MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

benim albümümde ve geçen haftada öyle yaptık bu hafta @Bully un puanını neden şey ediyorsunkı ayoll bunları hep not alıyor şuan eminim

@Bully

@Bully alsın zaten puanı helal hoş olsun kankime zaten benim dediğim türlüde alacak ama senin yaptığın yanlış yani.

Yok cnm olurmu tüm yüksek verenlere demek istedim karışık yazdım sanırım düzelteyim dur

Bana teşekkür yok demek çok kırıldım..

söz konusu Gokhansa tabiki yaparsin ama benim dedigim mevzu o degil. ben söz verilen bir seyden söz ediyorum 😉
Ne bekliyorsun benden söyle yapayım.
Bir telafi sözü verdiğimi biliyorum ama ne yapacağımı düşünüyorum hala yoksa unutmadım merak etme.

Yok cnm olurmu tüm yüksek verenlere demek istedim karışık yazdım sanırım düzelteyim dur
ya anlamadin hala. yazin dogru. senin yuksek limitin ne onu diyorum. mesela benim icin 1den 4e kadar olan puan dusuk. 5-6 idare eder 7den 10a kadar orta sekerli. sonrakiler yuksek

Ne bekliyorsun benden söyle yapayım.
Bir telafi sözü verdiğimi biliyorum ama ne yapacağımı düşünüyorum hala yoksa unutmadım merak etme.

ama oyle söyleyince ne manasi kaliyor efendim. bak saatlerde geciyor gun bitiyor. bugun icindi sözunuz

@destere gibi bir madam ile yoldaş olma @MEnes Sen adamın dibisin.
Thansk diyeyim fazla şaapmadan.

Candan Erçetin.

Kaliteli müzik adamı olarak bilirdik seni @MEnes, yakışmadı.
Zevkler tutmadı bu sefer pek sevmem kendisini yapacak bir şey yok.

Ay bir de şu @MEnes'in berbat oyları vardı dimi neyse çok düşük değil diyelim.
Aynısı senin için de geçerli. O adamı sevemedim bir türlü ne yapayım.
Ha bir de bu şarkısı dinlediğim bir şarkısıydı yoksa daha düşük alabilirdi.

okadar berbat bir şarkıyla gelmişsinki @MasacRE- -15 verdiğimiz halde ahmet aslana yinede kurtulamadın ayoll böyle bir fırsatı teptin ayoll git şimdi @destere ve @MEnes in yanına
Gelsin başımızın üstünde yeri var sayın yoldaşımızın.

@MasacRE- elenmişsin inşallah arya da bu sezon ölür
Bah hele bah lafa bak Arya'ya ne dediii. Arya ölürse o diziyi başlarına yıkarım ulann.

Gideriz ne olmuş yani @Doğu da döndü aramıza dörtlüyü kurup istediğimiz kişileri eleriz şimdi
@destere @MEnes haftaya kimi eliyoruz seçelim
@Doğu kardeşimizin dönüşüyle eski ekip bir araya gelip ortalığı karıştıracağız.
Dengeler değişecek ve kurulan koalisyonun gücü karşısında kimse duramayacak.

ya anlamadin hala. yazin dogru. senin yuksek.limitin ne onu diyorum. mesela benim icin 1den 4e kadar olan puan dusuk. 5-6 idate eder 7den 10a kadar orta sekerli. sonrakiler yuksek

He tmm cnm bendede 1 den 4 e kadar düşük 5 ten yukarısına yüksek drim ben

Bugün için dememişimdir ben mesajların kontrol edilmesini istiyorum.

aaa @Doğu dönmüş demek en son oy verecekti çocuğu şutlamışlar

şarkıcılarda azaldı zamanında geldi @Doğu

Hay Allah seni napmasın dinlediği şarkısına 5 puan veriyor adam. ss Neyse 2 final puanını cebe attık çatla

Bugün için dememişimdir ben mesajların kontrol edilmesini istiyorum.
ama kontrol edersem daha fazla birseyler cikar altindan. ben en son ok ile noktalamistim. ondan öncesine bi bak derim. ordada var verilen bir söz. 2 gundur pot ustune pot kiriyorsun olmuyor

Hay Allah seni napmasın dinlediği şarkısına 5 puan veriyor adam. ss Neyse 2 final puanını cebe attık çatla
Düşün işte nasıl sevemiyorum bir türlü.
Sürekli duyduğum dinlediğim şarkısı bile en fazla bu ediyor.
Ama dur hele biraz daha iyi bir şarkısı gelirse belki 1 2 tık daha yükselebilir.

Ben antisi değilim Gökhan'ın ama favorilerimden de değil. Seni şampiyon yaptırmayacağız
Oh be elenmek güzel oldu rahat rahat istediğimi söylerim şimdi napcan banlayacan mı yoksa