi şarkılar gelmezse şarkıcılar da azalacağı için puanların düşebilir buna dikkatini çekerim.

Eğer bu ayarı beğendiysen yolumuz açık seninle.
Masacreyide çek yanımıza. Ben ne Deniz tanırım Ne Kaan hepsini eledim zamanında gelin şu anlaşmayı imzalayın

Kadın 40 yaşında Allah aşkına. Ben sana 22'ilk yaşı yaşına cici bir kız vaad ediyorum.

Seninkinin kliplerinde iş yok Shakira'nın klipleri daha fena
Ama merak etme destere değilim ben oradan puan vermem şarkılarınıza göre bakacağız duruma